Přeskočit na hlavní obsah
  • Vkládejte objednávky snadno a rychle
  • Zobrazit objednávky a sledovat stav expedice
  • Vytvořte a přistupujte k seznamu svých produktů
  • Spravujte své profily, produkty a kontakty na úrovni produktů na stránkách Dell EMC pomocí správy společnosti.

U bezdrátových karet Intel 7265 a 8260 občas dochází ke ztrátě připojení k síti

Shrnutí: Aktualizace bezdrátového ovladače Intel 7265 a 8260 s cílem vyřešit problémy s připojením k síti.

Tento článek byl zřejmě přeložen automaticky. Máte-li připomínky k jeho kvalitě, informujte nás pomocí formuláře ve spodní části stránky.

Obsah článku


Příznaky


U bezdrátových karet Intel 7265 a 8260 může docházet k občasným potížím s připojením k sítí.

Tento problém je způsoben používáním starších verzí bezdrátových ovladačů Intel 7265 nebo 8260. Problém lze vyřešit aktualizací bezdrátového ovladače na nejnovější verzi ze stránky Dell.om/Support, Downloads.Dell.com nebo DownloadCenter.Intel.com.

POZNÁMKA: Pokud používáte 32bitovou verzi systému Windows, stáhněte si podle pokynů ovladač ze stránky DownloadCenter.Intel.com.
POZNÁMKA: Pokud používáte 64bitovou verzi systému Windows, stáhněte si podle pokynů ovladač ze stránky Dell.com/Support, Downloads.Dell.com nebo SLN299232_en_US__3iC_External_Link_BD_v1DownloadCenter.Intel.com.

Příčina

Ovladač bezdrátových karet Intel 7265 nebo 8260

Řešení

Aktualizace ovladače ze stránky Dell.com/Support

  1. Přejděte na stránku Dell.com/Support, v části Product support (Podpora produktů) zadejte výrobní číslo nebo kód Express Service Code a klikněte nebo klepněte na tlačítko Submit (Odeslat).
  2. Klikněte nebo klepněte na položku Drivers and downloads (Ovladače a soubory ke stažení), poté vedle položky View all available updates for (Zobrazit všechny dostupné aktualizace pro) klikněte nebo klepněte na položku Change OS (Změnit operační systém) a vyberte možnost Windows 10, 64-bit.
  3. Klikněte nebo klepněte na ikonu šipky, čímž rozbalíte kategorii Network (Síť), najeďte na nejnovější verzi ovladače Intel 7265 nebo 8260 a stáhněte ji kliknutím nebo klepnutím na tlačítko Download File (Stáhnout soubor).
  4. Dvakrát klikněte nebo klepněte na stažený ovladač a extrahujte soubory do počítače podle instrukcí na obrazovce.
  5. V nabídce Start systému Windows 7 a 10 nebo na úvodní obrazovce systému Windows 8 a 8.1 vyhledejte soubor devmgmt.msc a v seznamu na něj klikněte nebo klepněte, čímž spustíte Správce zařízení.
  6. Rozbalte kategorii Síťové adaptéry, v seznamu klepněte a přidržte nebo klikněte pravým tlačítkem myši Intel Dual Band Wireless-AC 7265 nebo Intel Dual Band Wireless-AC 8260 a klikněte nebo klepněte na možnost Aktualizovat software ovladače.
  7. Klikněte nebo klepněte na možnost Vyhledat ovladač v počítači , poté na možnost Procházet a přejděte na extrahované soubory.
  8. Klikněte nebo klepněte na složku production, poté na složku pro verzi Windows, kterou máte nainstalovanou, a potvrďte tlačítkem OK.
  9. Klikněte nebo klepněte na tlačítko Další, počkejte, až se ovladač aktualizuje, a klikněte nebo klepněte na tlačítko Zavřít.
POZNÁMKA: 64bitový ovladač systému Windows 10 lze použít na 64bitových verzích systému Windows 7 a 8/8.1.
POZNÁMKA: Společnost Dell v tuto chvíli neposkytuje 32bitovou verzi ovladače systému Windows 7 a 8/8.1 ani 32bitové verze ovladače systému Windows 10. Článek bude aktualizován, až tyto verze budou dostupné, ačkoliv nebylo stanoveno žádné přibližné datum vydání.

Aktualizace ovladače ze stránky DownloadCenter.Intel.com

  1. Přejděte na stránku DownloadCenter.Intel.com a v poli Search downloads (Vyhledat soubory ke stažení) vyhledejte SLN299232_en_US__8iC_External_Link_BD_v17265 nebo 8260.
  2. V rozbalovací nabídce změňte možnost Any Operating System (Jakýkoliv operační systém) na verzi vašeho operačního systému Windows.
  3. Ovladač stáhněte kliknutím nebo klepnutím na jeho nejnovější dostupnou verzi a na soubor s32 nebo s64 podle verze vašeho operačního systému.
  4. Spusťte soubor a podle instrukcí na obrazovce nainstalujte nejnovější verzi ovladače.

Vlastnosti článku


Dotčený produkt

Intel PRO Family of Adapters

Datum posledního vydání

09 úno 2024

Verze

5

Typ článku

Solution