|

Pressmeddelanden

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från Dell, bland annat produktlanseringar, gröna initiativ och tillkännagivanden om teknik.
 1. Dell expanderar branschens bredaste portfölj av hyperkonvergerad infrastruktur

  11 apr 2016

  Hyperkonvergerad infrastruktur, som kombinerar fullständiga lagrings-, beräknings- och nätverksfunktioner i en enda lösning, spelar en viktig roll i att hjälpa kunderna att snabba upp och förenkla sin IT-driftsättning och förvaltning - och samtidigt vara förberedda inför framtiden.

 2. Dell släpper nya VR-redo Precision-arbetsstationer

  01 apr 2016

  Dell presenterar nya minimirekommendationer för hårdvara som klarar av att leverera en optimal VR-upplevelse för professionella användare med HTC Vive eller Oculus Rift.

 3. Dells mest omarbetade design någonsin bakom nya Latitude-serien

  06 jan 2016

  Under CES presenterade Dell den nya Latitude-familjen tillsammans med några intressanta nytillskott på skärmsidan inom UltraSharp-serien.

 4. Dell lanserar nya FutureReady PowerEdge-servrar för att hjälpa små- och medelstora företag till större affärsframgångar

  12 nov 2015

  Dell släpper idag ytterligare fyra servrar i FutureReady-serien och bygger vidare på fördelarna hos den 13:e generationens Dell PowerEdge-servrar.

 5. Alienware Steam Machine banar vägen för bättre spelupplevelser

  12 nov 2015

  Idag släpps Alienware Steam Machine, en enhet utformad för att kombinera bekvämligheten hos en spelkonsol med friheten hos en PC. Kombinationen av Alienware och Valve Softwares spelplattform tar traditionellt PC-spelande in i vardagsrummet.