De Dell XPS 12 9250 tablet opladen en inschakelen

Opmerking: Omdat de batterij mogelijk is ontladen tijdens de verzending, kan het nodig zijn de batterij op te laden voordat u de tablet gaat gebruiken.

De USB-C aansluiting op de XPS 12 9250 tablet ondersteunt dataoverdracht of wisselstroom, maar niet beide tegelijkertijd. Indien aangesloten op een USB-poort van een computer, wordt automatisch overgeschakeld op dataoverdrachtsmodus en wordt de batterij niet opgeladen. Gebruik altijd de voedingsadapter in combinatie met de bij het apparaat geleverde USB-naar-USB-C kabel om het apparaat op te laden. De USB-C aansluiting bevindt zich aan de linkerzijde.

Statuslampjes Betekenis
Lampje brandt wit De batterij wordt opgeladen
Lampje brandt geel De batterij is bijna leeg terwijl de tablet is ingeschakeld of zich in de stand-bystand bevindt - het scherm is uitgeschakeld maar de tablet is nog ingeschakeld.
Uit De batterij wordt niet opgeladen of de batterij is volledig opgeladen.
Lampje knippert geel De batterij is een vrijwel leeg en heeft niet genoeg stroom om de tablet in te kunnen schakelen. Als de aan/uit-knop wordt ingedrukt tijdens deze staat, gaat het lampje 3 seconden branden en vervolgens uit. Laad de tablet verder op.

Gewoonlijk is de batterij in ongeveer 4 uur volledig opgeladen. De oplaadstatus kan worden gecontroleerd via het besturingssysteem.

Opmerking: Voor meer informatie over het gebruik en het oplossen van problemen met de XPS12, raadpleeg de pagina XPS 12 Handleidingen.

U schakelt de tablet in door deze horizontaal te houden met de webcam aan de bovenkant en vervolgens de aan/uit-knop drie tot vijf seconden ingedrukt te houden. U vindt deze knop op de rechterrand dicht bij de bovenkant.
Voorzichtig: Laad de batterij op bij een temperatuur van 0 graden Celsius (32 graden Fahrenheit) tot 35 graden Celsius (95 graden Fahrenheit). Gebruik uitsluitend de meegeleverde voedingsadapter voor het opladen van de tablet. Het gebruik van andere voedingsadapters of micro-USB-kabels kan leiden tot beschadiging van de tablet.

Artikel-id: SLN300267

Laatste wijzigingsdatum: 01-12-2015 12:29