Vanlige spørsmål om Dell "Min konto"

Hvordan oppretter jeg "Min konto" på Dell.com?
  • Gjør følgende hvis du vil opprette "Min konto" på Dell.com:
    1. Åpne: Min konto.
    2. Velg "Opprett en konto på Dell.com"
    3. Fyll ut de obligatoriske feltene.
    4. Klikk på "Fullfør registrering" nederst i skjemaet.

Hvorfor får jeg en feilmelding når jeg forsøker å registrere meg eller oppdatere "Min konto"?
  • "Denne e-postadressen finnes allerede"
    • Denne feilen angir at det er en eksisterende "Min konto"-profil som er opprettet ved hjelp av samme e-postadresse.
    • Du kan bruke koblingen "Har du glemt passordet"? for å hente passordet som er tilknyttet denne e-posten.
  • "Dette kundenummeret er allerede knyttet til profilen til et annet medlem"
    • Denne feilen angir at du allerede har en eksisterende konto med dette kundenummeret.
    • Prøv å logge deg på den eksisterende kontoen. Hvis du har glemt passordet, kan du be om det opprinnelige passordet for "Min konto".

Hva gjør jeg hvis jeg har glemt påloggingspassordet til "Min konto"?
  • Hvis du har mistet eller glemt passordet til "Min konto", kan du få det tilsendt via e-post.
    1. Åpne: Min konto.
    2. Velg "Har du glemt passordet?"
    3. Skriv inn e-postadressen din i e-postadressefeltet. Dette må være e-postadressen som for øyeblikket er registrert i "Min konto"-profilen.
    4. Velg "Fortsett".
  • Hvis du har mistet eller glemt passordet for e-postadressen som ble brukt til å opprette passordet for Min konto, har du to alternativer:
    1. Tilbakestill passordet for e-postadressen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte e-postleverandøren.
    2. Opprett en ny Min konto Se KB-artikkelen "Jeg har glemt eller har ikke lenger tilgang til e-postadressen jeg brukte for Dell "Min konto"– hva kan jeg gjøre?"

Hvordan bytter jeg passord eller e-postadresse for "Min konto" på Dell.com?
  • Utfør følgende trinn hvis du vil endre passordet:
    1. Logg på Min konto
    2. Velg koblingen "E-post og passord" som er oppført under avsnittet "Innstillinger for Min konto".
    3. Oppdater riktig felt:
      • Passord – angi det nye passordet i feltet "Nytt passord" og i feltet "Bekreft passord"
      • E-post – angi den nye e-postadressen i e-postadressefeltet
    4. Velg "Oppdater".
  • Som en ekstra sikkerhetsfunksjon, tillater systemet vårt bare én forespørsel om passordbytte innenfor 24 timer.

Kan jeg samle separate "Min konto"-registreringer til samme konto?
  • Du kan ikke automatisk samle eller kombinere flere "Min konto"-registreringer til samme konto.
  • Du kan oppdatere manuelt én av "Min konto"-profilene, og legge inn separat kunde- og bestillingsnumre fra andre kontoer.
    1. Åpne: Min konto.
    2. Angi brukernavn og gjeldende passord, og klikk deretter på Logg på.
    3. Under "Mine bestillinger" (første alternativ på høyre side), velger du "Bestillingsstatus".
    4. Klikk på "Finn manglende bestillinger" (alternativet nederst til venstre)
    5. Fyll ut de obligatoriske feltene.
    6. Velg "Legg til kundenummer".

Hvorfor vises ikke de nyeste bestillingene mine i "Min konto"-profilen?
  • Hvis du bestilte på nett før du logget på "Min konto"-profilen, eller at du ikke varslet Dell-representanten om kundenummeret ditt for "Min konto", kan det hende at bestillingen din ikke blir oppført automatisk.
  • Du må legge til den siste bestillingen i "Min konto"-profilen.
    1. Du må legge til den siste bestillingen i "Min konto"-profilen.
    2. Åpne: Min konto.
    3. Angi brukernavn og gjeldende passord, og klikk deretter på Logg på.
    4. Under "Mine bestillinger" (første alternativ på høyre side), velger du "Bestillingsstatus".
    5. Klikk på "Finn manglende bestillinger" (alternativet nederst til venstre)
    6. Fyll ut de obligatoriske feltene.
    7. Velg "Legg til kundenummer".
  • Følg disse retningslinjene hvis du vil forsikre deg om at informasjonen for framtidige bestillinger vises i "Min konto"-profilen:
    1. Bestille på nett: Logg på "Min konto"-profilen før du bestiller på nett.
    2. Bestille via telefon: Når du bestiller via telefon, oppgir du kundenummeret for "Min konto"-profilen til Dell-representanten, og ber om at det blir brukt til å legge inn bestillingen.

Hvordan oppretter jeg Min konto på Dell.com?
    1. Åpne: Min konto.
    2. Velg "Innstillinger"
    3. Følg den angitte banen for å deaktivere "Min konto"-informasjonen.