Sådan fjernes harddisken på en bærbar pc fra Dell

Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan du fjerner harddisken på en bærbar Latitude-, Precision- eller Inspiron-pc fra Dell

Indholdsfortegnelse:

1. Sådan fjernes harddisken på en bærbar Latitude-, Precision- eller Inspiron-pc fra Dell
  2. Latitude-systemer, fjernelse af harddisk
  3. Precision-systemer, fjernelse af harddisk
  4. Inspiron-systemer, fjernelse af harddisk

1. Sådan fjernes harddisken på en bærbar Latitude-, Precision- eller Inspiron-pc fra Dell

En bruger meddeler muligvis, at han/hun er nødt til at fjerne harddisken fra den bærbare Latitude-, Precision- eller Inspiron-pc. Artiklen viser, hvordan dette gøres

Instruktioner inden fjernelse af harddisken:

1. Under installation eller fjernelsen af hardware skal du altid sikre, at alle data er blevet korrekt sikkerhedskopieret.

2. Frakobl eventuelle telefon-, netværks- eller USB-kabler fra computeren.

3. Frakobl computeren og alle tilsluttede enheder de stikkontakter, de er sluttet til.

Bemærk: Der kan være små forskelle i fjernelsesprocessen for de enkelte modeller. Du kan finde yderligere information i de pågældende brugermanualer.

Følg nedenstående trin for at fjerne harddisken.  Denne artikel omhandler følgende systemer:
  1. Latitude-systemer

2. Precision-systemer

3. Inspiron-systemer

Tilbage til toppen

2. Latitude-systemer, fjernelse af harddisk

Afhængigt af modellen af dit Latitude-system er der små forskelle i, hvordan man fjerner harddisken.
I nedenstående modeller vedrører xx udvalget af modeller, f.eks. E6500, E6510, E6520 og E6530.

Latitude E63xx/E64xx/E65xx

1. Fjern de to eller fire skruer, der fastgør harddisken til systemet.

2. Skub harddisken ud af systemet og fjern den.

Latitude E62xx/E54xx/E55xx
  1. Fjern batteriet og den nederste låge.

2. Fjern de to eller fire skruer, der fastholder harddisken og beslaget.

3. Tag fat i Mylar-fligen, og træk den forsigtigt opad for at frigøre harddisken fra dens holder.

Latitude E6420 XFR
  1. Fjern batteriet.

2. Åbn låsen for at åbne harddisklågen.

3. Tryk på den blå låseknap (1), samtidig med at du trækker harddisken ud af systemet (2).

Latitude XT2
  1. Fjern batteriet fra systemet.

2. Løsn de fire skruer på harddiskbeslaget.

3. Fjern harddiskbeslaget.

4. Skub harddisken mod kanten af systemet for at koble den fra systemkortet.

Latitude XT3
  1. Fjern batteriet og den nederste låge.

2. Fjern de to skruer, der fastholder harddisken.

3. Træk harddisken ud af systemet.

Bemærk: Hvis du efter udskiftning af harddisken får fejlen "Ingen harddisk registreret", bedes du læse artiklen SLN142653 for oplysninger om, hvordan man løser problemet.
Bemærk: Der kan være små forskelle i fjernelsesprocessen for de enkelte modeller. Du kan finde yderligere information i de pågældende brugermanualer.

Tilbage til toppen

3. Precision-systemer, fjernelse af harddisk

Proceduren – beskrives herunder – anvendes til at fjerne harddisken på alle bærbare Precision-computere.

1. Fjern batteriet.

2. Fjern de to skruer, der fastholder den nederste låge, og fjern lågen.

3. Fjern de fire skruer, der fastholder harddiskens hovedbeslag.

4. Skub batteriudløserenheden til den ulåste position.

5. Fjern harddiskens beslag fra systemet.

Bemærk: Der kan være små forskelle i fjernelsesprocessen for de enkelte modeller. Du kan finde yderligere information i de pågældende brugermanualer.

Tilbage til toppen

4. Inspiron-systemer, fjernelse af harddisk

Proceduren – beskrives herunder – anvendes til at fjerne harddisken på alle bærbare Inspiron-computere.

1. Fjern batteriet fra systemet.

2. Fjern de to skruer, der fastgør den nederste bagerste låge til computerbunden.

3. Fjern den nederste bagerste låge.

4. Fjern de skruer, der fastgør harddisken til computerbunden.

5. Skub harddiskenheden væk fra harddiskstikket.

6. Træk i fligen for at løfte harddiskenheden ud af systemet.

Bemærk Der kan være små forskelle i fjernelsesprocessen for de enkelte modeller. Du kan finde yderligere information i de pågældende brugermanualer.

Tilbage til toppen

Hvis du har brug for mere hjælp, skal du kontakte teknisk support.

Kontakt os

Artikelnummer: SLN155133

Sidste ændringsdato: 30.04.2018 18.46