BitLocker vraagt om een herstelsleutel en u hebt niet de BitLocker-toets

Dit artikel bevat de informatie om u te helpen met de BitLocker herstelsleutel probleem wanneer u niet beschikt over de toets.

Overzicht van BitLocker-stationsversleuteling

Als u merkt dat een aanwijzing voor een BitLocker herstelsleutel en u niet beschikt over een werkende herstel sleutel voor de prompt BitLocker, zult u geen toegang tot het systeem.

Dell biedt geen store standaardherstelsleutels en kan bieden standaardherstelsleutels omdat BitLocker is een coderingssleutel product, Dell niet omzeilt de Microsoft BitLocker herstelsleutel proces.

BitLocker herstelopties.

Als u niet weet of er een herstelsleutel werd gemaakt, kan het zijn opgeslagen op een aantal verschillende manieren, afhankelijk van de versie van Windows die is geïnstalleerd op het systeem.

Voor Windows 7:

• Opgeslagen van de herstelsleutel op een USB-flashstation
  • Opgeslagen van de herstelsleutel als een bestand (Network drive of een andere locatie)
  • Gedrukt van de herstelsleutel

Voor Windows 8.1:

• Opgeslagen in uw Microsoft-account. (Toegang tot de account vanuit een ander systeem)
  • Opgeslagen van de herstelsleutel op een USB-flashstation
  • Opgeslagen van de herstelsleutel als een bestand. (Network drive of een andere locatie)
  • Gedrukt van de herstelsleutel

Voor Windows 10:

• Opgeslagen op een USB flash drive (Sluit de USB-flashdrive aan op uw PC vergrendeld en volg de instructies. Als u opgeslagen op de toets als een tekstbestand op het flashstation, gebruik dan een andere computer om te lezen van het tekstbestand)
  • In uw Microsoft-account (uw herstelsleutel, ga naar BitLocker standaardherstelsleutels)
  • In uw Azure Active Directory account (Voor werk pc's waar u zich met een Azure Active Directory account, om uw herstel sleutel, zie device info voor uw Microsoft Azure account)
  • Opgeslagen van de herstelsleutel als een bestand (Network drive of een andere locatie)
  • Gedrukt van de herstelsleutel

De optie opslaan als een bestand is de meest gebruikte zijn en kan soms leiden tot herstel problemen wanneer de gebruiker het bestand heeft opgeslagen op de schijf van het systeem waarop is luisterverbinding worden teruggehaald.

Als u niet beschikt over de herstelsleutel en niet kunt vinden van de herstelsleutel of ontgrendelen van de schijf, de enige optie die blijft is opnieuw installeren van het Windows-besturingssysteem.

Microsoft-website met herstelsleutel informatie:
Http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/bitlocker-recovery-keys-faq Externe koppeling

Uitleg krijgt over te ontgrendelen en verschillende manieren om te ontgrendelen (Win 8)
Http://www.eightforums.com/tutorials/21433-bitlocker-recovery-unlock-drive-windows-8-a.html Externe koppeling

Op zoek naar mijn BitLocker herstel sleutel:
Https://support.microsoft.com/en-us/help/4026181/windows-10-find-my-bitlocker-recovery-key Externe koppeling

Artikel-id: SLN298282

Laatste wijzigingsdatum: 24-05-2018 13:44