Latitude E6410: Installatievolgorde voor Windows 7-drivers

Samenvatting van het artikel: Dit artikel bevat informatie over de juiste installatievolgorde van drivers voor Windows 7 op een Latitude E6410.

Microsoft Windows 7

Na een schone installatie van het Microsoft Windows 7-besturingssysteem, moet u de volgende drivers en softwarepakketten installeren in de volgende volgorde.

Opmerking: Sommige onderdelen kunnen al dan niet in uw systeem ontbreken, afhankelijk van build en specificaties.

De lijst hieronder toont onder welk sectiekopje elke driver staat vermeld op de Dell Support website voor uw systeem. Selecteer voordat u uw drivers kiest het juiste besturingssysteem, namelijk Windows 7 in de vervolgkeuzelijst.

1. Dell systeemsoftware - Systeemhulpprogramma’s
  2. Intel-chipsetsoftware, hulpprogramma voor installatie - chipsetdrivers
  3. Intel AMT HECI - Intel AMT HECI
  4. Videodriver installeren - Video
  5. IDT 92HDxxx HD Audio - Audio
  6. Intel Rapid Storage Technologie - Seriële ATA
  7. Ricoh R5U24x geheugenkaartlezer - Chipset
  8. ST Microelectronics valsensor - Chipset
  9. Intel 825xx Gigabit Platform LAN-netwerkapparaat - Netwerk
  10. Intel WiFi Link 6xxx-serie WLAN Half-Mini Card - Netwerk
  11. Intel WiMAX Link 6250 - Netwerk
  12. Conexant D330,HDA,MDC,v.92 Modem - Modem/communicatie
  13. Dell Wireless 5540 HSPA Mini Card - Modem/communicatie
  14. Dell Wireless 375 Bluetooth-module - Netwerk
  15. Dell Multi-Touch Touchpad - Muis, toetsenbord en invoerapparaten
  16. Dell ControlPoint Security Device Driver Pack - Dell Data Protection
Opmerking: Gebruik deze pagina alleen als leidraad, waaraan u kunt zien hoe Apparaatbeheer eruit ziet tijdens het installeren van de driver. Drivers kunnen worden gedownload van Dell Drivers en downloads

Dell systeemsoftware

Installeer de Dell System Software update vanaf Dell Drivers en downloads.

Dell System Software is een verzameling van essentiële Microsoft-hotfixes en -updates, waarmee ook de smartcard-controller wordt ingeschakeld en verbeterd

Terug naar boven

Intel Chipset Software Installation Utility

Controleer in Apparaatbeheer of de chipsetdriver is geïnstalleerd (hieronder weergegeven). Installeer de Intel-chipset update vanaf Dell Drivers en downloads.

Terug naar boven

Intel AMT HECI

Installeer het Intel AMT HECI pakket vanaf Dell Drivers en downloads.

Terug naar boven

Videodriver installeren

Opmerking: Als het systeem nVidia Optimus ondersteunt, zorg dan dat u eerst de Intel HD videodriver installeert en daarna de nVidia driver. Installeer de Intel GMA High-Definition grafische driver vanaf Dell Drivers en downloads

Installeer de nVidia videodriver of Intel GMA videodriver vanaf Dell Drivers en downloads

Terug naar boven

IDT 92HDxxx HD Audio

Controleer in Apparaatbeheer of de audiodriver is geïnstalleerd (hieronder weergegeven). Installeer de IDT 92HDxxx HD audio-update vanaf Dell Drivers en downloads.

Terug naar boven

Intel Rapid Storage Technology

Installeer de Intel Rapid Storage Technology vanaf Dell Drivers en downloads.

Terug naar boven

Ricoh R5U24x geheugenkaartlezer

Installeer de mediakaartdriver vanaf Dell Drivers en downloads.

Terug naar boven

ST Microelectronics valsensor

Controleer in Apparaatbeheer of de ST Microelectronics valsensordriver is geïnstalleerd (hieronder weergegeven). Installeer de driver vanaf Dell Drivers en downloads.

Terug naar boven

Intel 825xx Gigabit Platform LAN-netwerkapparaat

Controleer in Apparaatbeheer of de netwerkkaartdriver is geïnstalleerd (hieronder weergegeven). Dit wordt met een uitroepteken aangegeven op de Ethernet-controller. Installeer de Intel 825xx Gigabit Platform LAN-netwerkapparaat update vanaf Dell Drivers en downloads.

Terug naar boven

Intel WiFi Link 6xxx-serie WLAN Half-Mini Card

Controleer in Apparaatbeheer of de WLAN-driver is geïnstalleerd (hieronder weergegeven). Dit wordt met een uitroepteken aangegeven op de netwerkcontroller. Voor dit voorbeeld gebruiken we de Intel 6250 WLAN-kaart. Installeer de Intel WiFi Link 6xxx-serie WLAN Half-Mini Card update vanaf Dell Drivers en downloads.

Terug naar boven

Intel WiMAX Link 6250

Controleer in Apparaatbeheer of de WiMAX-driver is geïnstalleerd (hieronder weegegeven). Voor dit voorbeeld gebruiken we de Intel 6250 WLAN-kaart. Installeer de Intel WiMAX Link 6250 update vanaf Dell Drivers en downloads.

Terug naar boven

Conexant D330,HDA,MDC,v.92-modem

Standaard is een algemene Conexant-driver geïnstalleerd, maar u kunt de Conexant D330,HDA,MDC,v.92 Modem update installeren vanaf Dell Drivers en downloads.

Terug naar boven

Dell Wireless 5540 HSPA minikaart

Controleer in Apparaatbeheer of de WWAN-driver is geïnstalleerd (hieronder weergegeven). Voor dit voorbeeld gebruiken we de Dell 5540 WWAN-kaart. Plaats de Dell Wireless 5540 HSPA minikaart update vanaf Dell Drivers en downloads.

Terug naar boven

Dell Wireless 375 Bluetooth–module

Standaard is de Bluetooth-driver geïnstalleerd, maar u kunt de Dell Wireless 375 Bluetooth-module update installeren vanafDell Drivers en downloads.

Terug naar boven

Dell multi-touch touchpad

Controleer in Apparaatbeheer of de touchpaddriver is geïnstalleerd (hieronder weergegeven). Installeer de Dell multi-touch touchpad update vanaf Dell Drivers en downloads.

Terug naar boven

Dell ControlPoint Security Device Driver Pack

De vingerafdruklezerdriver is standaard niet geïnstalleerd. Het Dell ControlPoint Security Device Driver Pack kan worden bijgewerkt via Dell Drivers en downloads.

De bijgewerkte vingerafdruklezerdriver wordt dan geïnstalleerd. Deze driver is alleen nodig wanneer bij het systeem een vingerafdruklezer is geleverd.

Terug naar boven

Artikel-id: SLN285205

Laatste wijzigingsdatum: 29-05-2018 11:45