Latitude E6410: Installationsrækkefølge for drivere til Windows 7

Latitude E6410: Installationsrækkefølge for drivere til Windows 7

Artikeloversigt: Denne artikel indeholder oplysninger om den korrekte installationsrækkefølge for drivere til Windows 7 på Latitude E6410.

Microsoft Windows 7

Efter en ny installation af Microsoft Windows 7-operativsystemet skal du installere følgende drivere/softwarepakker i følgende rækkefølge.

BEMÆRK: Nogle komponenter er muligvis ikke på dit system, afhængigt af build og specifikationer.

Listen nedenfor viser, hvilke hovedafsnit hver driver er anført under på Dells supportwebsted for dit system. Før du vælger dine drivere, skal du huske at vælge det korrekte operativsystem, dvs. Windows 7, fra rullelisten.

1. Dell System Software - Systemværktøjer
  2. Intel Chipset Software Installation Utility - Drivere til chipset
  3. Intel AMT HECI - Intel AMT HECI
  4. Video Driver Installation - Video
  5. IDT 92HDxxx HD Audio - Lyd
  6. Intel Rapid Storage Technology - Seriel ATA
  7. Ricoh R5U24x Memory Card Reader - Chipset
  8. ST Microelectronics Free Fall Sensor - Chipset
  9. Intel 825xx Gigabit Platform LAN Network Device - Netværk
  10. Intel WiFi Link 6xxx Series WLAN Half-Mini Card - Netværk
  11. Intel WiMAX Link 6250 - Netværk
  12. Conexant D330,HDA,MDC,v.92 Modem - Modem/kommunikation
  13. Dell Wireless 5540 HSPA Mini Card - Modem/kommunikation
  14. Dell Wireless 375 Bluetooth Module - Netværk
  15. Dell Multi-Touch Touchpad - Mus, tastatur og inputenheder
  16. Dell ControlPoint Security Device Driver Pack - Dell Data Protection
BEMÆRK: Du skal kun bruge denne side som en vejledning, der illustrerer, hvordan Enhedshåndtering ser ud under driverinstallationen. Drivere kan hentes fra Dell-siden Drivere og downloads

Dell System Software

Installer opdateringen til Dell System Software fra Dell-siden Drivere og downloads.

Dell System Software er en samling af vigtige hotfixes og opdateringer fra Microsoft og indeholder også forbedring af smartcard-controlleren

Tilbage til toppen

Intel Chipset Software Installation Utility

Kontroller, om chipset-driveren er installeret, ved at se i Enhedshåndtering (vist nedenfor). Installer Intel chipset-opdateringen fra Dell-siden Drivere og downloads.

Tilbage til toppen

Intel AMT HECI

Installer Intel AMT HECI Package fra Dell-siden Drivere og downloads.

Tilbage til toppen

Installation af videodriver

BEMÆRK: Hvis systemet understøtter nVidia Optimus, skal du sørge for at installere Intel HD Video-driveren først og installere nVidia-driveren senere. Installer Intel GMA High-Definition Graphics Driver fra Dell-siden Drivere og downloads

Installer nVidia-videodriveren eller Intel GMA-videodriveren fra Dell-siden Drivere og downloads

Tilbage til toppen

IDT 92HDxxx HD Audio

Kontroller, om lyddriveren er installeret, ved at se i Enhedshåndtering (vist nedenfor). Installer opdateringen til IDT 92HDxxx HD Audio fra Dell-siden Drivere og downloads.

Tilbage til toppen

Intel Rapid Storage Technology

Installer Intel Rapid Storage Technology fra Dell-siden Drivere og downloads.

Tilbage til toppen

Ricoh R5U24x Memory Card Reader

Installer mediekort-driveren fra Dell-siden Drivere og downloads.

Tilbage til toppen

ST Microelectronics Free Fall Sensor

Kontroller, om driveren til ST Microelectronics Free Fall Sensor er installeret, ved at se i Enhedshåndtering (vist nedenfor). Installer driveren fra Dell-siden Drivere og downloads.

Tilbage til toppen

Intel 825xx Gigabit Platform LAN Network Device

Kontroller, om driveren til netværkskortet er installeret, ved at se i Enhedshåndtering (vist nedenfor). Der vises et udråbstegn ved Ethernet-controller. Installer opdateringen til Intel 825xx Gigabit Platform LAN Network Device fra Dell-siden Drivere og downloads.

Tilbage til toppen

Intel WiFi Link 6xxx Series WLAN Half-Mini Card

Kontroller, om WLAN-driveren er installeret, ved at se i Enhedshåndtering (vist nedenfor). Der vises et udråbstegn ved Netværkscontroller. I dette eksempel bruger vi Intel 6250 WLAN-kortet. Installer opdateringen til Intel WiFi Link 6xxx Series WLAN Half-Mini Card fra Dell-siden Drivere og downloads.

Tilbage til toppen

Intel WiMAX Link 6250

Kontroller, om WiMAX-driveren er installeret, ved at se i Enhedshåndtering (vist nedenfor). I dette eksempel bruger vi Intel 6250 WLAN-kortet. Installer opdateringen til Intel WiMAX Link 6250 fra Dell-siden Drivere og downloads.

Tilbage til toppen

Conexant D330,HDA,MDC,v.92 Modem

Der er som standard installeret en generisk Conexant-driver, men opdater modemmet Conexant D330,HDA,MDC,v.92 fra Dell-siden Drivere og downloads.

Tilbage til toppen

Dell Wireless 5540 HSPA Mini Card

Kontroller, om WWAN-driveren er installeret, ved at se i Enhedshåndtering (vist nedenfor). I dette eksempel bruger vi Dell 5540 WWAN-kortet. Installer opdateringen til Dell Wireless 5540 HSPA Mini Card fra Dell-siden Drivere og downloads.

Tilbage til toppen

Dell Wireless 375 Bluetooth Module

Som standard er Bluetooth-driveren installeret, men installer opdateringen til Dell Wireless 375 Bluetooth Module fra Dell-siden Drivere og downloads.

Tilbage til toppen

Dell Multi-Touch Touchpad

Kontroller, om driveren til berøringspladen er installeret, ved at se i Enhedshåndtering (vist nedenfor). Installer opdateringen til Dell Multi-Touch Touchpad fra Dell-siden Drivere og downloads.

Tilbage til toppen

Dell ControlPoint Security Device Driver Pack

Der er som standard ikke installeret en driver til fingeraftrykslæseren. Dell ControlPoint Security Device Driver Pack kan opdateres via Dell-siden Drivere og downloads.

Med dette installeres den opdaterede driver til fingeraftrykslæseren. Denne driver er kun nødvendig, når systemet er købt med fingeraftrykslæser.

Tilbage til toppen

Artikelnummer: SLN285205

Sidste ændringsdato: 29.05.2018 11.46