Dell™ Streak 7 - gedrag van de LED tijdens het opladen

Op de Dell Streak 7 duidt de LED voor het opladen de volgende statussen aan:
  • Groen brandend - de batterij is volledig opgeladen (als deze is aangesloten op een wisselstroomadapter).
  • Oranje brandend - de batterij wordt opgeladen (als deze is aangesloten op een wisselstroomadapter).
  • Rood brandend - het vermogen van de batterij bevindt zich onder de 4% en de batterij wordt urgent opgeladen (als deze is aangesloten op een wisselstroomadapter).
  • Rood knipperend - het vermogen van de batterij bevindt zich onder de 4% (terwijl deze NIET is aangesloten op een wisselstroomadapter).
  • Groen knipperend - een melding volgt (terwijl deze NIET is aangesloten op een wisselstroomadapter).

Opmerking:

De USB-poort op een computer biedt in de regel niet voldoende vermogen om de Streak 7 op te laden. Sluit het apparaat altijd aan op een wisselstroomadapter om de batterij op te laden.

Artikel-id: SLN121912

Laatste wijzigingsdatum: 02-09-2013 00:00