• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Kan ikke importere eller slette fremmed konfiguration på en PERC 6-controller

Oversigt: Denne artikel indeholder oplysninger om rettelse af fejl, når du forsøger at importere en fremmed konfiguration.

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold

Symptomer

Indholdsfortegnelse:

1. Beskrivelse af problemet
  2. Slet bevaret cachelager
  3. Udfør en RETAG

1. Beskrivelse af problemet

Hvis du forsøger at importere en fremmed konfiguration, resulterer det i "Fejl ved import af X af X, fejlkode: Ukendt". Forsøg på at rydde den fremmede konfiguration resulterer ikke i fejl, men den eksterne konfiguration er uændret.
SLN139471_en_US__1icon Bemærk: Bevaret cache findes, normalt for en manglende virtuel disk (VD), hvis der er nogen.

Andre faktorer, der er relateret til problemet (men ikke altid til stede for alle problemer):
  • Manglende VD – I de fleste tilfælde er der flere virtuelle diske konfigureret med en eller flere manglende virtuelle diske
  • Fanen Fremmed visning i controllerens BIOS viser INGEN KONFIGURATION – selvom der er en fremmed konfiguration på drevene, viser fanen Fremmed visning ingen konfiguration
  • Drev i PD-administration kan være ikke til stede eller vises som med nogen status (online, klar, fejlbehæftet, fremmed osv.).

Tilbage til toppen

Årsag

2. Slet bevaret cachelager

1. Åbn CTRL-R-controllerens BIOS.
  2. Fremhæv controller 0.
  3. Tryk på F2.
  4. Fremhæv administreret bevaret cachelager.
  5. Vælg SLET.
SLN139471_en_US__1icon Bemærk: Hvis ovenstående trin udføres, medfører det tab af bevaret cache og kan medføre datatab. Bevaret cache skal automatisk skrives til den relevante disk i de virtuelle diske, hvis systemet fungerer (ikke offline). I et offline-system er der i øjeblikket ingen metode til at bevare den bevarede cache, når systemet er i offline-tilstand pga. en fremmed konfiguration.
  1. Kontroller fanen Fremmed visning. Efter at have kasseret bevaret cache er der normalt en synlig konfiguration.
  2. Forsøg at importere eller fjerne fremmed konfiguration i henhold til standardfejlfinding (Ryd fremmed, hvis systemet fungerer, importer fremmed, hvis systemet er offline).

Tilbage til toppen

Løsning

3. Udfør en RETAG

SLN139471_en_US__1icon Bemærk: Udførelse af en RETAG kan medføre tab af alle data på systemet. Der bør udvises forsigtighed for at sikre, at der ikke foretages ændringer i systemet, når du udfører en RETAG. Det anbefales på det kraftigste at kontrollere, at du har en komplet, aktuel sikkerhedskopi af dine data, før du udfører de følgende trin.

RETAG henviser til en fejlfindingsproces, hvor den virtuelle disk slettes og genskabes ved hjælp af identiske parametre (drevrækkefølge, stripe-størrelse, cachepolitikker osv.). Efter oprettelse skal du IKKE intialisere den virtuelle disk. Alle data skal være tilgængelige efter en vellykket RETAG.

I de fleste tilfælde løses problemet fuldstændigt ved hjælp af løsning 1 ovenfor. I sjældne tilfælde kan der opstå yderligere problemer, som kræver yderligere fejlfinding:

• Hvis fanen Fremmed visning viser en konfiguration, men import af fremmed stadig mislykkes, kan en defekt harddisk forhindre en vellykket import. Afgør, om der ikke registreres eller vises fejl på drevene, og prøv at importere med det pågældende drev fjernet.
  • Hvis det ikke er muligt at importere efter at have udført disse trin, kan det være nødvendigt med en RETAG.

Tilbage til toppen

Egenskaber for artikel

Berørt produkt

Servers, PowerEdge, Serial Attached SCSI 6iR Integrated and Adapter, PowerEdge RAID Controller CERC 6i, PowerEdge RAID Controller 6i

Sidste udgivelsesdato

06 okt. 2021