|

Våra medarbetare | Nikki

Möt NikkiNär började du arbeta på EMC och vilka roller har du haft under din tid här?

Jag började i mars 2009 i UK SE-teamet där jag tog hand om RSA SE-huvudprodukter. När vi förvärvade Archer 2011 gick jag över till Governance Risk and Compliance och har just avancerat till chef över ett systemteknikerteam i Europa/Mellanöstern/Afrika-regionen.

Vad tycker du är inspirerande med vår företagskultur?

Den är inkluderande och väldigt öppen. Människor här uppmuntras att testa nya saker, komma med nya idéer, göra misstag och lära sig av dem. Vi har en företagskultur som bygger på en öppen och inkluderande dialog där våra partners och kanaler sätts i första rummet.

Är du medlem i någon nätverksgrupp på EMC? Vilken roll har du haft och/eller vilken nytta har du haft av gruppen?

Jag gick nyligen med i Women’s Leadership Forum och jag ser verkligen fram emot att lära känna fler människor, lära mig mer om vad de gör och utöka mitt nätverk. I maj deltar jag i Managing Success Now-programmet och det ska bli väldigt spännande att lyssna på våra kvinnliga chefer. Jag har jobbat med personer i Global Services Associate Program tidigare, och har sett att många av dem har nått stora framgångar. Jag har också varit inblandad i STEM-evenemang (Science, Technology, Engineering, Math) på högskolor och universitet där kvinnor uppmuntras att välja en karriär i vår bransch. Det är något jag tycker är väldigt viktigt.

Vilka spännande möjligheter ser du i Dells framtid?

Jag tror att vi är väl utrustade för att utöka vår verksamhet och räckvidd, särskilt med tanke på de områden där Dell utmärker sig. Vi kommer att kunna erbjuda produkter på marknader där en filosofi råder att partnern kommer i första hand. Det ger oss en fördel eftersom det är kunden som kommer i första hand för oss. Kunderna gillar verkligen våra produkter ‒ EMC har ett av de högsta betygen bland organisationer enligt NPS (Net Promoter Scores) och tillsammans med Dell tror jag att betyget bara kan bli ännu bättre.

Vad tror du att människor som är intresserade av att arbeta här behöver veta?

Att vi har ett högt tempo och är snabba med att hänga med i förändringar. Saker förändras hela tiden och det är spännande. Det här är inte något stillastående företag och du behöver ha förmåga att anpassa dig efter det. Du måste också vara väldigt intresserad av teknik. Här får du möjlighet att jobba i flera grupper och team samtidigt och utmana status quo. Du måste ha förmåga att dra nytta av dina erfarenheter och vara kreativ.

Vilken roll har du spelat när det gäller att hjälpa kunderna att växa och utvecklas?

Internt har jag hjälpt människor att inse sin potential. Jag har hjälpt juniora kollegor att känna sig trygga i att lämna sin bekvämlighetszon och utmana sig själva. Externt tror jag att vi verkligen har kunnat tillfredsställa kunden genom att leverera det som förväntas och lite till. Omvandlingen av företaget har hjälpt alla att anpassa sig och hantera risk. Vi har bidragit till att förändra företagskulturen och vi erbjuder våra kunder en unik teknik med filosofin att låta alla inspireras av risktagande.

Vad är fördelarna med att arbeta här?

Perfektion är en fiende när det gäller att verkligen åstadkomma saker. Vi uppmuntras att göra saker annorlunda varje dag, prova oss fram tills vi hittar rätt väg. Det finns en vilja hos alla att vinna och det är därför fascinerande vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Beskriv hur du upplever Dell med fem ord.

 • Föränderligt.
 • Utmanande.
 • Belönande.
 • Roligt.
 • Relationsfrämjande.

 

Jobb hos Dell
Utforska var Dells finns världen över
Explore our locations

Tillhörande videoklipp

 • Ta bort CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Ta bort careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10