De applicatie Caps Lock-indicator voor het Dell KM713 draadloos toetsenbord downloaden en installeren

Dit artikel bevat instructies voor het downloaden en installeren van de applicatie voor de Caps Lock-indicator voor het Dell KM713 draadloos toetsenbord.
  1. Ga naar de pagina Applicatie voor Caps Lock-indicator en uitwerptoets voor Dell KM713 draadloos toetsenbord.

2. Klik op de KM713 driverspagina op Bestand downloaden.
    Opmerking: Door te downloaden accepteert u de voorwaarden van de Dell softwarelicentieovereenkomst.

3. Klik op Opslaan.

4. Noteer de locatie waar de driver zal worden gedownload.

5. Klik op Opslaan.

6. Klik op Map openen nadat het bestand is gedownload.

7. Klik op de naam van het bestand om de installatie te starten.

8. Het venster Gebruikersaccountbeheer wordt mogelijk weergegeven. Klik in dat geval op Toestaan, Uitvoeren of Ja.

9. Klik op Doorgaan en volg de instructies om de driver te installeren.

Terug naar boven

Artikel-id: SLN145125

Laatste wijzigingsdatum: 30-11-2015 10:34