Aan de slag met de Dell Venue 10 Pro 5056 tablet

Aan de slag met de Dell Venue 10 Pro 5056 tabletDit artikel zal u begeleiden bij het uitpakken en opstarten van uw nieuwe Dell Venue 10 Pro 5056.


 1. Zoek de voedingsadapter en de USB-naar-USB-C kabel die bij de tablet zijn meegeleverd. Steek de voedingsadapter in een stopcontact en sluit de USB-C-connector aan op de poort dicht bij de onderkant van de linkerrand van de Dell Venue 10 Pro 5056 tablet. Omdat de batterij mogelijk is ontladen tijdens de verzending, kan het nodig zijn de batterij op te laden voordat u de tablet gaat gebruiken.
  OPMERKING: Als u de tablet horizontaal houdt, bevindt de webcam zich aan de bovenkant. De aan/uit-knop bevindt zich helemaal rechts op de bovenrand, en u vindt de Windows-knop dicht bij de bovenkant van de rechterzijde.

  Schakel de tablet in door de aan/uit-knop 3 tot 5 seconden ingedrukt te houden en de knop vervolgens weer los te laten. Het duurt een paar seconden voordat Windows opstart.

  OPMERKING: De onderstaande stappen zijn voor Windows 8.1.
 2. Het eerste scherm dat u ziet is het scherm Land en taal. Met behulp van vervolgkeuzemenu's kunt u de informatie opgeven:
  • Land of regio
  • Taal voor apps
  • Toetsenbordindeling
  • Tijdzone

   Wanneer u klaar bent met alle instellingen, tikt u op Volgende .
 3. Het volgende scherm toont de Microsoft Windows-licentievoorwaarden. U kunt de volledige Windows-licentieovereenkomst doorlezen. Als u klaar bent om verder te gaan, tikt u op Ik ga akkoord.
 4. In het volgende scherm kunt u Dell Updates instellen. Voer uw e-mail adres in (dit hoeft niet hetzelfde te zijn als uw Microsoft-aanmeldadres). U kunt de gewenste selectievakjes inschakelen en kiezen of u updates van Dell automatisch wilt ontvangen of niet, en of de servicetag van uw tablet naar Dell Support mag worden verzonden.
  Wanneer u klaar bent met uw instellingen, tikt u op Volgende of u kunt op Overslaan tikken om deze stap over te slaan.
 5. Op het volgende scherm kunt u een naam instellen voor uw tablet. De ingevoerde naam wordt de naam van uw apparaat die zichtbaar is op netwerken. Deze apparaatnaam werkt precies hetzelfde als bij elke laptop of desktop met Windows 8.1 . Wanneer u klaar bent met het invoeren van de naam, tikt u op Volgende.
 6. In het volgende scherm kunt u online gaan. Windows geeft een lijst weer van lokaal beschikbare Wi-Fi-netwerken. Als uw toestel een SIM-kaart heeft, biedt dit scherm ook opties om verbinding te maken met een breedbandnetwerk. Als u een netwerk hebt gekozen, wordt u gevraagd het netwerkwachtwoord in te voeren om u aan te melden. Als u toegang hebt tot uw router en deze Wi-Fi Protected Setup (WPS) ondersteunt, volgt u de instructies om verbinding te maken met behulp van WPS.
 7. In het volgende scherm kunt u Expresinstellingen kiezen voor eenvoudige installatie, of desgewenst Aanpassen voor het aanpassen van uw Windows-instellingen als u ervaring hebt met het gebruik van Windows 8 of 8.1.
 8. In het volgende scherm kunt u uw Windows-account instellen. Als u al een Windows-account hebt, voert u uw e-mailadres en wachtwoord in. U wordt gevraagd de verificatiecode in te voeren die naar dat e-mailaccount is verzonden. Als u geen Windows-account hebt, kunt u vanuit dit scherm een account instellen.
 9. In het volgende scherm kunt u cloudinstellingen configureren voor Microsoft SkyDrive. U kunt uw informatie veilig en beschermd opslaan op SkyDrive. Dit vergemakkelijkt het maken van back-ups en het terugzetten van uw data. U kunt Overslaan selecteren als u deze stap wilt overslaan.
 10. Als alles goed is gegaan, bevindt u zich nu in de moderne gebruikersinterface van Windows 8.1. U kunt op de tegel Bureaublad tikken om over te schakelen naar de traditionele bureaubladweergave van Windows.Artikel-id: SLN299504

Laatste wijzigingsdatum: 04-01-2016 08:03


Beoordeel dit artikel

Nauwkeurig
Nuttig
Eenvoudig te begrijpen
Was dit artikel nuttig?
Ja Nee
Stuur ons feedback
Opmerkingen mogen geen speciale tekens bevatten: <>() \
Excuses, ons feedbacksysteem is momenteel offline. Probeert u het later nog eens.

Hartelijk dank voor uw feedback.