Brug af en pen sammen med Dell Venue-tablets

Hvis du vil opnå den bedste ydeevne, når du bruger pennen sammen med en Dell Venue-tablet, er det vigtigt, at du benytter den korrekte pennetype, ligesom du skal udføre grundlæggende vedligeholdelse af selve pennen.

Tablet Pennetype
Venue 7 Passiv (kapacitativ)
Venue 8 Passiv (kapacitativ)
Venue 8 Pro Aktiv
Venue 11 Pro Aktiv

Bemærk: Den pen, der medfølger til tidligere tablet-modeller fra Dell, f.eks. Latitude ST og Latitude 10, er IKKE kompatible med Venue-tablets, der anvender en anden digitizer-teknologi.

Med henblik på at opnå den bedste ydeevne for din pen og tablet bør du følge disse nyttige tips:
  • Sørg for, at pennen indeholder et nyt batteri. De fleste aktive penne anvender et AAAA-batteri. Passive penne kræver ikke et batteri.
  • Hvis du oplever uregelmæssig penneadfærd, skal du udskifte batteriet. Dette nulstiller pennen.
  • Rens pennespidsen. Snavs eller fragmenter på spidsen kan påvirke ydeevnen.
  • Nogle tablets leveres med Mylar-beskyttelseslag på skærmen. Du kan opnå den bedste ydelse ved at fjerne Mylar-beskyttelseslaget.
  • Hvis ydeevnen ikke er som forventet, skal du kontrollere for opdateringer til Microsoft OS, BIOS og driver/firmware til dit tablet. Genstart din tablet efter opdateringen for at sikre, at alle opdateringer er implementerede.

Artikelnummer: SLN287170

Sidste ændringsdato: 22.05.2015 11.26