Vanlige spørsmål om retur eller endring av bestillingen

Endring av bestillinger og retur – vanlige spørsmål

 


Kan jeg endre bestillingen min?

Før du sender en bestilling, bør du dobbeltsjekke at du har fått med deg alt du trenger, ettersom vi ikke har mulighet til å endre bestillingen etter at den er sendt.
Bestillingen legges inn i bestillingssystemet vårt umiddelbart, slik at vi kan skreddersy løsningen til dine behov. Det er derfor ikke mulig å endre bestillingen på noe vis etter at den er sendt.
Hvis du har glemt noe, kan du gå til webområdet vårt og legge inn en ny bestilling. Klikk på Handle-kategorien i hovedmenyen.

 

Tilbake til toppen


Kan jeg kansellere bestillingen min?

Du kan kun kansellere en bestilling før vi har begynt å produsere eller pakke bestillingen.

Hvis du vil finne ut om det fortsatt er mulig å kansellere en bestilling, går du til Dells verktøy for bestillingsstatus.
Hvis bestillingen har status som Under produksjon eller Sendt, er det for sent å kansellere den.

Tilbake til toppen


Hva er Dells retningslinjer for retur?

Hvis det er en feil i bestillingen eller du vil returnere bestillingen av en annen grunn, skal du ikke nekte å motta bestillingen.
Hvis du gjør det, tar det lengre tid før du får kreditt tilbake på kontoen. Hvis du vil returnere en bestilling, bør du motta den først. Deretter returnerer du bestillingen i henhold til returretningslinjene.

Tilbake til toppen


Får jeg refundert fraktkostnadene hvis jeg returnerer en bestilling til Dell?

Mer informasjon om retur av Dell-produkter, inkludert nærmere informasjon om avgifter for mottak av returvarer og frakt, finner du i Dells returretningslinjer.

Når du returnerer systemet, legger vi inn kreditt i kontoen din som tilsvarer prisen på systemet, minus fraktkostnadene for forsendelsen ut til deg samt eventuelle avgifter for mottak av returvarer. Fraktkostnader kan ikke refunderes.

Tilbake til toppen