Problemer med en bestilling

Problemer med en bestilling – vanlige spørsmål:

 

 


Hvor finner jeg bestillingsnummeret og kundenummeret?

Bestillingsnummeret og kundenummeret mottar du i bestillingsbekreftelsen per e-post etter at bestillingen din er behandlet. Husk å sjekke søppelpostmappen for å se om e-postfiltrene har identifisert e-post fra Dell som søppelpost.


Trenger du mer hjelp?

Ta kontakt med ekspertene i Dells kundestøtte.

Tilbake til toppen


Hva gjør jeg hvis jeg mottar bestillingen min og noe mangler eller er feil?

Hvis bestillingen har kommet og noe mangler eller er feil, må du kontrollere enhetene du har mottatt, og sammenligne med informasjonen på pakkseddelen og/eller bestillingsbekreftelsen.

Hvis varen du bestilte, står riktig oppført på pakkseddelen og/eller bestillingsbekreftelsen, men den mottatte varen er feil, kan du kontakte Dells kundestøtte ved hjelp av skjemaet som du finner på siden med kontaktinformasjon for kundestøtte.

Hvis en vare står oppført på pakkseddelen og/eller bestillingsbekreftelsen, men likevel ikke har blitt mottatt, kan det hende at den fortsatt er under frakt. Gå til verktøyet Min bestillingsstatus for å kontrollere om en vare fortsatt er under frakt. Hvis du ikke kan finne en savnet enhet ved hjelp av verktøyet Min bestillingsstatus, kan du kontakte Dells kundestøtte via online-skjemaet på Kontakt kundestøtte.

 

Tilbake til toppen


Hva gjør jeg hvis jeg mottar bestillingen min og noe er skadet?

Hvis du har mottatt en bestilling, og emballasjen er skadet og/eller produktet ikke fungerer som det skal, kan du kontakte kundestøtten ved hjelp av skjemaet på siden med kontaktinformasjon for kundestøtte.

Tilbake til toppen


Hva hvis systemet mitt er stjålet?

Hvis systemet har blitt stjålet, må du fylle ut skjemaet for stjålet utstyr for å rapportere det til Dell. Selv om det ikke er nødvendig, anbefaler Dell at du også anmelder tyveriet til politiet, slik at vi ved forespørsel kan utlevere data til politimyndighetene.

Tilbake til toppen


Hvorfor har bestillingen min blitt kansellert?

Det kan være tre ulike grunner til at en bestilling blir kansellert:

   1. Vi har ikke mottatt betalingen din.
   2. Produktet du bestilte, er ikke tilgjengelig lenger.
   3. Vi har ikke klart å behandle betalingen din.

Hvis du ikke har mottatt noen varsler, og bestillingen din har blitt kansellert uten at du ville det, bør du kontakte kundestøtten for å få mer informasjon.

Tilbake til toppen


Hvordan sporer jeg statusen for serviceforespørsel min?

Du kan følge statusen for serviceforespørselen (SR) hele døgnet, hele uken ved å få tilgang til verktøyet for status for kundestøtteforespørsel

Hvis du vil bruke dette verktøyet, blir du bedt om å oppgi to typer verifiseringsdata. Avhengig av dataene som du bruker for å få tilgang til verktøyet, kan du vise status for serviceforespørsler i løpet av de siste 120 dagene.

 Hvis du får tilgang til verktøyet med et bestemt serviceforespørselsnummer, er dataene som vises, bare for denne serviceforespørselen. Hvis du imidlertid får tilgang til verktøyet ved hjelp av et bestillingsnummer eller kundenummer, kan du se statusen for alle serviceforespørsler for dette bestillingsnummeret eller kundenummeret i løpet av de siste 120 dagene.

Du kan få informasjon i sanntid ved å logge på for å motta e-postoppdateringer. Når det skjer en utvikling i saken din, får du beskjed om det umiddelbart via e-post. Du kan når som helst avbryte dette varselet ved å bruke koblingen Si opp abonnementet som du finner i alle e-postvarsler som sendes.

Vær oppmerksom på at dette verktøyet bare er for forespørsler for kundestøtte/bestillingshjelp. Hvis du ønsker for å spore framdriften til et problem du har rapportert til teknisk støtte, kan du kontrollere dette ved å bruke verktøyet for støttehistorikk og utsendelse av deler.

Tilbake til toppen


Hvor finner jeg Internett-kvitteringsnummeret mitt?

Internett-kvitteringsnummeret sendes til deg i dokumentet om bestillingsbekreftelse på e-post når du legger inn bestillingen på Internett. Husk å sjekke søppelpostmappen for å se om e-postfiltrene har identifisert e-post fra Dell som søppelpost.

Tilbake til toppen


Når kan jeg forvente å se informasjon om bestillingen online?

Du har tilgang til bestillingsinformasjon via Dells online-verktøy for bestillingsstatus når du har mottatt bestillingsbekreftelsen på e-post. Du bør ha mottatt e-posten med bestillingsbekreftelsen innen 48 timer etter bestilling.

 

Tilbake til toppen