Sletning fra liste

Vi er kede af, at du ikke længere ønsker at modtage notifikationer om Dell & Dell EMC-produkter og -services.  Hvis du gerne vil modtage kommunikation i fremtiden, skal du gå tilbage til administrationscenteret for indstillinger.

Du kan afmelde kommunikation fra Dell & Dell EMC Marketing for de kommunikationskanaler, der er angivet nedenfor.

Du skal udfylde de felter, der er markeret med et *.

Vores database opdateres som følge af din anmodning. Der kan gå op til 10 arbejdsdage for mail og 4 – 6 uger for direkte mail, før indstillingerne træder i kraft. Da nogle meddelelser, f.eks. direkte mailkataloger, udvikles og sættes i kø til distribution længe i forvejen, vil du muligvis modtage flere oplysninger, efter at vi har modtaget din anmodning.

Vores database opdateres som følge af din anmodning. Der kan gå op til 10 arbejdsdage for mail og op til 3 måneder for direkte mail, før indstillingerne træder i kraft. Da nogle meddelelser, f.eks. direkte mailkataloger, udvikles og sættes i kø til distribution længe i forvejen, vil du muligvis modtage flere oplysninger, efter at vi har modtaget din anmodning.

Dell respekterer dit privatliv. Skal du læse vores fortrolighedserklæring (Dell's Privacy Statement or EMC's Privacy Statement).

Afmeld mig fra følgende: