Hjälp mig att välja: LCD-skärm

Välj den LCD-skärm och upplösning som passar dina spelbehov.
• Skärmupplösning är antalet bildpunkter (pixlar) på en skärm. Upplösningen 1080 är egentligen 1920 x 1080 bildpunkter, eller 1920 bildpunkter på bredden gånger 1080 bildpunkter på höjden, och räknas som Full HD (High Definition). Alla skärmar med en höjd på 720 bildpunkter eller mer räknas som HD. Alla skärmar på bärbara Alienware-datorer har minst 720p.

Alienware-LCD

• Skärmar med högre upplösning visar skarpare bilder. En skärm med 1440 x 900 kan visa HDTV-sändningar utan att komprimera bilden, men den kan inte visa Blu-ray-filmer med Full HD-upplösning.

• I spel gör högre upplösning att du får mer visuell information, vilket innebär att ditt synfält expanderas och du får en fördel över motståndare som har lägre upplösning

Vad är nit?

Antalet nit står för hur stor ljusstyrka skärmen har (mer nit betyder större ljusstyrka).

GSYNC: NVIDIA G-SYNC är en banbrytande ny skärmteknik som ger den snyggaste och snabbaste spelupplevelsen någonsin. G-SYNC-teknikens revolutionerande prestanda uppnås genom att synkronisera skärmens uppdateringsfrekvens med grafikprocessorn i datorns GeForce GTX-kort, vilket gör att du slipper tearing, hackande bild och fördröjningar.