Ofte stillede spørgsmål om returnering eller ændring af din ordre

Ændring af ordrer og returnering – ofte stillede spørgsmål


Kan jeg ændre min ordre?

Før du afgiver en ordre, skal du sikre, at du har inkluderet alt, hvad vi behøver, da vi ikke kan foretage ændringer, efter at ordren er sendt.
Din ordre går øjeblikkeligt ind i vores ordrebehandlingssystem, så den kan skræddersys til dine behov. Derfor er det ikke muligt at ændre en ordre på nogen måde, når den er afsendt.
Hvis du har glemt noget, skal du bare besøge vores websted for at afgive en ny ordre. Klik på fanen Butik i hovedmenuen.

 

Tilbage til toppen


Kan jeg annullere min ordre?

Du kan kun annullere din ordre før vi begynder at fremstille eller pakke den.

Du kan kontrollere, om orden stadig kan annulleres, ved at bruge Dells værktøj Ordrestatus.
Hvis din ordre står som "I produktion" eller "Sendt", kan den ikke længere annulleres.

Tilbage til toppen


Hvad er Dells returneringspolitik?

Hvis der er fejl i din ordre, eller hvis du vil returnere den af andre årsager, skal du ikke afvise leveringen af din ordre.

Hvis du afviser leveringen, kan det tage længere tid at kreditere din konto. Hvis du vil returnere din ordre, skal du acceptere leveringen. Efter dette skal du følge returpolitikkerne for at arrangere returneringen af din ordre.


Hvis jeg returnerer en ordre til Dell, refunderes fragtomkostningerne så?

Du kan finde oplysninger om at returnere Dell-produkter, herunder detaljerede oplysninger om lagersuppleringsgebyrer og fragt, i Dells returneringspolitik.

Når du returnerer systemet, indsætter vi prisen for systemet på din konto, fratrukket gebyrer for den oprindelige fragt og ekspedition samt eventuelle lagersuppleringsgebyrer. Fragtgebyrer kan ikke refunderes.

Tilbage til toppen