Veelgestelde vragen over Dell Mijn account

Hoe kan ik Mijn account aanmaken op Dell.com?
  • Ga als volgt te werk als u Mijn account wilt aanmaken op Dell.com:
    1. Open: Mijn account.
    2. Selecteer Een Dell.com account aanmaken
    3. Vul de vereiste velden in.
    4. Klik op Registratie voltooien onderaan het formulier.

Waarom wordt een foutmelding weergegeven wanneer ik Mijn account probeer te registreren of bij te werken?
  • Dit e-mailadres bestaat al
    • Deze fout geeft aan dat er een bestaand Mijn account-profiel is aangemaakt met hetzelfde e-mailadres.
    • U kunt de link Wachtwoord vergeten gebruiken om het wachtwoord dat bij het e-mailadres hoort, op te halen.
  • Dit klantnummer is al gekoppeld aan het profiel van een ander lid
    • Deze fout geeft aan dat u al een account met dat Klantnummer hebt.
    • Probeer u aan te melden met de bestaande account. U kunt het wachtwoord van uw oorspronkelijke Mijn account aanvragen als u deze vergeten bent.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord voor Mijn account ben vergeten?
  • Als u het wachtwoord voor Mijn account bent vergeten of niet meer kunt vinden, kunt u het wachtwoord per e-mail laten toesturen.
    1. Open: Mijn account.
    2. Selecteer Uw wachtwoord vergeten?
    3. Voer uw e-mailadres in het veld E-mailadres in. Dit moet het e-mailadres zijn dat momenteel is geregistreerd in uw Mijn account-profiel.
    4. Selecteer Doorgaan.
  • Als u het wachtwoord voor het e-mailadres dat is gebruikt voor het maken van uw wachtwoord voor Mijn account kwijt bent of niet kunt vinden, hebt u twee opties:
    1. Stel het wachtwoord voor uw e-mailadres opnieuw in. Raadpleeg uw e-mailprovider voor meer informatie.
    2. Maak een nieuw Mijn account aan. Raadpleeg het KB-artikel Ik ben mijn e-mailadres vergeten of heb geen toegang meer tot het e-mailadres dat ik heb gebruikt voor Mijn account van Dell. Wat kan ik doen?

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord of e-mailadres voor Mijn account op Dell.com?
  • Ga als volgt te werk om uw wachtwoord te wijzigen:
    1. Meld u aan bij Mijn account.
    2. Selecteer de link met de naam E-mail en wachtwoord onder Mijn accountinstellingen.
    3. Het juiste veld bijgewerkt:
      • Wachtwoord - Voer uw nieuwe wachtwoord in het vakje Nieuw wachtwoord en in het vakje Bevestig wachtwoord in
      • E-mail - Voer uw nieuwe e-mailadres in het veld E-mailadres in
    4. Selecteer Bijwerken.
  • Als extra beveiliging staat ons systeem slechts één aanvraag voor een wijziging van het wachtwoord per 24 uur toe.

Kan ik verschillende geregistreerde accounts samenvoegen tot één profiel in Mijn account?
  • U kunt niet automatisch meerdere geregistreerde accounts samenvoegen of combineren tot een profiel.
  • U kunt wel een van uw Mijn account-profielen handmatig bijwerken en afzonderlijke klant- en bestelnummers van andere accounts opnemen.
    1. Open: Mijn account.
    2. Voer uw gebruikersnaam en huidige wachtwoord in en selecteer vervolgens Inloggen.
    3. Klik op Status van bestelling bij Mijn bestellingen (eerste optie rechts).
    4. Klik op Ontbrekende bestellingen zoeken (optie links onderaan).
    5. Vul de vereiste velden in.
    6. Selecteer Klantnummer toevoegen.

Waarom worden mijn meest recente bestellingen niet weergegeven in Mijn account?
  • Als u online hebt besteld zonder eerst in te loggen met Mijn account of u hebt uw Dell vertegenwoordiger niet op de hoogte gesteld van uw Mijn account-klantnummer, is het mogelijk dat uw bestelling niet automatisch wordt weergegeven.
  • U moet uw recente bestelling toevoegen aan uw account.
    1. U moet uw recente bestelling toevoegen aan uw account.
    2. Open: Mijn account.
    3. Voer uw gebruikersnaam en huidige wachtwoord in en selecteer vervolgens Inloggen.
    4. Klik op Status van bestelling bij Mijn bestellingen (eerste optie rechts).
    5. Klik op Ontbrekende bestellingen zoeken (optie links onderaan).
    6. Vul de vereiste velden in.
    7. Selecteer Klantnummer toevoegen.
  • Houd de volgende richtlijnen aan om ervoor te zorgen dat de gegevens van uw toekomstige bestellingen in uw Mijn account-profiel worden weergegeven:
    1. Online bestellen: meld u aan bij Mijn account voordat u online bestelt.
    2. Telefonisch bestellen: geef bij telefonische bestellingen het klantnummer van uw Mijn account-profiel door en vraag de Dell-vertegenwoordiger om dit nummer voor uw bestelling te gebruiken.

Hoe kan ik 'Mijn account' deactiveren op Dell.com?
    1. Open: Mijn account.
    2. Selecteer 'Instellingen'.
    3. Volg het opgegeven pad om de gegevens van uw "Mijn account" te deactiveren.

Hebt u verdere ondersteuning nodig?

Neem contact op met onze experts van Dell Klantenservice.