Hoe NVRAM wissen / Netwerk / Instellingen e-xxx Dell-laserprinters

Hoe NVRAM wissen / Netwerk / Instellingen e-xxx Dell-laserprinters

Inhoudsopgave:

1. Hoe NVRAM wissen / Netwerk / Instellingen e-xxx Dell-laserprinters

Dit artikel bevat informatie over „Hoe NVRAM wissen / Netwerk / Instellingen e-xxx Dell Laser Printers'

1. Hoe NVRAM wissen / Netwerk / Instellingen e-xxx Dell-laserprinters

E310dw

Network Reset

Gebruik het netwerk resetfunctie om het herstellen van de print server de netwerkinstellingen, zoals wachtwoord en IP-adres, terug naar de standaard fabrieksinstellingen.

Opmerking toevoegen: ontkoppel alle interfacekabels voordat u een netwerk resetten

De machine wordt automatisch opnieuw opgestart.

1. DrukQOfPSelecteer de Reset Menu optie en druk vervolgens op OK.
  2. DrukQOfPSelecteer de optie Network en druk vervolgens op OK.
  3. DrukPJa te selecteren.

Factory Reset

Gebruik de fabriek resetfunctie om bepaalde machine-instellingen terug naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen.

1. DrukQOfPSelecteer de Reset Menu optie en druk vervolgens op OK.
  2. DrukQOfPSelecteer de Factory Reset optie en druk vervolgens op OK.
  3. DrukPSelecteer Reset.

Instellingen resetten

De machine wordt automatisch opnieuw opgestart.

1. Koppel de netwerkkabel los van de machine. Als u dit niet doet, Netwerkinstellingen zoals IP-adres zal niet worden teruggezet.
  2. DrukPOfQSelecteer de Reset Menu optie en druk vervolgens op OK.
  3. DrukPEn weer op hetzelfde moment.
  4. Wanneer Instellingen Reset verschijnt, drukt u op OK.
  5. Wanneer de printer opnieuw opstarten? Verschijnt, drukt u op OK.
E514dw

Network Reset

Gebruik het netwerk resetfunctie om het herstellen van de print server de netwerkinstellingen, zoals wachtwoord en IP-adres, terug naar de standaard fabrieksinstellingen.

Opmerking toevoegen: ontkoppel alle interfacekabels voordat u een netwerk gereset.

De machine wordt automatisch opnieuw opgestart.

1. DrukQOfPSelecteer de Reset Menu optie en druk vervolgens op OK.
  2. DrukQOfPSelecteer de optie Network en druk vervolgens op OK.
  3. DrukPJa te selecteren.

Factory Reset

Gebruik de fabriek resetfunctie om bepaalde machine-instellingen terug naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen.

1. DrukQOfPSelecteer de Reset Menu optie en druk vervolgens op OK.
  2. DrukQOfPSelecteer de Factory Reset optie en druk vervolgens op OK.
  3. DrukPSelecteer Reset

Instellingen resetten

De machine wordt automatisch opnieuw opgestart.

1. Koppel de netwerkkabel los van de machine. Als u dit niet doet, Netwerkinstellingen zoals IP-adres zal niet worden teruggezet.
  2. DrukQOfPSelecteer de Reset Menu optie en druk vervolgens op OK.
  3. DrukPEn weer op hetzelfde moment.
  4. Wanneer Instellingen Reset verschijnt, drukt u op OK.
  5. Wanneer de printer opnieuw opstarten? Verschijnt, drukt u op OK.
E515dn

Network Reset

Gebruik het netwerk resetfunctie om het herstellen van de print server de netwerkinstellingen, zoals wachtwoord en IP-adres, terug naar de standaard fabrieksinstellingen.

Opmerking toevoegen: ontkoppel alle interfacekabels voordat u een netwerk gereset.

De machine wordt automatisch opnieuw opgestart.

