Dell "Min konto" – ofte stillede spørgsmål

Hvordan opretter jeg "Min konto" på Dell.com?
  • Gør følgende for at oprette "Min konto" på Dell.com:
    1. Åbn: Min konto.
    2. Vælg "Opret en Dell.com-konto"
    3. Udfyld de påkrævede felter.
    4. Vælg "Fuldfør tilmelding" nederst i formularen.

Hvorfor får jeg en fejlmeddelelse, når jeg forsøger at tilmelde mig eller opdatere "Min konto"?
  • "Denne mailadresse findes allerede"
    • Denne fejlmeddelelse angiver, at der er en eksisterende "Min konto"-profil, der er oprettet med den samme mailadresse.
    • Du kan bruge linket "Glemt adgangskode" til at få adgangskoden, der er knyttet til den pågældende mailadresse.
  • "Dette kundenummer er allerede tilknyttet til et andet medlems profil"
    • Denne fejlmeddelelse angiver, at du allerede har en eksisterende konto, som bruger dette kundenummer.
    • Prøv at logge på den eksisterende konto. Du kan bede om din oprindelige adgangskode til "Min konto", hvis du har glemt den.

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt min adgangskode til "Min konto"?
  • Hvis du har mistet eller forlagt adgangskoden til "Min konto", kan du få den tilsendt pr. mail.
    1. Åbn: Min konto.
    2. Vælg "Har du glemt din adgangskode?"
    3. Indtast din e-mailadresse i adressefeltet. Det skal være den e-mailadresse, som er registreret i din "Min konto"-profil.
    4. Vælg "Fortsæt".
  • Hvis du har mistet eller forlagt adgangskoden til den e-mailadresse, der blev brugt til at oprette adgangskoden til "Min konto", har du to muligheder:
    1. Nulstil adgangskoden til din e-mailadresse. Kontakt din e-mailudbyder for at få flere oplysninger.
    2. Opret en ny "Min konto". Se KB-artiklen "Jeg har glemt eller kan ikke længere få adgang til den e-mail-adresse, jeg brugte til "Min konto" til Dell – Hvad kan jeg gøre?"

Hvordan ændrer jeg adgangskoden eller mailadressen for "Min konto" på Dell.com?
  • Udfør følgende trin for at ændre din adgangskode:
    1. Log på Min konto.
    2. Vælg linket "Mail og adgangskode", som vises i afsnittet "Mine kontoindstillinger".
    3. Opdater det relevante felt:
      • Adgangskode: Indtast din nye adgangskode i felterne "Ny adgangskode" og "Bekræft adgangskode"
      • Mail: Indtast din nye mailadresse i feltet "Mailadresse"
    4. Vælg "Opdater".
  • Som en ekstra sikkerhedsfunktion tillader vores system kun én anmodning om ændring af adgangskode i døgnet.

Kan jeg samle separate "Min konto"-poster i én?
  • Du kan ikke automatisk samle eller kombinere flere "Min konto"-poster i én.
  • Du kan opdatere en af dine "Min konto"-profiler manuelt, så den omfatter separate kunde- og ordrenumre fra andre konti.
    1. Åbn: Min konto.
    2. Indtast dit brugernavn og din nuværende adgangskode, og klik på Log på.
    3. Vælg "Ordrestatus" (første valgmulighed i højre side) under "Mine ordrer".
    4. Vælg "Find manglende ordrer" (valgmulighed nederst i venstre side).
    5. Udfyld de påkrævede felter.
    6. Vælg "Tilføj kundenummer".

Hvorfor vises mine seneste ordrer ikke på profilen i "Min konto"?
  • Hvis du bestilte online uden først at logge på din "Min konto"-profil eller ikke oplyste dit "Min konto"-kundenummer til din Dell-salgsrepræsentant, vises din ordre muligvis ikke automatisk.
  • Du skal føje din seneste ordre til din "Min konto"-profil.
    1. Du skal føje din seneste ordre til din "Min konto"-profil.
    2. Åbn: Min konto.
    3. Indtast dit brugernavn og din nuværende adgangskode, og klik på Log på.
    4. Vælg "Ordrestatus" (første valgmulighed i højre side) under "Mine ordrer".
    5. Vælg "Find manglende ordrer" (valgmulighed nederst i venstre side).
    6. Udfyld de påkrævede felter.
    7. Vælg "Tilføj kundenummer".
  • Følg disse retningslinjer for at sikre, at oplysninger om dine fremtidige ordrer vises i din "Min konto"-profil:
    1. Bestilling online: Log på din "Min konto"-profil, før du bestiller online.
    2. Bestilling pr. telefon: Hvis du bestiller pr. telefon, skal du oplyse kundenummeret for din "Min konto"-profil til Dell-salgsrepræsentanten og bede vedkommende om at bruge det i forbindelse med din ordre.

Hvordan deaktiverer jeg "Min konto" på Dell.com?
    1. Åbn: Min konto.
    2. Vælg "Indstillinger"
    3. Følg den angivne sti for at deaktivere dine oplysninger for "Min konto".

Har du brug for mere hjælp?

Kontakt vores eksperter hos Dell-kundesupport.