|

Här är Windows 10

Windows 10
Windows 10


Det har aldrig funnits ett bättre tillfälle att köpa en dator från Dell. Använd nya funktioner som den digitala assistenten Cortana på en helt ny nivå med MaxxAudio®.

Enkel åtkomst

Slipp krånglet med lösenord. Välj en Dell-dator med en tillförlitlig Intel® RealSense™ 3D-kamera och dra nytta av ansiktsigenkänningen i Windows Hello. Enheten känner igen dig och ger dig en personlig välkomsthälsning, vilket ger en snabb och trevlig start på dagen.
Enkel åtkomst
En hjälpande hand

Alltid redo att hjälpa till

Om du väljer en Dell-dator utrustad med MaxxAudio från Waves kan du använda Cortana, din personliga digitala assistent. När du använder Cortana på en Dell-dator utrustad med MaxxAudio® från Waves får du en naturlig röstinteraktionsupplevelse.*

Ta hem segern

Få en snabb och jämn spelupplevelse med DirectX® 12 på en Dell- eller Alienware-dator. Föreviga dina största segrar med funktionen Game DVR och skicka inspelningen till dina vänner utan att lämna spelet. Spelet kan börja.
Ta hem segern
Enkelt att läsa och skriva

Enkelt att läsa och skriva

Microsoft Edge är den enda webbläsaren med inbyggd teknik som gör det möjligt att skriva med tangentbordet eller för hand direkt på webbsidor. Lägg till en kompatibel Dell Active-penna (säljs separat) till din dator med pekfunktion och dra nytta av tekniken i webbläsaren Microsoft Edge som gör det möjligt att skriva direkt på webbsidor och sedan dela det med andra.

Starta direkt

Du kommer omedelbart att känna dig som en expert eftersom startmenyn i Windows är tillbaka i utökad form. Alla program som du har fäst på aktivitetsfältet flyttas dessutom över, så upplevelsen är bekant, produktiv och bättre än någonsin.
Starta direkt
Hastigheten du behöver

Hastigheten du behöver

Windows 10 startar och återgår från viloläge snabbt med InstaGo* så att du slipper vänta på att sätta igång med dagens uppgifter. Dessutom får du uppdateringar så fort de blir tillgängliga, vilket innebär att du alltid har de senaste och bästa funktionerna för både arbete och nöje.

Trygghet

Du skyddas effektivt mot virus, nätfiske och skadlig programvara med praktiska inbyggda säkerhetsfunktioner. Dessutom får du ytterligare support om du skaffar Dells tjänster.
Trygghet

Funktionerna i Windows 10 kan komma att ändras och kan variera beroende på enhet och marknad.

Microsoft och Dell har precis höjt ribban. Igen.
Med den kraftfulla tekniken, imponerande prestandan och de nya funktionerna i Windows 10 har det aldrig funnits ett bättre tillfälle att köpa en dator från Dell.
Köp nu

1. Cortana finns tillgängligt på utvalda marknader vid lanseringen. Användarupplevelsen kan variera beroende på land och enhet.
2. Bredbandsanslutning krävs för vissa funktioner (internetleverantörens avgifter tillkommer). Xbox Live-funktionerna är endast tillgängliga med vissa spel i länder där Xbox Live erbjuds. Se
xbox.com/live/countries (på engelska). Ett begränsat antal spel som stödjer spel mellan enheter finns tillgängliga under 2015. Fler spel kommer att släppas. Strömma till en enhet åt gången: strömning med flera spelare från Xbox One kräver anslutning till ett hemmanätverk och Gold-medlemskap i Xbox Live (säljs separat). Gold krävs också för att spela med flera spelare på Xbox One. DirectX 12 kan endast användas med kompatibla spel och grafikkort. Spel-DVR kan endast användas med kompatibel maskinvara. Om du vill kontrollera kompatibilitet och övrig installationsinformation kan du gå till tillverkarens webbplats och www.windows.com/windows10specs (på engelska). Spelversionerna för Xbox One, dator/surfplatta och telefon säljs separat.
3. Vissa appar från Windows Store säljs separat. Tillgänglighet och användarupplevelse kan variera.
4. Beroende av maskinvaran.
5. Tillgången till appar och innehåll varierar på olika marknader.
6. Simulerade skärmbilder – kan komma att ändras. Windows Store-appar säljs separat. Tillgängligheten och användarupplevelsen för olika appar kan variera på olika marknader.

*Information om erbjudandet:
Erbjudandet gäller för kvalificerade enheter med Windows 7 eller Windows 8.1 (även sådana du redan har) i ett år efter det att uppgraderingen till Windows 10 blir tillgänglig. Krav på maskinvara/programvara gäller. Tillgängligheten varierar beroende på enhet. Mer information finns på www.windows.com/windows10upgrade (på engelska). En filhämtning på 3 GB krävs. Internetleverantörens avgifter kan tillkomma.

