Sådan ændrer du kontobillede og baggrund på låseskærm og startskærm i Windows 8.

Denne artikel indeholder oplysninger om "Sådan ændrer du kontobillede og baggrund på låseskærm og startskærm i Windows 8"

Sådan ændrer du kontobilledet:

1. Tryk på Windows-tasten for at åbne startskærmen.
  2. Klik på brugerfeltet i øverste højre hjørne af startskærmen.
  3. Vælg Skift kontobillede.
  4. Klik på et af baggrundsbillederne, eller brug knappen Gennemse, og vælg et billede fra din computer, Bing, SkyDrive eller endda dit kamera.

Sådan ændrer du billedet på låseskærmen:

Indstillinger for låseskærmen kan findes under pc'ens indstillinger

1. Du kan få adgang til dem ved at åbne amuletten Indstil (tryk på Windows-tasten + I for hurtigt at åbne amuletten Indstil overalt i Windows)
  2. Vælg Skift pc-indstillinger.
3. Vælg kategorien Personlig tilpasning, og vælg Låseskærm.
4. Klik på et af baggrundsbillederne, eller brug knappen Gennemse, og vælg et billede fra din computer, Bing, SkyDrive eller endda dit kamera.

Sådan ændrer du billedet på startskærmen:

1. Du kan få adgang til dem ved at åbne amuletten Indstil (tryk på Windows-tasten + I for hurtigt at åbne amuletten Indstil overalt i Windows)
  2. Vælg Skift pc-indstillinger
  3. Klik på kategorien Personlig tilpasning, klik på Startskærm, og vælg baggrundsbillede og farveskema.

Indholdet i Quick Tips bliver offentliggjort på egen hånd af professionelle fra Dell Support, der løser problemer på daglig basis. For at opnå en hurtig offentliggørelse fremstiller Quick Tips muligvis kun delvise løsninger eller foranstaltninger, der stadig er ved at blive udarbejdet eller kræver yderligere beviser for at kunne løse et problem. Derfor er Quick Tips ikke blevet gennemset, valideret eller godkendt af Dell og skal derfor anvendes med passende varsomhed. Dell kan ikke drages til ansvar for tab, herunder, men ikke begrænset til, tab af data, tab af fortjeneste eller indtægtstab, som kunder pådrager sig ved at følge procedurer eller råd, der fremgår i Quick Tips.

Artikelnummer: SLN284367

Sidste ændringsdato: 14.05.2018 10.44