Dell XPS 10 - MicroSD-kortkapacitet

Artikeloversigt: Denne artikel beskriver de brugbare microSD-kortkapaciteter på en Dell XPS 10-tablet.

Problem:
Nogle brugere af XPS 10-tablet-computeren kan være i tvivl om den maksimale understøttede microSD-kortstørrelse.

Diskussion:
Dell har testet microSD-kort fra Sandisk og PNY i et størrelsesinterval fra 4 Gb til 64 Gb. De testede kort var rangeret fra klasse 4 til klasse 10. XPS 10 overholder Secure Digital-standarden og bør være kompatibel med ethvert microSD-kort, som overholder SD.

Løsning:
Selvom Dell ikke testede microSD-kort, der var større end 64 Gb, forventes det, at de fungerer, hvis de overholder SD-standarden.

Artikelnummer: SLN161866

Sidste ændringsdato: 24.03.2013 00.00