Hvidbøger om NIC-teaming og almindelige problemer ved konfiguration af NIC-teaming

Artikeloversigt: Denne artikel indeholder oplysninger om konfiguration af NIC-teaming og almindelige problemer på PowerEdge-servere og lagersystemer.

Indholdsfortegnelse:
  1. Hvidbøger om konfiguration af NIC-teaming
  2. NIC-teaming i Dell TechCenter
  3. Almindelige problemer ved konfiguration af NIC-teaming

Problem 1:

Hvidbøger om konfiguration af NIC-teaming

Denne artikel indeholder links og ressourcer, som kan hjælpe dig med at implementere NIC-teaming.  Tilbage til toppen

Problem 2:

NIC-teaming i Dell TechCenter

En søgning efter "teaming" i Dell TechCenter resulterer i et stort antal artikler, som kan hjælpe dig med at konfigurere og udføre fejlfinding for NIC-teaming.

http://en.community.dell.com/techcenter/p/search.aspx?q=teaming

Kommandoen Enable (Aktiver) åbner den priviligerede exec-tilstand, der giver adgang til konfigurationstilstanden.

Kommandoen Configure (Konfigurer) åbner konfigurationstilstanden, så ændringerne kan foretages.

Kommandoen Interface Ethernet e30 (Grænseflade Ethernet e30) åbner den grænseflade, der skal udføres en konfigurationsændring på. Denne kommando er forskellig fra switch til switch. Brug Interface ? (Grænseflade ?) for at se den komplette syntaks for den switch, du bruger i øjeblikket.

Kommandoen Channel-group 1 mode auto (Kanal-gruppe 1 autotilstand) specificerer, at denne grænseflade bliver en del af linksammenlægningsgruppe 1 og specificerer, at linksammenlægningstypen skal bruge LACP. Ved en statisk linksammenlægningsgruppe skal du skrive "on" i stedet for auto. (Bemærk: PowerConnect-switche, som kører med firmwareversion 4.x og højere bruger Active i stedet for auto til at angive LACP.)

Kommandoen End (Afslut) afslutter konfigurationstilstanden og åbner den priviligerede exec-tilstand.

Kommandoen Copy running-config startup-config (Kopier kørende-konfigurer opstart-konfigurer) gemmer konfigurationen fra RAM og lægger den på NVRAM, så den kan bruges, når switchen starter første gang.

Tilbage til toppen

Problem 3:

Almindelige problemer ved konfiguration af NIC-teaming

Tilbage til toppen

Indholdet i Quick Tips bliver offentliggjort på egen hånd af professionelle fra Dell Support, der løser problemer på daglig basis. For at opnå en hurtig offentliggørelse fremstiller Quick Tips muligvis kun delvise løsninger eller foranstaltninger, der stadig er ved at blive udarbejdet eller kræver yderligere beviser for at kunne løse et problem. Derfor er Quick Tips ikke blevet gennemset, valideret eller godkendt af Dell og skal derfor anvendes med passende varsomhed. Dell kan ikke drages til ansvar for tab, herunder, men ikke begrænset til, tab af data, tab af fortjeneste eller indtægtstab, som kunder pådrager sig ved at følge procedurer eller råd, der fremgår i Quick Tips.

Artikelnummer: SLN148757

Sidste ændringsdato: 07.08.2018 10.27