|

Våra förmåner

Förmåner. Belöningar. Balans. Hos Dell får du allt och lite till.

Det är människorna som är den viktigaste beståndsdelen i en långvarig framgångssaga som vår. Med tanke på det är det kanske inte så märkvärdigt att vi lägger ner mycket tid och kraft på att skapa omfattande förmånspaket för alla våra medarbetare. Vi vill ge personalen det bästa urvalet och det högsta värdet till lägsta kostnad. Förmånspaketen är anpassade till de olika länder som vi är verksamma i.

Jobb hos Dell

På Dell förstår vi att då vi vill ge våra teammedlemmar den bästa professionella erfarenheten, behöver vi förstå deHälsa och välbefinnande unika attribut som återfinns i varje region och kultur. Inget reflekterar detta bättre än våra förmånspaket som är skräddarsydda för att passa våra teammedlemmars behov i respektive land där de lever och arbetar.

Detta är några av punkterna i Dell Sveriges förmånspakets för majoriteten av våra anställda:

  • Alecta/ITP-pensionsplan genom Söderberg & Partners. Beroende på om du är född före eller efter 1979, får du antingen en premiebaserad pension eller en förmånsbaserad pension
  • Vi erbjuder sponsrad massage varje torsdag på kontoret
  • Alla Dell-anställda som är stationerade i Stockholm är berättigade 3000 SEK i Friskvårdsbidrag. Dell i Stockholm har tecknat avtal med flera fitness centers som exempelvis Sats och Sport Life, där du kan träna med en bra rabatt.
  • 30 dagars semester + 3 flexdagar

Du kommer få höra mer om det specifika förmånspaketet under rekryteringsprocessen och anställningen.

Förmåner och belöningar

Vi vill belöna er för era insatser.

Så enkelt är det. Vi tror på att belöna människor för deras goda arbetsinsatser. Alla har sin plats och funktion att fylla i teamet. Framgång kan mätas i hur väl man uppfyller tydligt definierade målsättningar. Vår personal överträffar till och med målen – och det ofta! Även lönemässigt vill Dell vara en attraktiv arbetsgivare. Vi bevakar ständigt löneutvecklingen i branschen för att upprätthålla attraktiva lönenivåer. Flera av våra avdelningar erbjuder bonusprogram och säljbonusar på företags-, avdelnings- eller individnivå. Det finns även långsiktiga bonusprogram som belönar individer utifrån karriärsnivåer och individuella insatser.

Skapa en målsättning för dig själv. Vi hjälper dig att nå målet.

Som arbetsgivare vill vi verka för en arbetsmiljö där alla kan växa och blomstra. Formell utbildning kompletteras med personanpassade kompetensprogram som inkluderar regelbunden 360-graders feedback, mentorskap, nätverkande, utvecklande arbetsuppgifter inom andra områden och möjligheter klättra inom organisationen (45 procent av alla lediga tjänster tillsätts internt).

Vi är stolta över att ha en mobil företagskultur och vår målsättning är att bli ett sammansvetsat team som arbetar tillsammans och uppmuntrar varandra för att nå nya höjder varje dag.

Att leva och utvecklas i det personliga likväl som det professionella livetLivet utanför Dell

Att hjälpa vår talangfulla, kreativa och samarbetsvilliga teammedlemmar att fortsätta prestera deras bästa är vårt högsta mål. Vi respekterar hur viktig familjen, hobbies och intressen är för våra teammedlemmar och uppmuntrar dem att sträva efter ett tillfredställt personligt liv. Dell Sveriges förmånspaket inkluderar flera program som hjälper dem att uppnå en personlig modell för privat- och arbetslivseffektivitet:

  • Employee Purchase Program där du får köpa rabatterade produkter hos Dell
  • Dell Employee Club ger våra medarbetare en bra möjlighet att umgås utanför arbetet, oavsett om det är en kväll på teatern eller i Dell fotbolls- eller löpningsteam
  • "Powering the Possible" ger våra medarbetare en möjlighet att ge tillbaka till samhället genom donation och deltagande i sociala events.
  • Attraktiv föräldraledighetspolicy
  • Försäkringar; liv-, olycksfall- och sjukförsäkring
  • CIRCLES – erbjuder hemstädning, kemtvätt, barnvakt, skomakeri, skräddare, lämning & hämtning på dagis, biluthyrning, uthyrning av kockar, hjälp med läxläsning, personlig butler med mera

Referral Bonus Program

På Dell vet vi att våra bästa rekryteringar kommer från våra teammedlemmar. Om en av våra teammedlemmar tipsar om en kandidat som får en anställning hos oss så kan teammedlemmen få en bonus på sin månadslön.
Gå med i vårt jobbforum (på engelska) ›

Våra teammedlemmar uppskattar de olika betalda ledighetsmöjligheter som finns på Dell. Vi erbjuder betald ledighet (permission) för bland annat nära anhörigs frånfälle, egen flytt och domstolsplikt.