Verwijderen van de mailinglijst

We vinden het jammer dat u geen informatie meer wilt ontvangen over producten en services van Dell & Dell EMC  Als u in de toekomst wel berichten wilt ontvangen, ga dan terug naar het Preference Management Center.

Schrijf me uit voor Dell & Dell EMC marketingberichten voor de onderstaande communicatiekanalen.

Verplicht in te vullen velden zijn gemarkeerd met een *.

Wij hebben uw verzoek verwerkt en onze zullen onze database aanpassen. Het duurt voor e-mailberichten tot 10 werkdagen en voor directe e-mails tot 4 tot 6 weken voordat de wijzigingen in uw voorkeurinstellingen zijn verwerkt. Aangezien sommige berichten, zoals directe e-mailcatalogi, op voorhand worden ontwikkeld en in de wachtrij voor distributie worden geplaatst, is het mogelijk dat u nog informatie ontvangt nadat wij uw verzoek hebben ontvangen.

Wij hebben uw verzoek verwerkt en onze zullen onze database aanpassen. Het duurt voor e-mailberichten tot 10 werkdagen en voor direct mails tot 3 maanden voordat de wijzigingen in uw voorkeurinstellingen zijn verwerkt. Aangezien sommige berichten, zoals directe e-mailcatalogi, op voorhand worden ontwikkeld en in de wachtrij voor distributie worden geplaatst, is het mogelijk dat u nog informatie ontvangt nadat wij uw verzoek hebben ontvangen.

Dell neemt uw privacy serieus. Lees onze Privacyverklaring (Dell's Privacy Statement or EMC's Privacy Statement).

Uitschrijven me uit de volgende opties: