Tilslutningsguide for Dell XPS 10

Indholdsfortegnelse:

1. Sådan opretter du forbindelse til et Wi-Fi-netværk
  2. Administration af Bluetooth-forbindelser
  3. Tilslutning af XPS 10 til en ekstern skærm

Artikeloversigt: Denne artikel beskriver, hvordan man tilslutter XPS 10 til Wi-Fi-netværk, Bluetooth-enheder, eller eksterne skærme.

Problem 1: Sådan opretter du forbindelse til et Wi-Fi-netværk

1. Åbn amuletter (fej fra højre kant eller bevæg musen til højre hjørne) og vælg Indstillinger.
  2. Vælg ikonet Tilgængelige netværk.
  3. Vælg dit foretrukne netværk fra den viste liste.
  4. Vælg Opret forbindelse.
  5. Indtast sikkerhedsnøglen for netværket, hvis du bliver bedt om det.

Tilbage til toppen

Problem 2: Administration af Bluetooth-forbindelser

Sådan søger du efter og tilføjer Bluetooth-enheder:

1. Start Indstillinger fra amuletter, og vælg Skift pc-indstillinger.
  2. Under pc-indstillinger skal du vælge Enheder.
  3. Klik på Tilføj en enhed for at søge efter tilgængelige Bluetooth-enheder.
  4. Klik på Bluetooth-enheden for at tilføje den.

Sådan vises Bluetooth enheder:

1. Alle Bluetooth-enheder, du har haft tilsluttet og fastgjort til startskærmen, vises som fliser på startskærmen.
  2. For at se alle tidligere tilsluttede Bluetooth-enheder, herunder dem der blev fjernet fra startskærmen, skal du gå til Alle programmer. Enhederne angives under Bluetooth-enheder.

Sådan fjernes en Bluetooth-enhed fra din tablet:

1. Start amuletten Indstillinger, og vælg Skift pc-indstillinger.
  2. Under pc-indstillinger skal du vælge Enheder.
  3. I ruden til højre skal du klikke på den enhed, du ønsker at fjerne.
  4. Klik på tegnet (-), og vælg Fjern.

Sådan fjernes en Bluetooth-enhed fra startskærmen:

1. Gå til startskærmen, og højreklik på den ønskede Bluetooth-enhed.
  2. Vælg Frigør fra Start for at fjerne flisen fra startskærmen.

Sådan overføres filer mellem Bluetooth-enheder:

1. Åbn startskærmen, og vælg din Bluetooth-enhed.
  2. Vælg Send fil, og vælg de filer, du ønsker at overføre.

Sådan tænder eller slukker du Bluetooth:

1. Start amuletten Indstillinger, og vælg Skift pc-indstillinger.
  2. Vælg Trådløs i venstre rude.
  3. Under indstillingen Trådløse enheder skal du flytte Bluetooth-skyderen for at slå den fra. Flyt skyderen igen for at slå den til.

Tilbage til toppen

Problem 3: Tilslutning af XPS 10 til en ekstern skærm

1. Tilslut Mini-HDMI-stikket på tastaturdocken til en kompatibel skærm ved hjælp af Mini-HDMI til HDMI-kabel.
  2. Start amuletter, og vælg Enheder.
  3. Vælg Anden skærm.
  4. Vælg den ønskede indstilling for skærmdeling.

Tilbage til toppen

Artikelnummer: SLN289877

Sidste ændringsdato: 30.04.2015 08.58