Het BIOS van een Dell PowerEdge server herstellen

Opmerking: Dit artikel is onderdeel van de Server Tutorials: Support-tools, die hier beschikbaar zijn.
In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de standaardinstellingen van het BIOS op een Dell PowerEdge server kunt herstellen. Deze procedure werkt ook op andere Dell producten.
  1. Schakel het systeem in.
  2. Druk op < F2 > wanneer het Dell logo verschijnt om System Setup (Systeeminstellingen) te openen.

3.
  4.
  5. Ga naar het gedeelte System BIOS (Systeem-BIOS)

6. Klik linksonder op de knop Default (Standaard).

7. Bevestig deze actie in het pop-upvenster en druk op Yes (Ja).

8. Nu worden de instellingen voor het BIOS hersteld.

Als dit niet werkt, probeer dan de volgende stappen:
  • Druk op < Num Lock > en controleer of het Num Lock-lampje brandt.
  • Druk op < Caps Lock > en controleer of het Caps Lock-lampje brandt.
  • Druk op < Scroll Lock > en controleer of het Scroll Lock-lampje brandt. De lampjes op het toetsenbord moeten allemaal branden zoals aangegeven in Afbeelding 1.
  • Druk tegelijkertijd op < Alt > en < F >. U hoort een pieptoon zodra de standaardinstellingen zijn hersteld.