Whitepapers over NIC-teaming en veelvoorkomende problemen bij het instellen van NIC-teams

Whitepapers over NIC-teaming en veelvoorkomende problemen bij het instellen van NIC-teams


Samenvatting van het artikel: Dit artikel bevat informatie over het instellen van teams van netwerkinterfacekaarten (NIC-teams) en veelvoorkomende problemen met PowerEdge servers en storage-arrays.


Inhoudsopgave:
  1. Whitepapers voor het instellen van NIC-teams
  2. NIC-teams op Dell TechCenter
  3. Veelvoorkomende problemen bij het instellen van NIC-teams


Onderwerp 1:

Whitepapers voor het instellen van NIC-teams  


Dit artikel bevat koppelingen naar en informatie over implementatie van NIC-teams.  Terug naar boven

Onderwerp 2:

NIC-teams op Dell TechCenter  

 

Wanneer u in Dell Techcenter zoekt naar "Teaming", worden er veel artikelen gevonden over het instellen van NIC-teams en het oplossen van problemen met NIC-teams.

http://en.community.dell.com/techcenter/p/search.aspx?q=teaming 

Met de opdracht Enable wordt de uitvoeringsmodus met uitgebreide bevoegdheden geactiveerd, waarna de configuratiemodus kan worden geactiveerd.

Met de opdracht Configure wordt de configuratiemodus geactiveerd waarin de wijzigingen kunnen worden doorgevoerd.

Met de opdracht Interface Ethernet e30 gaan u naar de interface waarop een configuratiewijziging moet worden uitgevoerd. Deze opdracht varieert per switch. Gebruik Interface ? om de volledige syntaxis weer te geven voor de switch die u momenteel gebruikt.

Met de opdracht Channel-group 1 mode auto geeft u op dat deze interface deel zal uitmaken van Link Aggregation Group 1 en dat het type Link Aggregation gebruik zal maken van LACP. Gebruik voor een statische Link Aggregation groep 'on' in plaats van auto. (Opmerking: PowerConnect switches waarop firmwareversie van 4.x of hoger wordt uitgevoerd, gebruiken Active in plaats van auto om LACP op te geven.)

Met de opdracht End verlaat u de configuratiemodus en gaat u naar de uitvoermodus met uitgebreide bevoegdheden.

Met de opdracht Copy running-config startup-config wordt de configuratie opgeslagen vanuit RAM en wordt ingesteld dat NVRAM wordt gebruikt wanneer de switch voor het eerst wordt gestart.

Terug naar bovenOnderwerp 3:

Veelvoorkomende problemen bij het instellen van NIC-teams  

Terug naar boven


 

 


Quick Tips worden gepubliceerd door de Dell Support Professionals die dagelijks problemen oplossen.   Om snelle publicatie mogelijk te maken, bevatten Quick Tips wellicht alleen gedeeltelijke oplossingen of tijdelijke oplossingen waaraan nog wordt gewerkt of waarvan nog nader moet worden bewezen dat er een probleem mee wordt opgelost.  Quick Tips zijn niet door Dell gecontroleerd, gevalideerd of goedgekeurd en dienen met de nodige voorzichtigheid te worden gebruikt. Dell is niet aansprakelijk voor verliezen, waaronder maar niet beperkt tot gegevensverlies en winst- of omzetderving, waarmee gebruikers kunnen worden geconfronteerd door het volgen van procedures of adviezen die worden beschreven in de Quick Tips.

Artikel-id: SLN148757

Laatste wijzigingsdatum: 31-08-2018 17:23


Beoordeel dit artikel

Nauwkeurig
Nuttig
Eenvoudig te begrijpen
Was dit artikel nuttig?
Ja Nee
Stuur ons feedback
Opmerkingen mogen geen speciale tekens bevatten: <>() \
Excuses, ons feedbacksysteem is momenteel offline. Probeert u het later nog eens.

Hartelijk dank voor uw feedback.