Hjälp mig att välja: Cyberlink Power Media Player

 
PowerDirector 17 & PhotoDirector 10

Den kostnadseffektivaste lösningen för kreatörer i vardande. Paketet inkluderar de båda prisbelönta programmen PowerDirector och PhotoDirector som utgör den mest heltäckande, prisvärda lösningen för video- och fotoredigering för användare på alla nivåer. Med stöd för tur och retur-redigering mellan de båda programmen kan du arbeta sömlöst med video- och fotoprojekt i en högeffektiv, kreativ miljö.

Anpassningsbara designverktygAnpassningsbara designverktyg FÖRBÄTTRAT

För att kunna skapa professionella videor behöver du total kontroll. PowerDirector erbjuder högklassiga anpassningsbara verktyg så att du kan redigera, justera och lägga till effekter i videor med total kontroll.
Inbäddad videoredigeringInbäddad videoredigering NYTT

Lägg till och redigera flera projekt inom samma videoprojekt för effektivare redigering och smidigt skapande.
Förhandsklippning av videoFörhandsklippning av video NYTT

Föhandsklipp långa videoklipp till korta, återanvändbara segment som du kan använda upprepade gånger i flera projekt.
Bäst motsvarande profilBäst motsvarande profil NYTT

Välj den videoprofil som bäst passar din video baserat på källklippsmaterialet. Det gör det lekande lätt att producera videor av hög kvalitet.
Redigering med Chroma Key (grönskärm)Redigering med Chroma Key (grönskärm) FÖRBÄTTRAT

Nu kan du utföra grönskärmsredigering i äkta Hollywoodstil tack vare den förbättrade Chroma key-motorn och multifunktionell färgprovtagning.
Dynamiska videocollage och flerkameraredigeringDynamiska videocollage och flerkameraredigering FÖRBÄTTRAT

Det intuitiva verktyget Flerkameradesignern gör det möjligt att synkronisera och växla mellan filmstycken från olika kameror.

Välj att producera en enda video eller använd Videocollagedesignern för att skapa ett häpnadsväckande, fullständigt anpassningsbart collage med inledande och avslutande animationer. Använd en av våra befintliga mallar eller skapa din egen som du kan spara och använda för framtida projekt.
Content-aware-redigering
Content-aware-redigering FÖRBÄTTRAT

Ta bort, duplicera eller flytta objekt eller människor i foton genom att helt enkelt pensla över dem. PhotoDirector fyller direkt i tomma utrymmen med en intelligent algoritm som perfekt smälter in i den omgivande bakgrunden.
ExpresslagermallarExpresslagermallar FÖRBÄTTRAT

Expresslagermallar innehåller alla de lagerkomponenter som tillsammans bildar komplexa bilder. De är inte bara en metod för att enkelt sammanställa häpnadsväckande bilder, utan bidrar även till att visa hur lager kombineras för att framställa fotografiska effekter.
AI-stödd kreativitet
AI-stödd kreativitet NYTT

Vi har tränat vår AI-stilmotor att analysera bilder i detalj och identifiera olika aspekter av varje bild. På så sätt kan den intelligent skapa penseldrag som gör att dina bilder ser ut som om de utformats och målats av en mästerkonstnär.
Otroliga multiexponerade bilder
Otroliga multiexponerade bilder

Du kan enkelt extrahera en serie bilder från ett videoklipp och förvandla dem till superkreativa multiexponerade bilder med ett enda klick.
Livfulla Motion Stills
Livfulla Motion Stills™

Motion Stills är en underbart kreativ vridning av standardfoton. Pensla över sektioner av ett videoklipp för att enbart bevara rörelse i det området. Övriga delar blir fastfrusna i tiden!
Enklicks förinställda foton och linskorrigering
Enklicks förinställda foton och linskorrigering

Använd enklicksförinställda foton för att skapa imponerande foton med HDR, svartvitt och delad färgton samt specialdesignade förinställningar för porträtt och landskapsbilder. Använd intelligent manipulering av bildperspektivet så att föremål ser plana ut på horisonten, med enklicks keystonekorrigering.
50 GB molnlagringsutrymme
50 GB molnlagringsutrymme UNIKT

Lagra och säkerhetskopiera dina systemfiler på nätet. PowerDirector och PhotoDirector levereras med enorma 50 GB gratis molnlagringsutrymme i CyberLink Cloud!
PowerDVD 19 – ULTRA

CyberLink Media Player
CyberLink Media Player spelar mer än bara DVD och Blu-ray. En mångsidig multimediaspelare för nerladdningar, spelfilmer, video, ljud, bilder, VR 360˚-innehåll och till och med YouTube och Vimeo. Njut av alla dina favoritfilmer och premiumvideomaterial i bättre än originalkvalitet på din hemmabio med stöd för populära enheter för direktuppspelning av mediefiler samt oöverträffat kodek- och filformatstöd. För den som gillar att hålla sig i framkanten av underhållningstekniken stöder CyberLink Media Player 19 även videouppspelning av 8K-material och erbjuder den mest uppslukande 360˚ VR-upplevelsen som går att uppbringa med hjälp av ny spatiell ljudteknik.

