Fjerning fra liste

Vi beklager at du ikke lenger ønsker å motta informasjon om produkter og tjenester fra Dell & Dell EMC.  Hvis du vil motta kommunikasjon i fremtiden, går du tilbake til senteret for administrering av innstillinger.

Stopp abonnementet for å motta markedsføringskommunikasjon fra Dell & Dell EMC for kanalene som vises nedenfor.

Fyll ut alle feltene som er merket med *.

Vi oppdaterer databasen vår i henhold til ønskene dine. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta opptil ti arbeidsdager for e-post og fire til seks uker for postutsendelser før endringene trer i kraft. Fordi enkelte utsendelser, for eksempel kataloger som sendes med post, blir produsert og sendt til distribuering i god tid i forveien, kan det hende du mottar slike utsendelser i en periode etter at forespørselen din er mottatt.

Vi oppdaterer databasen vår i henhold til ønskene dine. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta opptil ti arbeidsdager for e-post og opptil tre måneder for postutsendelser før endringene trer i kraft. Fordi enkelte utsendelser, for eksempel kataloger som sendes med post, blir produsert og sendt til distribuering i god tid i forveien, kan det hende du mottar slike utsendelser i en periode etter at forespørselen din er mottatt.

Dell respekterer din rett til personvern. Du finner mer informasjon om Dells retningslinjer i personvernerklæringen (Dell's Privacy Statement or EMC's Privacy Statement).

Avslutt abonnementet på meg fra følgende: