|

Våra medarbetare | Mary Cay

Möt Mary CayNär började du arbeta på EMC och vilka roller har du haft under din tid här?

Jag började på EMC i augusti 2010 och var först på kundtjänst där jag hade ansvar för global fältservice, tjänstekontohantering och eskaleringshantering. För drygt ett år sedan blev jag Senior Vice President för det globala Customer Service-teamet.

Vad tycker du är inspirerande med vår företagskultur?

När jag lämnade mitt förra jobb var jag ute efter att jobba på en arbetsplats med inställningen att kunden går först. Det är förstås en fördel att jobba inom kundtjänst på ett företag som har kundens bästa för ögonen. Alla här jobbar för att det ska bli så bra som möjligt för kunderna. Ibland handlar det om etablerade kundrelationer som har tagit form under flera år, och ibland om en relation med en helt ny kund. Oavsett vilket visar medarbetarna i vårt team ett engagemang och en glöd i mötet med kunden, som verkligen är inspirerande.

Är du medlem i någon nätverksgrupp på EMC? Vilken roll har du haft och/eller vilken nytta har du haft av gruppen?

När jag besöker andra kontor tycker jag alltid det är roligt att träffa det lokala Women’s Leadership Forum och, på de platser det finns, DERG (Disability Employee Resource Group). Jag berörs av hur de här grupperna tar initiativ till att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Det har gett mig motivation att bidra till samhället och vara en resurs för våra nätverksgrupper.

Vilka spännande möjligheter ser du i Dells framtid?

Det har ju förekommit ett antal fusioner och förvärv i teknikbranschen genom åren, och många av oss har redan varit med på en sådan resa. Vissa misslyckas eftersom man glömmer bort anledningen till att man gått ihop. Jag tror att vi har goda möjligheter att fortsätta på den inslagna vägen. Chansen är stor att vi skapar ett riktigt framgångsrikt Dell som våra kollegor i branschen kommer att avundas. Jag är något av en tävlingsmänniska och vill självklart att vi vinner loppet. Ett sätt att vinna är att erbjuda våra kunder bättre teknik som gör att deras verksamhet kan växa. Ett annat sätt att vinna är att se till att våra medarbetare får möjlighet att utveckla sina kunskaper och ge dem utmaningar.

Vad tror du att människor som är intresserade av att arbeta här behöver veta?

Det är ofta ett högt tempo som kan vara stimulerande. Då och då kan det höga tempot vara ansträngande men framför allt skapar tempot en snabbt växlande miljö som är fruktbar för att lära och utvecklas. Vi fokuserar också på devisen hårt arbete och mycket nöje.

Vilken roll har du spelat när det gäller att hjälpa kunderna att växa och utvecklas?

Alla i Customer Service-teamet tar sitt personliga ansvar för kunden på stort allvar. För att kunden ska vara nöjd är det viktigt att se till att datamiljöerna är optimerade, tillgängliga och fungerande. Vi arbetar därför proaktivt för att se till att allt fungerar hos kunden, och när det inte fungerar perfekt samlar vi hela teamet (kunden, servicepersonal och tekniker) för att få igång systemet igen. Vi har också en unik position i rollen som betrodd rådgivare när det gäller befintlig och kommande teknik som kan utveckla och transformera kundens datacenter.

Vad är fördelarna med att arbeta här?

Vårt ledarskap utmärks av integritet. Jag litar på att cheferna fattar rätt beslut och gör det rätta. Medarbetarna får möjlighet att lära och utvecklas. Och vi fokuserar på våra medarbetare. Medarbetarna är de som gör oss till det vi är, och vi uppmuntrar cheferna att ta sig tid att ge medarbetarna erkännande, att fira framgångar och ha kul tillsammans.

Beskriv hur du upplever Dell med fem ord.

Inspirerande, stolt, stimulerande, utmanande och (ibland) ansträngande!

Jobb hos Dell
Utforska var Dells finns världen över
Explore our locations

Tillhörande videoklipp

 • Ta bort CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Ta bort careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10