Dell SupportAssist (tidligere Dell System Detect): Oversigt og ofte stillede spørgsmål

Dell SupportAssist (tidligere Dell System Detect): Oversigt og ofte stillede spørgsmål

Hvad er Dell SupportAssist-appen (tidligere tidligere Dell System Detect)?

Dell SupportAssist-appen (tidligere tidligere Dell System Detect) er et program, der kører på en Windows-baseret pc eller tablet med din tilladelse og interagerer med Dells supportwebsite, så vi kan tilbyde en bedre og mere personlig supportoplevelse.

Installationskrav

BEMÆRK: Du skal være logget på som administrator for at downloade og installere Dell SupportAssist-appen på din Dell-pc.
Understøttede operativsystemer
  • Microsoft Windows 10
  • Microsoft Windows 8/8.1
  • Microsoft Windows 7
  • Microsoft Windows Vista
  • Microsoft Windows XP
Understøttede Dell-platforme Udvalgte Dell-pc'er
Understøttede browsere
  • Microsoft Internet Explorer
  • Microsoft Edge
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Opera
Yderligere krav
  • Microsoft .NET Framework 4.5 eller højere
  • Firewall eller antivirus-undtagelser
BEMÆRK: Nogle typer firewall- eller antivirussoftware kan blokere eller begrænse funktionaliteten af Dell SupportAssist uden at give besked om dette.
Tabel 1: Installationskrav

Hvad gør Dell SupportAssist?

Du kan foretage tre primære handlinger på Dells supportwebsite, som anvender Dell SupportAssist. Når du foretager en af disse handlinger, vil du enten blive bedt om at downloade og installere Dell SupportAssist, hvis den ikke allerede er installeret, eller programmet vil automatisk starte og installere den nyeste version, inden du udfører handlingen.

1. Registrer produkt
    Dette er den mest almindelige anvendelse af Dell SupportAssist-appen. Forskellige steder på Dells supportwebsite har du mulighed for at få produktet registreret, så Dell kan levere en målrettet support. Når du klikker på Registrer produkt, kører programmet på dit system og registrerer servicekoden på din Dell-computer. Dell bruger derefter servicekoden til at søge oplysninger om produktet, f.eks. din systemkonfiguration og garantiens udløbsdato, for at kunne levere en produktspecifik supportoplevelse.

2. Registrer drivere
    Når du har identificeret dit produkt, har du mulighed for at registrere drivere (Systemanalyse) under fanen Drivere og downloads på produktets supportside. Når du klikker på Registrer drivere (Systemanalyse), undersøger Dell SupportAssist, hvilke drivere der er installeret på dit system og sammenligner dem med de seneste, tilgængelige drivere. Dette er den mest nøjagtige måde at fastslå, hvilke drivere der er forældet på dit system. Når scanningen er fuldført, kan du vælge at "autoinstall" (automatisk installere) opdateringer med Dell SupportAssist-appen. På samme måde bruges Dell SupportAssist, når du vælger at downloade drivere fra din downloadliste, eller hvis driverens størrelse er større end 2 GB. Se flere oplysninger om Registrer drivere eller Systemanalyse i Dell Knowledge Base-artiklen Detect Drivers or Drivers by System Analysis (Registrer drivere eller Drivere ud fra Systemanalyse).

3. Kør diagnosticering
    Du har også mulighed for at køre en diagnosticering på fanen Diagnosticering på produktets supportside for at registrere og løse almindelige hardware- og softwareproblemer. Når du klikker på Kør diagnosticering, fungerer Dell SupportAssist-programmet som en bro mellem onlineprogrammet og Dell SupportAssist-programmet. Dell SupportAssist hjælper med at aktivere Dell-diagnosticeringsværktøjer (SupportAssist) i den rigtige tilstand og styrer forløbet og kommunikationsprotokollen problemfrit mellem værktøjerne.

Sådan installeres Dell SupportAssist

1. Besøg siden Dell SupportAssist.
  2. Gennemse Vilkår og betingelser, marker afkrydsningsfeltet, og klik på Fortsæt.
  3. Når installationsprogrammet downloades, vises et meddelelsesvindue, som spørger, om du vil installere dette program. Vælg Installer fra dette vindue.
  4. Når installationen er fuldført, vises et bekræftelsesikon på Windows-proceslinjen. Produktregistrering starter automatisk.

Sådan afinstallerer du Dell SupportAssist

Nedenstående instruktioner gælder for følgende Microsoft Windows-operativsystemer:

• Microsoft Windows 10
  • Microsoft Windows 8 eller 8.1
  • Microsoft Windows 7
  • Microsoft Windows Vista
  • Microsoft Windows XP

Sådan afinstallerer du Dell SupportAssist på din computer:

1. Tryk på Windows-tasten + R for at åbne dialogboksen Kør.
  2. I dialogboksen Kør skal du skrive appwiz.cpl og derefter trykke på Enter-tasten.
  3. I vinduet Programmer og funktioner (tidligere kaldet Tilføj/Fjern programmer i Microsoft Windows XP) skal du vælge Dell SupportAssist på listen over programmer.
  4. Klik på knappen Fjern øverst.
  5. Følg anvisningerne på skærmen for at gennemføre afinstallationen.

Fejlmeddelelser om fejlfinding

Hvis installationen af Dell SupportAssist mislykkes med fejlmeddelelsen "Cannot continue. This application is improperly formatted. Contact the application vendor for assistance.", skal du læse Dell Knowledge Base-artiklen How to Troubleshoot Dell SupportAssist Installation Failure (Sådan udfører du fejlfinding af mislykket Dell SupportAssist-installation).

Artikelnummer: SLN117738

Sidste ændringsdato: 10.05.2018 19.48