Problemen oplossen 009-654/093-919/093-920/093-921/093-922: YMCK Toner lage dichtheid fouten op de C1760nfw/NF/NFW, E525w, H625CDW, H825CDW en de S2825CDN Dell Laser printers

Raadpleeg de onderstaande stappen voor het oplossen van de 009-654/093-919/093-920/093-921/093-922: YMCK Toner lage dichtheid fouten.

Opmerking: Voordat u de instellingen wijzigt, moet de printer worden gereinigd met de reinigings staf. Raadpleeg voor meer informatie het Dell Knowledge Base-artikel hoe u de E525w Dell Color Multifunction Printer reinigen.

1. De hoogte instelling aanpassen:

Wanneer de C1760nfw/NF/NFW, E525w, H625CDW, H825CDW en de S2825CDN Dell-Laser printers een fout 009-654/093-919/093-920/093-921/093-922: YMCK Toner lage dichtheid ontvangen, kan dit te wijten zijn aan de hoogte van de toner dichtheid binnenkant van de printer tijdens het kalibreren en bedienen.

Aangezien deze printers worden geleverd met de hoogte standaard ingesteld op 0 meter, moet dit bedrag worden aangepast voor eenheden op hogere hoogten.

• Deze instelling kan worden aangepast vanuit het EWS van de printer of vanuit het bedieningspaneel (Figuur 1).

Figuur 1: Het scherm EWS

• Voer de volgende stappen uit om de hoogte-instellingen te wijzigen met behulp van het bedieningspaneel:
      1. Druk op de informatieknop.
      2. Raak het tabblad Extra aan.
      3. Selecteer de optie admin settings.
      4. Selecteer de optie onderhoud.
      5. Selecteer de optie hoogte aanpassen en wijzig de instelling naar wens.

Nadat u deze instelling hebt gewijzigd, moet u de printer opnieuw starten om de fout te kalibreren en te wissen.

2. De firmware voor uw printer bijwerken:

Wanneer na het aanpassen van de hoogte-instelling en het herstarten van de printer, de fout blijft, de firmware-update op uw printer

Raadpleeg voor meer informatie het Dell Knowledge Base-artikel de Dell-Laser Printer firmware bijwerken door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.

3. Schone ontwikkelaar:

Wanneer de fout zich blijft voordoen, u ook de instelling clean Developer gebruiken in het Configuratiescherm van de printer of vanaf de printer EWS (Figuur 2). Deze instelling is beschikbaar voor de Dell C1760nfw/NF/NFW, E525w, H625CDW, H825CDW en de S2825CDN laser printers.

Schone Developer setting
    Figuur 2: Schone Developer setting

De instelling clean Developer is bedoeld voor de volgende doeleinden:

• Om de Developer motor te draaien en de toner in de tonercartridge te roeren
    • Voor het gebruik van een tonercartridge wanneer u deze moet vervangen voor het einde van zijn leven
    • De toner in een nieuwe tonercartridge roeren

{PRINTERPORTAL. EN_US}

Artikel-id: SLN304111

Laatste wijzigingsdatum: 29-06-2018 11:16