|

Våra medarbetare | Yee Siang Chin

Möt Yee SiangNär började du arbeta på EMC och vilka roller har du haft under din tid här?

Jag började på EMC i juli 2010 som Associate Customer Engineer. Jag fick chansen att åka till USA och delta i Global Services Associate Program. Det var en av de största upplevelserna i mitt liv. Förutom att finslipa de tekniska kunskaperna och våra ledarskapskunskaper, utvecklade vi en kamratskap bland kollegorna som står sig än idag. I min nuvarande roll som Account Service Engineer fokuserar jag framför allt på kundtjänst. Jag har haft nöjet att jobba med implementeringsprojekt och kontohantering.

Vad tycker du är inspirerande med vår företagskultur?

Man brukar ju säga att förändring är den enda konstanten. På EMC pågår ständigt en utveckling och förbättring. Förändring är något oundvikligt. Vi har en tendens att inte våga lämna vår bekvämlighetszon, vilket till slut kan leda till självgodhet. På EMC har jag lärt mig att låta förändring vara en naturlig del av mig, vilket faktiskt har gjort mig till en bättre människa. 

Är du medlem i någon nätverksgrupp på EMC? Vilken roll har du haft och/eller vilken nytta har du haft av gruppen?

Jag företräder BEN (Business Enablement Network) i mitt distrikt och fick därför chansen att vara delaktig i omvandlingsresan. Det är min uppgift att testa, ge feedback och informera om nya processer inom kundtjänst. Jag låter sedan projektteamet ta del av mina erfarenheter så att de i sin tur kan ta beslut om förbättringar.

Vilka spännande möjligheter ser du i Dells framtid?

Med tanke på utbudet av heltäckande lösningar och tjänster är Dell definitivt något att räka med. Jag har jobbat i lagringsbranschen hela mitt yrkesverksamma liv, och på Dell ser jag en möjlighet att lära mig mer inom andra IT-områden. Och självklart ser jag fram emot att träffa ännu fler intressanta personer och utöka mitt sociala nätverk!

Vad tror du att människor som är intresserade av att arbeta här behöver veta?

Att arbeta på EMC är helt klart en utmaning, men ju större utmaning desto större belöning.

Vilken roll har du spelat när det gäller att hjälpa kunderna att växa och utvecklas?

Jag strävar efter att göra kunderna så nöjda med sin EMC-produkt som möjligt. Kunderna utvecklar ett förtroende som är så viktigt för den nuvarande och framtida verksamheten. De kan lita på att EMC alltid finns där, både före och efter köpet.

Vad är fördelarna med att arbeta här?

 • Omsorg: EMC tar hand om sina medarbetare som om vi vore en familj.
 • Medarbetare: Det är en riktigt god stämning bland medarbetarna på EMC.
 • Karriärmöjligheter: Alla har samma chans att avancera här.

Beskriv hur du upplever Dell med fem ord.

Inget är omöjligt för oss!

Jobb hos Dell
Utforska var Dells finns världen över
Explore our locations

Tillhörande videoklipp

 • Ta bort CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Ta bort careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10