Extremt hög bild- och ljudkvalitetSpela och direktuppspela ditt  favoritmediamaterialLedande VR och  onlineuppspelning
Extremt hög bild- och ljudkvalitet

Njut av alla dina favoritfilmer och videor i Ultra HD 4K, HDR och nu även 8K. Lyssna, hör och lägg märke till skillnaden som bättre än originalkvalitet erbjuder - allt detta bekvämt på din egen hemmabio.
Spela och direktuppspela ditt favoritmediamaterial

Trådlös direktuppspelning av allt du kan önska dig på det senaste 4K UHD HDR TV och flerkanaliga ljudsystemet utan kvalitetsförlust. Till och med uppskalning av dina gamla DVD- och Blu-ray-skivor och mediafiler så att du kan avnjuta dem så som de var tänkta att upplevas.
Ledande VR och onlineuppspelning

Utforska en värld med djupt medryckande 360º-filmer på egen hand eller från YouTube och Vimeo med de senaste glasögonen från Oculus, HTC och Windows Mixed Reality. Dessutom: njut av strömmad YouTube i bättre än original-kvalitet.

Överlägsen underhållningÖverlägsen underhållning NYTT: STÖD FÖR 8K VIDEO

Nästa våg inom ultrahögdefinitionsunderhållning har anlänt: 8K-video. CyberLink Media Player erbjuder den senaste högupplösta videotekniken direkt i ditt vardagsrum för att säkerställa att du kan njuta av den ultimata underhållningsupplevelsen i Ultra HD 4K, HDR och nu 8K på din storbilds-tv.
Extremt hög bild- och ljudkvalitetLjud- och videouppspelning i bättre än originalkvalitet TrueTheater Color, Lighting & HDR Nu även för 4K-video

CyberLinks unika ljud- och bildförbättrande TrueTheater-teknik är exklusiv teknik som ger en direkt kvalitetsuppgradering av allt videomaterial, inklusive Blu-ray, HD och 360˚-innehåll du kan visa så att du verkligen kan njuta av dem på ditt hemmabiosystem. Det kan till och med få Ultra HD 4K-video att se bättre ut!
Njut av häpnadsväckande HDR-videoNjut av häpnadsväckande HDR-video Förbättrat grafikkortsstöd

HDR-video (High Dynamic Range) ger djupare svärta, ljusare vitnyanser och större färgdjup jämfört med standardvideo. Med CyberLink Media Player kan du njuta av nästa kvalitetsnivå för underhållning med våra förbättringar av TrueTheater HDR och utökat grafikkortsstöd för HDR-videouppspelning som eliminerar behovet att köra i Exklusivt läge i Windows.
Det ultimata inom ljudkvalitet som på bio, fast hemmaDet ultimata inom ljudkvalitet som på bio, fast hemma

CyberLink Media Player låter dig få ut mesta möjliga av din hemljudanläggning med stöd för mästerlig ljudteknik från ledarna inom professionellt digitalt ljud - Dolby och DTS. Njut av akustikskillnaden mellan specialiserat flerkanaligt ljud och förlustfria ljudformat som FLAC och DSD.
Fäst videoklipp för offlinevisningFäst videoklipp för offlinevisning Förbättrat

Du behöver inte ens vara internetansluten för att visa dina favoritklipp från YouTube. Välj bara vilken kvalitet du vill fästa videoklippet i, så kan du visa det offline eller på resande fot.
Med det här minimalistiska visningsläget missar du aldrig ett enda ögonblick av dina favoritdirektsändningar på YouTube Live.
Spela format som inte ens Windows stöderSpela upp och direktuppspela nästan vad som helst Stöd för HEIC

Njut av Ultra HD-video som du filmat med din GoPro eller iPhone-foton i full kvalitet direkt när du kommer hem, även om du kör Windows 10. CyberLink Media Player säkrar uppspelning av ett stort urval filtyper och format, inklusive HEVC/H.265-video och HEIC-bildfiler, utan att du behöver installera några extra plugin-program.
Visa 360˚-video ur varje vinkelVisa 360˚-video ur varje vinkel

Visa 360˚-video från alla vinklar samtidigt, även utan glasögon, och missa aldrig någonting. Gränssnittet Tri-view är perfekt för att visa 360˚-video på en mindre skärm.
360˚ VR-video med spatiellt ljud360˚ VR-video med spatiellt ljud NYTT

Upplev den mest uppslukande 360˚ VR-videoupplevelsen med spatiellt ljud. Oavsett om du tittar via datorn eller via glasögon kan du nu uppleva ljud som flödar omkring dig i en genuin 360˚-värld.
VR-läge för populära glasögonVR-läge för populära glasögon

Bli fullständigt omsluten av VR med stöd för Oculus Rift och HTC Vive, som gör CyberLink Media Player till den bästa 4k-videospelaren för nästa generations multimediaunderhållning.