Hoe sluit ik mijn Dell plasma-tv aan op mijn desktopcomputer of notebook?

Hoe sluit ik mijn Dell plasma-tv aan op mijn desktopcomputer of notebook?

De Dell Plasma-tv aansluiten op een desktopcomputer of notebook via de VGA-connector

1. Zet de tv uit en trek de stekker uit het stopcontact.

2. Sluit een uiteinde van de VGA-kabel aan op de VGA-ingang van uw tv en het andere uiteinde op uw computer.

3. Sluit de audiokabel aan op de connector van de tv en op uw computer.

OPMERKING: Gebruik voor audio de groene audioconnector vlak naast de VGA- en DVI-connectors, aan de linkerzijde.
  1. Steek de stekkers van de tv en de apparatuur in het stopcontact en zet tv en apparatuur aan.

2. Ga naar de On Screen Display (OSD) en selecteer PC Analog in het menu Input Select (Invoerselectie).

De Dell plasma-tv aansluiten op de S-Video-aansluiting van een computer.

Ga als volgt te werk om de plasma-tv van Dell op een ander apparaat aan te sluiten via de S-Video-aansluiting:

1. Zet de tv uit en trek de stekker uit het stopcontact.

2. Sluit het apparaat aan met de S-Video- en audiokabels. Sluit de "video out" van het apparaat aan op de S-Video-ingang van de plasma-tv en de "audio out" op de linker- en rechteringang (L/R) van de audio.

3. Steek de stekker van de plasma-tv in het stopcontact en zet beide apparaten aan.

4. Ga naar de On Screen Display (OSD) en selecteer de S-Video-ingang.

De plasma-tv van Dell aansluiten op een desktop of laptop via de DVI-aansluiting

Wanneer u de tv via DVI op een computer aansluit, dient u de audiokabel van de computer (groene connectors) aan te sluiten op de groene audio-aansluiting van de DVI.

1. Zet de tv uit en trek de stekker uit het stopcontact.
  2. Sluit een uiteinde van de DVI-kabel aan op de DVI-ingang van uw tv en het andere uiteinde op uw computer.
  3. Sluit de audiokabel aan op de aansluiting van de tv en op uw computer.
  4. Steek de stekkers van de tv en de apparatuur in het stopcontact en zet tv en apparatuur aan.
  5. Ga naar de On Screen Display (OSD) en selecteer DVI in het menu Input Select (Invoerselectie).

Artikel-id: SLN69118

Laatste wijzigingsdatum: 01-12-2015 06:36