Kostnadsfria och ansvarsfulla alternativ för återvinning

När det tar 1 000 år eller mer för en bläck- eller tonerkassett att brytas ned på en soptipp, verkar det då inte mer förnuftigt att låta oss återvinna alla dina bläck- och tonerkassetter från Dell? Utan extra kostnad! Oavsett om du är en konsument med en enda skrivare eller företagsanvändare med flera skrivare så erbjuder Dell optimerade lösningar som gör det möjligt för dig som kund att återvinna förbrukade Dell-kassetter på ett ansvarsfullt sätt.

Föredraget alternativ: Etikett för förbetald retur av bläckpatronerFöredraget alternativ: Etikett för förbetald retur av bläckpatroner
Om du behöver återvinna ett stort antal bläckpatroner passar vårt alternativ med etikett för förbetald retur av bläckpatroner perfekt. Du packar helt enkelt ner upp till 300 bläckpatroner i varje låda du ska skicka in, skriver ut en etikett för varje låda och skickar lådan eller lådorna till oss.
Företag
  
Föredraget alternativ: Etikett för förbetald retur av tonerkassetterFöredraget alternativ: Etikett för förbetald retur av tonerkassetter
Om du vill återvinna flera tonerkassetter är vårt alternativ med etiketter för tonerkassetter ett fantastiskt alternativ. Du behöver bara packa ner upp till 20 tonerkassetter i varje låda du vill skicka in, skriva ut en etikett för varje låda och skicka lådan eller lådorna till oss.
Företag
 
Kuvert för förbetald retur av bläckpatroner Kuvert för förbetald retur av bläckpatroner
För små företag eller enskilda personer är vårt alternativ med kuvert för bläckpatroner ett enkelt sätt att återvinna dessa på. Be om ett kuvert, fyll det med upp till 12 patroner och posta det.
Hemanvändare
 Etikett för förbetald retur av en tonerkassett Etikett för förbetald retur av en tonerkassett
För toneranvändare som bara behöver återvinna då och då erbjuder vi det här alternativet där till och med förpackningen återvinns. Du stoppar bara din gamla tonerkassett i den nya tonerkassettens kartong, skriver ut en returetikett och skickar paketet till oss.
Hemanvändare 
Kostnadsfri hämtning av pall med tonerkassetterKostnadsfri hämtning av pall med tonerkassetter
För stora företag som regelbundet återvinner tonerkassetter har vi ett alternativ för hämtning av större partier på plats. Du packar helt enkelt ner upp till 20 kassetter per låda som du vill skicka in och placerar dessa med fyra lådor i varje lager upp, till tre lager högt och med en maxvikt på 150 kg. Sedan bokar du in en hämtning av pallen.
Företag >