Ofte stillede spørgsmål (FAQ) til SupportAssist/My Dell (tidligere Dell Support Center)

Ofte stillede spørgsmål (FAQ) til SupportAssist/My Dell (tidligere Dell Support Center)

Indholdsfortegnelse:

1. Indledning
  2. Download af SupportAssist/My Dell
  3. Sådan kører du PC Checkup Diagnostics
  4. Sådan skaber du din Systemgendannelsesafbildning
  5. Afinstallation eller fejlfinding til SupportAssist/My Dell
  6. Valgmuligheder i Checkup

Denne artikel indeholder oplysninger om SupportAssist/My Dell (tidligere Dell Support Center), herunder download af ressourcer, funktioner og ressourcer til fejlfinding.

Indledning

SupportAssist/My Dell (tidligere Dell Support Center) er et kontrolpanel til systemværktøjer og diagnosticering. Det indeholder omfattende hjælp til onlineværktøjer, garantioplysninger, links til teknisk support fra Dell og Dells kundesupportkanaler. Få adgang til alle systemværktøjer som enhedshåndtering, netværksforbindelser osv. fra det samme sted.

Funktioner

• PC Checkup Diagnostics, leveret af PC Doctor.
  • Sikkerhedskopiering og gendannelse: Sådan opretter du din egen gendannelsesafbildning til sikkerhedskopiering.
  • Ejermanual (softcopy)
  • Online fejlfindingsressourcer
  • Online tips til at løse computerproblemer
  • Ofte stillede spørgsmål om systemet
  • Oplysninger om systemgaranti
  • Sådan kontakter du Dells tekniske support
  • Sådan kontakter du Dells kundesupport

Video (kun engelsk) - How to install and run SupportAssist (Sådan installerer og kører du SupportAssist)

Support til download/Assist/My Dell

Fra oktober 2010 er SupporttAssist/Dell Support Center/My Dell forudinstalleret på alle stationære og bærbare Dell Consumer-pc'er og stationære og bærbare Vostro-pc'er. På Alienware-systemer går My Dell under navnet AlienAutopsy. Hvis du får brug for at geninstallere My Dell (eller AlienAutopsy), kan du downloade den nyeste version fra enten siden SupportAssist/My Dell eller fra Alienwares websted.

Under installationen bliver brugeren muligvis bedt om at downloade bestemte komponenter fra internettet (f.eks. Microsoft .NET Framework). Det anbefales at installere de foreslåede opdateringer.

Sådan kører du PC Checkup Diagnostics

Video (kun engelsk) - How to run PC Checkup (Sådan kører du PC Checkup)

PC Checkup indeholder omfattende diagnosticeringsværktøjer. Diagnosticering er bredt opdelt i to kategorier for at give en enklere brugeroplevelse som det fremgår af nedenstående oversigt.

1. Run Default Scan (Recommended) (Kør standardscanning (Anbefales)): Start en standardscanning fra Dell Support Center eller Alienware Autopsy ved at klikke på PC Checkup (pc-tjek), og klik derefter på Run Default Scan (Kør standardscanning).

2. Run Custom Scan (Kør tilpasset scanning): Start en tilpasset scanning fra Dell Support Center eller Alienware Autopsy ved at klikke på PC Checkup (pc-tjek), og klik derefter på Run Default Scan (Kør tilpasset scanning).
Kun de enheder, der registreres af systemet, kan testes med PC Checkup. Alle enheder, der er deaktiveret i enten BIOS eller Enhedshåndtering, vil ikke være synlige for PC Checkup og kan derfor ikke testes ved hjælp af PC Checkup.

Sådan skaber du din Systemgendannelsesafbildning

Video (kun engelsk) - How to create system recovery discs (Sådan opretter du systemgendannelsesdiske)

Sådan afinstallerer du eller udfører fejlfinding med My Dell (Dell Support Center)

Øvrige supportemner til My Dell (Dell Support Center):

1. Du kan se, hvordan du afinstallerer Dell Support Center i Dell KB-artiklen, "How to Uninstall Dell Support Center (Sådan afinstallerer du Dell Support Center)"
  2. Du kan se, hvordan du opretter et versionsproblem med Dell Support Center, i Dell KB-artiklen, "Version Problem with Dell Support Center Upgrade (versionsproblemer i forbindelse med opgradering af Dell Support Center)"
  3. Der findes yderligere oplysninger om SupportAssist på vores informationsside her
  4. Dell Support Center eller My Dell virker ikke efter opgradering til Windows 10

Indstillinger for checkup

Denne scanning udfører følgende fejlsøgning:

Softwarescanninger
  • Performance (Ydeevne)
  • Batteri
  • TouchPad
  • Webkamera
Hardware-scanninger
  • CPU
  • Hukommelse - systemhukommelse
  • Harddisk (kører på hver harddisk, hvis du har mere end en)

Denne scanning udfører følgende fejlsøgning:

Softwarescanninger
  • Performance (Ydeevne)
  • Batteri
  • TouchPad
  • Webkamera
Hardware-scanninger
  • CPU
  • Hukommelse - systemhukommelse
  • Harddisk (kører på hver harddisk, hvis du har mere end en)
  • Skærmkort (indbygget)
  • Skærmkort (dedikeret)
    Bemærk: Hvis du har et AMD-skærmkort, undersøges det ikke under denne test. Du kan bruge den specifikke enhedsdiagnosticering til AMD-kort
Vigtigt
Skærmen kan flimre under testen eller vise animeret grafik
Tastaturet og musen virker måske ikke i en kort periode
Det anbefales, at du lukker alle åbne programmer

Du kan køre uafhængig diagnosticering for hver komponent i computeren

Vigtigt: Hvilke test, der er tilgængelige, kan blive ændret på baggrund af din systemmodel. Klik Her for at køre denne diagnosticering online.
Lydenheder

Mikrofon

Lydkort
Storageenheder

RAID-sæt

Harddisk

BD-ROM

kortlæser
Videoenheder

AVI

Grafikkort

Skærm

Kamera

Trykfølsom skærm

Videoport
Andre enheder

Printer

Mus

Tastatur

HID

Digitizer
Kommunikationsenheder

Netværkskort

Bluetooth-port
Systemenheder

Batteri

CPU

Hukommelse

USB-porte

Bundkort

Viser en kalender med alle de relevante begivenheder på computeren. Du kan klikke på hver enkelt hændelse for at se en detaljeret beskrivelse

Her kan du finde flere muligheder for at fejlfinde og løse forskellige problemer på systemet.

• Systemløsninger

Løsninger på almindelige problemer, f.eks. ydeevne, batteri, touchpad og webcam.

• Fejlfinding i forbindelse med blå skærm

Giver historiske oplysninger om fejlmeddelelser på blå skærm på dit system sammen med enkle løsninger til at løse dem

• Drive Space Manager

Scanner systemets harddiske for at give dig oplysninger om, hvordan dine data er fordelt

• Systemværktøjer

Dette er en samling af forskellige windows-baserede værktøjer, der kan hjælpe dig med at diagnosticere forskellige problemer med systemet

Artikelnummer: SLN289865

Sidste ændringsdato: 23.01.2018 12.02