|

Våra medarbetare | Leonor Corradine

Våra medarbetare | Leonor

När började du arbeta på Dell och vilka roller har du haft under din tid här?

Jag kom till Dell 2003 och ingick i teamet som startade verksamheten i Panama. Jag började i Americas Transactional Group som säljare för inköpsprogrammet för anställda och blev sedan mentor, kvalitetscoach och slutligen försäljningsupportchef.
2006 gick jag över till Relationship som ISM för engelskspråkiga Karibien. 2009 skapade jag teamet för utveckling av globala finansiella tjänster (GFS) och i augusti 2011 antog jag utmaningen att leda Panamas GFS-organisation.

 

Vilka ansvarsområden har du i din nuvarande roll?

Mitt huvudsakliga ansvarsområde är att vara en inspirerande ledare som kan driva fram resultat genom personalen i ledningen och tillsammans med dem göra det möjligt för våra drygt 75 anställda att bli ett team av högsta klass.

De GFS-funktioner som lyder under mig är insamlingar, krediter, intäktstjänster, frisläppande av order utan villkor, bedrägerier och leverantörsreskontra.

Jag representerar också Panama i det globala initiativet GFS People Center of Competence. Jag är en kärnmedlem i Panama Finance Site Council, jag leder Events Committee of Wise Panama och jag är en Make a Difference Champion.

Hur skulle du beskriva Dell-kulturen?

Fenomenal! Den är så fantastisk att du saknar den när du inte är här. I början av 2008 lämnade jag Dell för att prova på ett intressant jobb utanför Dell, men jag insåg snart att jag saknade den fantastiska vinnarandan som Dell har. Den frigör din potential och låter dig växa.

Vad tror du att människor som är intresserade av att arbeta här skulle behöva veta?

Det finns inga gränser och det finns möjligheter att växa genom meritokrati. Dell värdesätter dina ansträngningar och din lojalitet och investerar i dig. Dessutom bryr sig Dell om samhället, våra barn och vår planet.

Vad får dig att stanna på Dell?

JAG ÄLSKAR det jag gör. Jag fylls av ny energi varje dag. Jag är stolt över att ha KRAFT ATT GÖRA MER. Jag har byggt upp varaktiga relationer som möjliggör samverkan och erkännanden från medarbetare är ännu mer givanden. Våra chefer är väldigt bra på att tala om för oss hur de värderar våra insatser.

Vilka positiva effekter har du kunnat se som resultat av Dells förändrade strategi?

Dell har lagt ned tillräckliga resurser för att nå ut med budskapet till alla anställda. Det har varit fantastiskt att höra vittnesmål från anställda i olika delar av världen som berättar om hur de lever i enlighet med våra avsikter och hur de har kraft att göra mer. Det får mig att känna mig stolt över att vara en del av detta fantastiska företag.

Vilken roll har du spelat när det gäller att hjälpa kunderna att växa och utvecklas?

I alla roller på Dell finns det alltid möjlighet att hjälpa våra kunder att utvecklas, oavsett om man jobbar direkt mot kunderna och föreslår de rätta lösningarna för deras behov, eller opererar i bakgrunden med att stödja våra interna affärspartners så att de i sin tur kan ta ge våra Dell-kunder service. Jag anser att varje Dell-anställd spelar en ledande roll när det gäller att hjälpa våra kunder – är det inte det som våra avsikter handlar om? Jag har spelat en nyckelroll enbart genom att leva enligt Dells avsikter!

Hur särskiljer sig Dell när det gäller att vara det bästa valet av arbetsgivare?

Erfarenheten av att spela en nyckelroll i en välgenomtänkt strategi som verkställs av inspirerande ledare som bryr sig om dig, litar på dig och ger dig kraft.

Beskriv din erfarenhet av Dell med fem ord.

Glädjande, lärorik, givande, tillfredsställande och dynamisk.

Presenterad video: Leonor

Our People | Leonor

'I believe every Dell employee has a protagonist role in helping our customers, isn’t that what our purpose is all about? I’ve played a key role just by living Dell’s purpose!'

Jobb hos Dell
Utforska var Dells finns världen över
Explore our locations

Tillhörande videoklipp

 • Ta bort CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Ta bort careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10