Aan de slag met de Dell Venue 8 Pro

Inhoudsopgave:

1. Aan de slag met de Dell Venue 8 Pro Tablet

Dit artikel zal u door de ervaring van het nemen van uw Dell Venue 8 Pro uit de doos en het starten van het voor de eerste keer.

1. Aan de slag met de Dell Venue 8 Pro Tablet

1. Zoek de AC-adapter en de USB-naar-micro-USB-kabel die daarmee gepaard gaat. Steek de wisselstroomadapter in een stopcontact en steek de micro-USB-connector in de poort aan de rechterkant van de Venue 8 Pro Tablet. Omdat de batterij tijdens de verzending kan hebben geloosd, kan het nodig zijn om de batterij te laden voor een paar minuten voordat het opstarten van de Tablet.

Opmerking: de Tablet oriënteert verticaal met de webcam aan de bovenkant. De machtsknoop is op de hogere juiste rand en de knoop van Vensters wordt gevestigd op de hoogste rand. Druk op de aan/uit-knop om de Tablet in te schakelen. Het zal een paar seconden duren voor Windows te lanceren.

Nummers referentie afbeelding hierboven:
    Micro-USB-poort
    Batterij opladen LED
    Aan/uit-knop
    Volume up-down Rocker
    Microfoon
    Micro-SIM-kaartsleuf (op LTE-model)
    MicroSD-kaartsleuf
  2. Het eerste scherm dat u zult zien is de regio en taal Setup scherm. U zult in staat zijn om de pull-down menu's te gebruiken voor de volgende:
    • Land of regio
    • App taal
    • Toetsenbordindeling
    • Tijdzone

Als je alle keuzes hebt gemaakt, raak je volgendeaan.

3. In het volgende scherm worden de licentievoorwaarden van Microsoft Windows weergegeven. U de volledige licentieovereenkomst van Windows hier lezen. Wanneer u klaar bent om verder te gaan, raak ik accepteren.
  4. Het volgende scherm laat u Dell-updates instellen. Voer uw e-mail adres in (dit hoeft niet hetzelfde te zijn als het aanmeldingsadres van Microsoft). U de juiste vakken controleren en kiezen of u automatische updates van Dell wilt ontvangen en of u de informatie van de servicecode van uw Tablet wilt laten verzenden naar Dell Support.
  5. Wanneer u klaar bent met uw keuzes, touch Next of u ervoor kiezen om deze stap overslaan .
  6. In het volgende scherm u de naam van uw Tablet personaliseren. De naam die u invoert is hoe uw apparaat zal worden gezien op netwerken deze naam van het apparaat werkt precies hetzelfde als elke notebook of desktop PC met Windows 8,1. Raak volgendeaan als u klaar bent met het invoeren van de PC-naam.
  7. Het volgende scherm zal u toelaten om online te krijgen. In Windows wordt een lijst weergegeven met lokaal beschikbare WiFi-netwerken. Als uw apparaat een SIM-kaart heeft, biedt dit scherm u ook opties om verbinding te maken met een breedbandnetwerk. Wanneer u een netwerk hebt gekozen, wordt u gevraagd het netwerk wachtwoord in te voeren om u aan te melden. Als u toegang hebt tot uw router en deze ondersteuning biedt voor WiFi Protected Setup (WPS), volgt u de instructies om verbinding te maken via WPS.
  8. Op het volgende scherm, u kiezen of de uitdrukkelijke montages gebruiken die opstelling zullen vereenvoudigen, of u verkiezen om uw montages van Vensters aan te passen als u ervaring hebt gebruikend Vensters 8 of 8,1.
  9. In het volgende scherm u uw Windows-account instellen. Als u al een Windows-account hebt, voert u uw e-mail adres en wachtwoord in. U wordt gevraagd een verificatiecode in te voeren die naar dat e-mail account is verzonden. Als u geen Windows-account hebt, u een up instellen vanaf dit scherm.
  10. Het volgende scherm stelt u in staat om Cloud-instellingen op SkyDrive van Microsoft. U uw informatie veilig en veilig opslaan op SkyDrive, waardoor u uw gegevens gemakkelijk back-uppen en terugzetten. U ervoor kiezen om deze stap over te slaan als u kiest.
  11. U moet nu op de Windows 8,1 moderne gebruikersinterface. U de tegel van het bureaublad raken om Vensters in een traditionele desktop stijl om te zetten.

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van Windows 8.

Terug naar boven

Artikel-id: SLN287243

Laatste wijzigingsdatum: 18-09-2018 13:44