|

Våra medarbetare | Mithu

Möt MithuNär började du arbeta på EMC och vilka roller har du haft under din tid här?

Jag började på EMC i november 2013 som Vice President & Chief Operating Officer inom Global Presales. Jag jobbar tillsammans med corporate-, marknadsförings- och produktteamet för att anpassa och utveckla vår globala förförsäljningsorganisation. I augusti 2015 blev jag Presales-chef på vår verksamhetsenhet Americas. Nu ansvarar jag för fält-SE-teamen som hjälper våra kunder varje dag.

Vad tycker du är inspirerande med vår företagskultur?

Företagskulturen på EMC är verkligen unik och vår största tillgång. Det finns tre saker som sticker ut och som ger mig inspiration – för det första har varje medarbetare möjlighet att påverka trots att företaget är så stort, och det är inte bara tomt prat. Det återspeglas i den stolthet som medarbetarna känner inför sitt arbete och den entusiasm de visar varje dag. För det andra är den självständighet som genomsyrar hela vårt arbete en verklig inspirationskälla. Självständigheten gör att innovation blir en naturlig del i företaget. För det tredje inspirerar ledarskapet på alla nivåer. Vi har de bästa cheferna i branschen: extremt kompetenta men ändå så ödmjuka och tillgängliga. Det är verkligen inspirerande!

Är du medlem i någon nätverksgrupp på EMC? Vilken roll har du haft och/eller vilken nytta har du haft av gruppen?

Jag jobbar aktivt för mångfald på EMC och samarbetar med lokala Women’s Leadership Forum-avdelningar i hela organisationen. Nätverksgrupperna har betytt massor för initiativen till att skapa en inkluderande och välkomnande arbetsplats som kommer från ”gräsrötterna”.

Vilka spännande möjligheter ser du i Dells framtid?

Allt! Möjligheterna är oändliga på Dell, och för mig – det i sig är spännande. Jag ser verkligen fram emot att få jobba på det största privata teknikföretaget i vår tid. Vi blir en del av något som inte har gjorts tidigare, det blir en intressant resa. När vi blir en del av Dell får vi alla en enorm möjlighet att lära oss nya saker, utvecklas och förbättra våra kunskaper. I slutänden leder det till att vi kan erbjuda våra kunder en enastående uppsättning lösningar och tjänster.

Vad tror du att människor som är intresserade av att arbeta här behöver veta?

Om du är bäst på det du gör, om du letar efter utmaningar och vill avancera och utvecklas i en samarbetsvänlig arbetsmiljö, är EMC rätt ställe för dig. Du får jobba tillsammans med och lära dig av de allra bästa, och skapa din egen meningsfulla och framgångsrika karriär.

Vilken roll har du spelat när det gäller att hjälpa kunderna att växa och utvecklas?

Mitt mål har varit att jobba med kunder för att förstå deras verksamhet och IT-mål och ta reda på hur EMC kan vägleda dem på den digitala omvandlingsresan. IT blir mer och mer en nyckel till att skapa intäkter för verksamheten, och EMC spelar en viktig roll för våra kunder när det gäller just det. Kundfeedback är oerhört viktigt för vår produkt-/lösningsplan. Jag lägger därför mycket tid på att förstå vilka utmaningar kunderna har och på att påverka riktningen på framtida lösningar utifrån kundernas feedback.

Vad är fördelarna med att arbeta här?

Vi har verkligen allt och lite till – de riktiga talangerna i branschen, den bästa tekniken och en oöverträffad företagskultur!

Beskriv hur du upplever Dell med fem ord.

Enastående. Berikande. Upplyftande. Positivt. Revolutionerande.

Jobb hos Dell
Utforska var Dells finns världen över
Explore our locations

Tillhörande videoklipp

 • Ta bort CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Ta bort careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10