◦ Ja, det är kostnadsfritt. Detta uppgraderingserbjudande gäller en fullständig version av Windows 10, inte en utvärderingsversion. En filhämtning på 3 GB krävs. Normala dataavgifter tillkommer. Om du vill dra nytta av det här kostnadsfria erbjudandet måste du uppgradera till Windows 10 inom ett år efter att det blir tillgängligt. När du har uppgraderat kan du använda Windows 10 kostnadsfritt på enheten.
◦ Erbjudandet om uppgradering till Windows 10 gäller för kvalificerade enheter med Windows 7 och Windows 8.1, inklusive enheter som du redan äger. Vissa maskinvaru-/programvarukrav måste uppfyllas och de tillgängliga funktionerna varierar beroende på enhet och marknad. Möjligheten att uppgradera till Windows 10 på Windows Phone 8.1 enheter kan variera hos olika tillverkare och mobiloperatörer. Enheten måste vara ansluten till Internet och ha Windows Update aktiverat. Uppdatering till Windows 7 SP1 eller Windows 8.1 krävs. Gäller ej för vissa versioner: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise och Windows RT/RT 8.1. Företagskunder som har aktiva Software Assurance-avtal med volymlicenser kan uppgradera till Windows 10 utanför detta erbjudande. Om du vill kontrollera kompatibilitet och övrig installationsinformation kan du gå till tillverkarens webbplats och specifikationssidan för Windows 10. Ytterligare krav kan tillkomma senare för uppdateringar. Säkerhet och funktioner uppdateras automatiskt och detta är alltid aktiverat.
Tack vare Dells företagsdatorer med nya Windows 10 kan du dra nytta av alla funktioner som har skapats för att ta verksamheten till nästa nivå.

Dell har branschens säkraste datorer med Windows 10. Punkt slut.

Bästa möjliga säkerhet och skydd – med de säkraste företagsdatorerna på marknaden skyddas du mot virus, nätfiske och skadlig programvara med smidigt och inbyggt skydd.

Högklassigt skydd – endast Dell erbjuder heltäckande kryptering, avancerad autentisering och avancerat skydd mot skadlig programvara från en och samma leverantör. Dell Data Protection-lösningarna (DDP) skyddar slutanvändarnas data var de än befinner sig och gör det enkelt att upprätthålla säkerheten och efterlevnaden för slutpunkterna med hjälp av centralstyrd hantering. Användarna kan arbeta med de verktyg som de redan känner till och gillar utan avbrott eller prestandaförsämringar. Mer information (på engelska)

Verkligen du
– den säkraste autentiseringsmetoden är din närvaro. Med Windows Hello kan du logga in med bara en blick eller en beröring – inget behov av att ange PIN-kod eller lösenord.* När du loggar in ger enheten en personlig välkomsthälsning och lyser upp när du är nära.
Windows 10
Windows 10

Få mer gjort med Windows 10

Din digitala assistent – interagera enkelt med din egen digitala assistent. Cortana lär sig mer om dig allt eftersom och blir därför mer och mer användbar med tiden. Nu slipper du glömma, eftersom Cortana är mycket effektiv på att ge påminnelser i rätt tid och på rätt plats. Det gör att du glömmer mindre och kan få mer gjort.

Få övertaget – Microsoft Edge är en helt ny webbläsare som utformats för att anpassa webbupplevelsen efter dig. Tänk hur mycket tid du kommer att spara genom att kunna skriva med tangentbordet eller för hand* direkt på webbsidor och dela anteckningarna med andra. Njut av den tydliga läsvyn som tar bort distraktioner så att det visuella intrycket blir bättre när du läser artiklar online. Microsoft Edge tar bort hindren mellan dig och det du gör på webben. Du får ett snabbt, överskådligt och lättanvänt verktyg som får jobbet gjort.

Starta direkt – känn dig som en expert med välbekanta funktioner. Windows 10 är lättanvänt och välbekant – med massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn. Du känner dig som en expert redan från början. Få en överblick över allt viktigt på ett ögonblick. Startmenyn i Windows 10 kan anpassas med levande paneler så att du snabbt får tillgång till den viktigaste informationen i realtid.

Enkel växling mellan lägen – Continuum är en unik funktion i Windows som gör det möjligt att när som helst växla läge från surfplatta till bärbar dator – övergången sker snabbt, smidigt och snyggt. Funktionerna på skärmen, som menyer och aktivitetsfält, anpassas enkelt när du växlar läge, vilket ger enkel navigering. Apparna utformas för att kunna skalas sömlöst från skärm till skärm så att de ser bra ut oavsett om det är en liten telefonskärm eller en jättestor 8K-skärm.*

Förbättrad och slagkraftig prestanda

Hastigheten du behöver – Windows 10 startar och återgår från viloläge snabbt med InstaGo*, så att du slipper vänta på att sätta igång med dagens uppgifter. Dessutom får du uppdateringar så fort de blir tillgängliga, vilket innebär att du alltid har de senaste och bästa funktionerna för både arbete och nöje.

