Hvordan bruger jeg Dell Digital Delivery?

Hvad er Dell Digital Delivery, og hvordan fungerer det?

Dell Digital Delivery er en tjeneste, der gør det muligt at købe software, når du bestiller din computer, og derefter downloade og installere den automatisk, når du modtager computeren og opretter forbindelse til internettet. Sådan fungerer det:

Valgfri software bestilles sammen med computeren. Du modtager ikke medier (cd'er eller dvd'er, licensnøgler på papir eller skriftlig dokumentation) til disse programmer.

1. Når du tænder den nye computer for første gang, bliver du guidet gennem den sædvanlige opsætning af computeren inkl. oprettelse af internetforbindelse.
  2. Når du har tilsluttet din computer til internettet, vil programmet Dell Digital Delivery, som er forudinstalleret på computeren, køre automatisk. Dette sker muligvis ikke før anden gang, du tænder for computeren. Når Dell Digital Delivery kører, giver det dig besked, når det er klar til at downloade og installere software, du eventuelt har købt.
  3. Når Dell Digital Delivery starter, har du mulighed for at vælge Download Now (Download nu), Remind Me Later (Påmind mig senere) eller Do Not Download (Download ikke). Hvis du vælger Remind Me Later (Påmind mig senere), vises denne påmindelse, næste gang du starter computeren, og hver gang du genstarter, indtil du beslutter at downloade den købte software. Hvis du vælger Do Not Download (Download ikke), bliver din software ikke downloadet. Hvis du skifter mening, kan du når som helst starte programmet Dell Digital Delivery manuelt.
  4. Hvis du klikker på Download Now (Download nu), bliver din software automatisk downloadet og installeret, og Dell Digital Delivery giver dig besked, når installationen er fuldført. Hvis det er nødvendigt at genstarte computeren, bliver du bedt om det. Når installationen er fuldført, kan du finde de installerede programmer i startmenuen (Windows 7) eller i Alle programmer (Windows 8).

Hvordan afinstallerer eller geninstallerer jeg et digitalt leveret program?

Hvis du vil afinstallere et program, du har downloadet med Dell Digital Delivery, skal du gå til Kontrolpanel og Programmer og funktioner. Find programmet, du ønsker at fjerne, og fremhæv det. Følg vejledningen på computeren for at fjerne programmet.

Hvis du vil geninstallere et program, du har købt via Dell Digital Delivery, skal du køre Dell Digital Delivery ved at klikke på programmets ikon i startmenuen (Windows 7) eller i Alle programmer (Windows 8). Dell Digital Delivery giver dig mulighed for at geninstallere de købte programmer, der ikke aktuelt er installeret på computeren, ved at klikke på infoikonet til højre for programmet på listen og vælge Install this application again (Installer dette program igen).

Hvor mange gange kan jeg geninstallere et digitalt leveret program?

Dell Digital Delivery tillader maksimalt ti (10) installationer af hvert købte program.

Hvordan får jeg fat i en programnøgle, hvis den skal bruges til geninstallering?

I programvinduet for Dell Digital Delivery vises der et infoikon til højre for hvert installerede program på listen. Klik på infoikonet, og vælg View application key (Vis programnøgle) for at se programmets licensnøgle. Hvis View application key (Vis programnøgle) ikke vises for det specifikke program, skal der ikke bruges en licensnøgle til programmet.

Hvordan geninstallerer jeg hele programmet Dell Digital Delivery?

Dell Digital Delivery bør allerede være installeret på din Dell-computer. Du kan køre Dell Digital Delivery ved at klikke på programmets ikon i startmenuen (Windows 7) eller i Alle programmer (Windows 8). Hvis programmet Dell Digital Delivery ikke er installeret på din computer, og du har behov for at geninstallere købt software, kan du downloade og installere det fra webstedet Dell Support. Klik på Drivere og downloads, og indtast derefter din computers servicekode for at finde programmet Dell Digital Delivery. Din servicekode findes på mærkaten på ydersiden af computeren - typisk på undersiden eller bagsiden.

Fejlfinding

De fleste problemer med Dell Digital Delivery kan løses ved at nulstille programmet. Dette gøres ved at klikke på Options (Indstillinger - "tandhjul"-ikonet) og Reset Settings (Nulstil indstillinger).

Problem:

Jeg får meddelelsen "There was a problem. Please reinstall." (Der opstod et problem. Geninstallation er påkrævet.)

Løsning:

Du kan forsøge at geninstallere softwaren via Dell Digital Delivery ved at klikke på infoikonet til højre for programmet på listen og vælge Install this application again (Installer dette program igen). Hvis dette ikke lykkes, kan du forsøge at installere softwaren manuelt ved at åbne et vindue i Windows Stifinder ved at klikke på mappen nederst på skrivebordet og navigere til C:\ProgramData\Dell\DigitalDelivery\Downloads\Software.

Problem:

Jeg modtager meddelelsen, "Dell Digital Delivery has not been able to connect to the internet. Please make sure you are connected and try again." (Dell Digital Delivery har ikke været i stand til at oprette forbindelse til internettet. Kontroller, at der er oprettet forbindelse, og prøv igen).

Løsning:

Luk programmet Dell Digital Delivery, start Internet Explorer, og prøv at navigere til et websted. Hvis det lykkedes, skal du genstarte programmet Dell Digital Delivery. Hvis du ikke kunne navigere til et websted, skal du klikke på Start, Kontrolpanel og Netværks- og delingscenter, og derefter vælge "Opret en ny forbindelse eller et nyt netværk". Følg anvisningerne, når du har forbindelse til internettet, for at starte programmet Dell Digital Delivery igen.

Yderligere artikler med fejlfinding:

Almindeligt forekommende problemer med Dell Digital Delivery
Hvordan man løser en meddelelse om "You are not connected to Dell Digital Delivery" (Du har ikke forbindelse til Dell Digital Delivery), eller download fryser med statussen "Waiting" (Venter).
​Dell Digital Delivery kan ikke køre i Windows-overvågningstilstand
​"No EULA Agreement; Terminating service." error opening Dell Digital Delivery. (Ingen slutbrugerlicensaftale (EULA), afslutter tjenesten). Fejl under åbning af Dell Digital Delivery.

Hvis du har brug for mere hjælp til at nulstille din internetforbindelse, skal du gå til Dell Networking and Wireless Center for oplysninger om både kabelbaserede og trådløse hjemmenetværk.

Artikelnummer: SLN85610

Sidste ændringsdato: 01.12.2017 11.44