Knowledge Base

Bij gelijktijdig gebruik van Bluetooth en Wi-Fi op een Dell XPS 10 tablet kan zich een lagere doorvoersnelheid voordoen


Samenvatting van het artikel: Dit artikel behandelt een probleem met de gegevenstransmissie bij gelijktijdig gebruik van Wi-Fi en Bluetooth op de Dell XPS 10 tablet.


Probleem:
Bezitters van een Dell XPS 10 tablet kunnen te maken krijgen met het probleem van een lagere draadloze transmissiesnelheid, als Bluetooth en Wi-Fi beide zijn ingeschakeld.

Discussie:
Op de Engadget-website is abusievelijk gerapporteerd dat de Dell XPS 10 gelijktijdige transmissie via Bluetooth en Wi-Fi niet ondersteunt. Hoewel de Dell XPS 10 tablet één antenne heeft voor zowel Wi-Fi als Bluetooth, kunnen beide signalen toch zo worden verzonden dat het als gelijktijdig wordt ervaren. Dit wordt bereikt met behulp van de adaptieve transmissietechniek van Qualcomm (op basis van 'time slicing'), waarbij de signalen zo worden beheerd dat co-existentie mogelijk is.

Oplossing:
Hoewel gelijktijdig gebruik van Bluetooth en Wi-Fi wordt ondersteund, kunnen gebruikers soms een lagere transmissiesnelheid ervaren, als beide tegelijk zijn ingeschakeld. Dit is een bekend probleem waarvoor later via Microsoft Update een verbetering zal worden geboden. 


Artikel-id: SLN129253

Laatste wijzigingsdatum: 06-03-2013 00:00


Beoordeel dit artikel

Nauwkeurig
Nuttig
Eenvoudig te begrijpen
Was dit artikel nuttig?
Ja Nee
Stuur ons feedback
Opmerkingen mogen geen speciale tekens bevatten: <>() \
Excuses, ons feedbacksysteem is momenteel offline. Probeert u het later nog eens.

Hartelijk dank voor uw feedback.