Batteritid – enheter med Windows 10 har nu en funktion för att automatiskt spara batteri – så att du kan arbeta hårdare och längre.
Windows 10
Windows 10

Bästa möjliga support och användarvänlighet

Enklare migrering – tack vare Dell Services har det aldrig varit enklare att migrera till den senaste versionen av Windows på de säkraste företagsdatorerna på marknaden. Du får en smidig övergång med överlägsen service från Dell: utnämnd till årets Microsoft®-partner och rankad som nummer ett inom driftsättning av Windows.

Oslagbar support – ProSupport Plus med SupportAssist, Dells mest kompletta* supporttjänst för datorer och surfplattor*, ger maximal support med minsta möjliga arbete för kunden. Det är den enda tjänsten för datorer och surfplattor* med automatiserad support som gör det möjligt att förhindra problem* innan de uppstår och åtgärda dem snabbt om de gör det.
Köp nu

1. Cortana finns tillgängligt på utvalda marknader vid lanseringen. Användarupplevelsen kan variera beroende på land och enhet.
2. Bredbandsanslutning krävs för vissa funktioner (internetleverantörens avgifter tillkommer). Xbox Live-funktionerna är endast tillgängliga med vissa spel i länder där Xbox Live erbjuds. Se
xbox.com/live/countries (på engelska). Ett begränsat antal spel som stödjer spel mellan enheter finns tillgängliga under 2015. Fler spel kommer att släppas. Strömma till en enhet åt gången: strömning med flera spelare från Xbox One kräver anslutning till ett hemmanätverk och Gold-medlemskap i Xbox Live (säljs separat). Gold krävs också för att spela med flera spelare på Xbox One. DirectX 12 kan endast användas med kompatibla spel och grafikkort. Spel-DVR kan endast användas med kompatibel maskinvara. Om du vill kontrollera kompatibilitet och övrig installationsinformation kan du gå till tillverkarens webbplats och www.windows.com/windows10specs (på engelska). Spelversionerna för Xbox One, dator/surfplatta och telefon säljs separat.
3. Vissa appar från Windows Store säljs separat. Tillgänglighet och användarupplevelse kan variera.
4. Beroende av maskinvaran.
5. Tillgången till appar och innehåll varierar på olika marknader.
6. Simulerade skärmbilder – kan komma att ändras. Windows Store-appar säljs separat. Tillgängligheten och användarupplevelsen för olika appar kan variera på olika marknader.

*Information om erbjudandet:
Erbjudandet gäller för kvalificerade enheter med Windows 7 eller Windows 8.1 (även sådana du redan har) i ett år efter det att uppgraderingen till Windows 10 blir tillgänglig. Krav på maskinvara/programvara gäller. Tillgängligheten varierar beroende på enhet. Mer information finns på www.windows.com/windows10upgrade (på engelska). En filhämtning på 3 GB krävs. Internetleverantörens avgifter kan tillkomma.

◦ Ja, det är kostnadsfritt. Detta uppgraderingserbjudande gäller en fullständig version av Windows 10, inte en utvärderingsversion. En filhämtning på 3 GB krävs. Normala dataavgifter tillkommer. Om du vill dra nytta av det här kostnadsfria erbjudandet måste du uppgradera till Windows 10 inom ett år efter att det blir tillgängligt. När du har uppgraderat kan du använda Windows 10 kostnadsfritt på enheten.
◦ Erbjudandet om uppgradering till Windows 10 gäller för kvalificerade enheter med Windows 7 och Windows 8.1, inklusive enheter som du redan äger. Vissa maskinvaru-/programvarukrav måste uppfyllas och de tillgängliga funktionerna varierar beroende på enhet och marknad. Möjligheten att uppgradera till Windows 10 på Windows Phone 8.1 enheter kan variera hos olika tillverkare och mobiloperatörer. Enheten måste vara ansluten till Internet och ha Windows Update aktiverat. Uppdatering till Windows 7 SP1 eller Windows 8.1 krävs. Gäller ej för vissa versioner: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise och Windows RT/RT 8.1. Företagskunder som har aktiva Software Assurance-avtal med volymlicenser kan uppgradera till Windows 10 utanför detta erbjudande. Om du vill kontrollera kompatibilitet och övrig installationsinformation kan du gå till tillverkarens webbplats och specifikationssidan för Windows 10. Ytterligare krav kan tillkomma senare för uppdateringar. Säkerhet och funktioner uppdateras automatiskt och detta är alltid aktiverat.