1. DrukQOfPSelecteer de Reset Menu optie en druk vervolgens op OK.
  2. DrukQOfPSelecteer de optie Network en druk vervolgens op OK.
  3. DrukPJa te selecteren.

Factory Reset

Gebruik de fabriek resetfunctie om bepaalde machine-instellingen terug naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen.

1. DrukQOfPSelecteer de Reset Menu optie en druk vervolgens op OK.
  2. DrukQOfPSelecteer de Factory Reset optie en druk vervolgens op OK.
  3. DrukPSelecteer Reset

Instellingen resetten

De machine wordt automatisch opnieuw opgestart.

1. Koppel de netwerkkabel los van de machine. Als u dit niet doet, Netwerkinstellingen zoals IP-adres zal niet worden teruggezet.
  2. DrukQOfPSelecteer de Reset Menu optie en druk vervolgens op OK.
  3. DrukPEn weer op hetzelfde moment.
  4. Wanneer Instellingen Reset verschijnt, drukt u op OK.
  5. Wanneer de printer opnieuw opstarten? Verschijnt, drukt u op OK.
E515dw

Network Reset

Gebruik het netwerk resetfunctie om het herstellen van de print server de netwerkinstellingen, zoals wachtwoord en IP-adres, terug naar de standaard fabrieksinstellingen.

Opmerking toevoegen: ontkoppel alle interfacekabels voordat u een netwerk gereset.

De machine wordt automatisch opnieuw opgestart.

1. DrukQOfPSelecteer de Reset Menu optie en druk vervolgens op OK.
  2. DrukQOfPSelecteer de optie Network en druk vervolgens op OK.
  3. DrukPJa te selecteren.

Factory Reset

Gebruik de fabriek resetfunctie om bepaalde machine-instellingen terug naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen.

1. DrukQOfPSelecteer de Reset Menu optie en druk vervolgens op OK.
  2. DrukQOfPSelecteer de Factory Reset optie en druk vervolgens op OK.
  3. DrukPSelecteer Reset

Instellingen resetten

De machine wordt automatisch opnieuw opgestart.

1. Koppel de netwerkkabel los van de machine. Als u dit niet doet, Netwerkinstellingen zoals IP-adres zal niet worden teruggezet.
  2. DrukQOfPSelecteer de Reset Menu optie en druk vervolgens op OK.
  3. DrukPEn weer op hetzelfde moment.
  4. Wanneer Instellingen Reset verschijnt, drukt u op OK.
  5. Wanneer de printer opnieuw opstarten? Verschijnt, drukt u op OK.
E525w

Na het uitvoeren van deze functie en het opnieuw opstarten van de printer, het menu parameters of gegevens zijn teruggezet naar hun standaardwaarden.

Opmerking toevoegen: een wachtwoord is vereist om Admin Menu wanneer Paneel Lock is ingesteld op Enable. In dit geval, voer het wachtwoord dat u hebt opgegeven, en druk op deü(Set) te drukken.

1. Druk op de4Menu (knop).
  2. Druk op deQKnop totdat het systeem wordt gemarkeerd en druk vervolgens op deü(Set) te drukken.
  3. Druk op deQKnop totdat het menu Systeembeheer is gemarkeerd en druk vervolgens op deü(Set) te drukken.
  4. Druk op deQKnop totdat het onderhoud is gemarkeerd en druk vervolgens op deü(Set) te drukken.
  5. Druk op deQKnop totdat initialiseren NVM) is gemarkeerd en druk vervolgens op deü(Set) te drukken.
  6. Druk op deQKnop totdat de gewenste instelling is gemarkeerd en druk vervolgens op deü(Set) te drukken.
  7. Druk op deQKnop totdat de Ja is geaccentueerd en druk vervolgens op deü(Set) te drukken. De printer wordt automatisch opnieuw opgestart om de instellingen toepassen.

Terug naar boven

Artikel-id: SLN297205

Laatste wijzigingsdatum: 01-06-2018 12:46