|

Våra medarbetare | Deepa S

Möt DeepaNär började du arbeta på EMC och vilka roller har du haft under din tid här?

Jag började jobba på EMC 2008 med marknadsföring och kommunikation. Jag var chef för det kreativa teamet på Center Of Excellence och sysslade med intern varumärkesutveckling. Sedan 2015 har jag lett insatser för mångfald och inkluderande med fokus på Indien och Kina. Jag försöker skapa möjligheter för människor med olika slags begåvning i verksamheten. Jag utökar också räckvidden för avdelningen för global mångfald genom att marknadsföra program som skapar en inkluderande arbetsplats. 

Vad tycker du är inspirerande med vår företagskultur?

EMC har en öppen företagskultur där du kommunicerar med inte bara din närmaste chef. Företaget ger dig en plattform där du kan ägna dig åt det du vill, vara dig själv och tillföra det du är bra på ‒ det är väldigt inkluderande. Jag fick möjlighet att bana väg för en trend som innebär att anställa människor med funktionsnedsättning och ta vara på de unika kunskaper som de tillför EMC.

Är du medlem i någon nätverksgrupp på EMC? Vilken roll har du haft och/eller vilken nytta har du haft av gruppen?

Jag är med i Women’s Leadership Forum och i DERG (Disability Employee Resource Group). Jag hade en nyckelroll när DERG presenterades i Indien 2012. Jag har varit ordförande i 3 ½ år. Jag är också med i gruppen Global Network Advising and Sharing ... Det har verkligen varit givande för mig att vara med i de här grupperna, jag har lärt mig massor och har dessutom blivit trygg i min ledarroll.

Vilka spännande möjligheter ser du i Dells framtid?

Jag är väldigt glad att jag jobbar på Dell, eftersom vi finns med bland de tio bästa företagen i fråga om mångfald enligt DiversityInc. Jag tror att vi med det nya företaget kommer att nå ännu fler människor som i sin tur gör att vi kan växa och skapa stora förändringar.

Vad tror du att människor som är intresserade av att arbeta här behöver veta?

Vi är ett företag som fokuserar på medarbetarna. Det är en konstant företagsmiljö som det är lätt att komma in i, och det finns plats för dialog. Företagskulturen är väldigt etablerad och har mycket att erbjuda.

Vilken roll har du spelat när det gäller att hjälpa kunderna att växa och utvecklas?

Internt har jag bidragit till att ge cheferna ett större perspektiv när det gäller att bygga upp ett team på ett inkluderande sätt. Jag har hjälpt andra medarbetare att visa sin potential. Externt har jag märkt att andra företag sneglar på oss för att förbättra sin mångfald och sitt inkluderande, och jag är så stolt över det vi åstadkommer här.

Vad är fördelarna med att arbeta här?

Vi är väldigt inkluderande. Vi är ett stort tekniskt framtidsföretag med enorma förutsättningar att skapa och förnya.

Beskriv hur du upplever Dell med fem ord.

Toppen att jobba på EMC!

Jobb hos Dell
Utforska var Dells finns världen över
Explore our locations

Tillhörande videoklipp

 • Ta bort CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Ta bort careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10