|

Windows 8.1 för hemmet

Windows 8

Vad är nytt i Windows 8.1 för hemmet?

Windows på ditt sättWindows på ditt sätt

Nu är det ännu enklare att anpassa ditt system med Windows 8.1. Visa ditt favoritfoto på låsskärmen, eller visa upp ett bildspel med egna bilder där. Fäst paneler på Startskärmen så att du snabbt kommer åt de personer, webbplatser och appar som är viktigast för dig, och ordna dem som du vill.
Enkla anslutningar
Enkla anslutningar

Få tillgång till mängder av möjligheter och erfarenheter så att du kan ansluta direkt. Logga in i dina datorer som kör Windows 8.1 med ditt Microsoft-konto, så kommer du att se din egen bakgrund direkt. Dina egna visningsinställningar och andra inställningar gäller också. Ditt Microsoft-konto är den e-postadress och det lösenord som du använder för att logga in i Outlook.com, Xbox, Windows Phone eller andra produkter från Microsoft.
Mångsidig navigeringMångsidig navigering

Windows 8.1 är perfekt för datorer med en mus och ett tangentbord. Men om du har valt ett
 system med kapacitiv pekfunktion för tio fingrar, garanterar Windows 8.1 maximala prestanda
 när du trycker, sveper, nyper och sträcker dig omkring på webben med en imponerande
följsam multipekskärm.
Enkel e-post

Den uppdaterade e-postappen Outlook.com är ett enormt kraftfullt och personligt program. Det är lätt att hantera flera e-postkonton på ett och samma ställe.
Enkel e-post

Coola kommunikationer

Coola kommunikationer

Visst är e-post fantastiskt, men inget slår Skype* när du vill höra hur det är med din bästa vän, prata med dina barn när du är ute och reser eller hålla kontakten med släktingar som bor långt borta. Allt du behöver är en webbkamera och mikrofon på din dator från Dell. Med en snabb internetanslutning är du i mål.
Shoppa med Windows

Windows Store har fått en ny och snygg design, och det är lätt att komma åt appar om du vill komplettera upplevelsen av Windows 8.1 med fantastiska nya funktioner. Öppna Store direkt från Startskärmen och sök och hämta matlagnings-, foto-, sport och nyhetsappar och mycket annat.
Shoppa med Windows
Skrivbordsfunktioner

Skrivbordsfunktioner

Med Startknappen, som nu finns i aktivitetsfältet, kommer du igång direkt. Välj och vraka i en ny och omfattande färgpalett för Startskärmen, däribland animerade alternativ, eller hoppa över Startskärmen helt och hållet och starta direkt till skrivbordet eller på appskärmen.

Så här startar du skrivbordsläget direkt när du startar enheten:

1. Högerklicka med musen på aktivitetsfältet och välj Egenskaper i skrivbordsläge. (Om du har en pekskärm trycker du på Windows-logotypen i ett par sekunder.) Då öppnas dialogrutan Egenskaper för aktivitetsfältet och navigering.
2. Klicka på fliken Navigering.
3. Välj ”visa skrivbordet i stället för Startskärmen när jag loggar in” i avsnittet Startskärmen.
4. Välj Verkställ.


Uppdatering till Windows 8.1

Windows 8.1 är en kostnadsfri operativsystemsuppdatering som erbjuder nya sätt att anpassa din dator med fantastiska nya appar och tjänster. Lär dig uppgradera i tre enkla steg. Besök //support.dell.com/windows8  om du vill ha mer anvisningar om hur du uppgraderar Windows 8 till Windows 8.1. Du kan även behöva uppdatera drivrutinerna.
1. Öppna Windows Store och välj panelen Uppdatera till Windows 8.1. Välj knappen Gå till Store om meddelandet Uppdatera till Windows 8.1 visas.2. Välj Ladda ned på produktsidan för Windows 8.1. Nedladdningen och installationen av Windows 8.1 kan ta en till två timmar, men du kan fortsätta använda datorn samtidigt som nedladdningen pågår. Om du blir ombedd att vidta några åtgärder följer du anvisningarna på skärmen.3. När du uppmanas att starta om datorn, väljer du knappen Starta om nu eller väntar tills Windows startas om automatiskt. När Windows har startat om, följer du anvisningarna på skärmen och loggar sedan in i Windows 8.1.
Tjänster

Tjänster

Heltäckande support: Dells hjälper dig med dina program- och maskinvarubehov under hela den tid du använder dina Dell-produkter, så att du kan fokusera på att göra mer med din digitala tillvaro. Vi kan hjälpa dig med att konfigurera din nya dator och dess anslutna enheter, eller samarbeta med dig för att lösa tekniska problem som kan uppstå. Vårt supportteam kan även hjälpa dig att konfigurera den kostnadsfria uppdateringen till Windows 8.1, med allt från säkerhetskopiering till installation och anpassning. Det är lätt att kontakta oss dygnet runt via telefon, e-post eller chatt.

Premium-support per telefon: Dell Premium Phone Support är öppet dygnet runt, alla dagar. Vi erbjuder avancerad telefonsupport vid maskinvaru- och programproblem (även vid problem med externa företags program). Du kan förlita dig på vår breda erfarenhet och snabba support. Vi hjälper dig med din bärbara eller stationära Inspiron eller XPS eller surfplattor med Windows.