• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Sådan anvender og udfører du fejlfinding på Inspiron 13 (7347)

Oversigt: Lær at bruge og foretage fejlfinding af problemer med LCD, drivere, webkamera, Windows, inputenheder, netværk og meget mere på din Inspiron 13 (7347).

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold

Symptomer

Indholdsfortegnelse:

1. Tips og råd til trådløst netværk samt fejlfinding
  2. Dell Windows Support Center
  3. Mus, tastatur eller berøringsplade fungerer ikke korrekt
  4. Computeren svarer ikke eller foretager fejlfinding af problemer med langsom ydeevne
  5. Microsoft Windows går ned, stopper, eller der vises en blå skærm
  6. Fejlfinding af en bærbar computers LCD-skærm, som er sort, tom eller svær at se
  7. Sådan aktiveres/deaktiveres den trådløse antenne på en Dell-computer
  8. Drivere til Inspiron 13 (7347)
  9. Brug af og fejlfinding på Dells webkamera og Dell Webcam Central-softwaren
  10. Deaktivering eller aktivering af berøringspladen
  11. Computeren starter ikke, eller der er ingen grafik
  12. Dell PC Diagnostics lyntest og SupportAssist til pc'er og tablets
  13. Specifikationer
  14. Placering af porte
  15. Nulstilling af systemopsætning (BIOS) til standardindstillingerne
  16. Computerkomponenten genkendes ikke

1. Tips og råd til trådløst netværk samt fejlfinding

Gå til Dell Networking and Wireless Support Center for at få tips og råd eller oplysninger om fejlfinding på trådløse netværk.

Tilbage til toppen

2. Dell Windows Support Center

Dette link tager dig til Dell Windows Support Center. Vælg det operativsystem, du har brug for hjælp til.

Tilbage til toppen

3. Mus, tastatur eller berøringsplade fungerer ikke korrekt

Se følgende artikler i Dell Knowledge Base for at få oplysninger om brug eller fejlfinding af mus, tastatur eller berøringsplade.

Tilbage til toppen

4. Computeren holder op med at reagere

1. Tryk på tænd/sluk-knappen i mindst 15 sekunder for at sikre, at computeren slukker.
  2. Fjern forbindelsen til alle eksterne enheder, herunder tastatur, mus og ekstern monitor. Eksterne enheder omfatter også eksterne lagerenheder, såsom flashdrev, USB-enheder, printere, kort osv.
  3. Tryk på tænd/sluk-knappen for at se, om computeren tænder og starter korrekt. Se artiklen Computer does not turn on, or is stuck on the Dell logo screen" (Computeren tænder ikke, eller fastfryser på skærmbilledet med Dell-logoet) i Dell Knowledge Base, hvis den ikke gør.
  4. Hent og installer SupportAssist Gå til siden SupportAssist til pc'er og tablets for at få flere oplysninger om, hvordan du henter og installerer SupportAssist.
  5. Kør systemvedligeholdelse på computeren. Se artiklen Optimization and Maintenance of Microsoft Windows (Optimering og vedligeholdelse af Microsoft Windows) eller Troubleshooting Slow Perfmance Issues (Fejlfinding af problemer vedrørende langsom ydeevne) i Dell Knowledge Base.
  6. Begynd at tilslutte enhederne til computeren én ad gangen, og test dem for at se, om systemet holder op med at reagere.

Tilbage til toppen

5. Microsoft Windows går ned, stopper, eller der vises en blå skærm

Dette link fører til artiklen Microsoft Windows går ned, stopper, eller der vises en blå skærm i Microsofts vidensbase.

6. Fejlfinding af en bærbar computers LCD-skærm, som er sort, tom eller svær at se

Se artiklen Fejlfinding på en bærbar computers LCD-skærm, som er sort, tom eller svær at se i Dell Knowledge Base for at få oplysninger om fejlfinding på en bærbar computers LCD-skærm.

7. Sådan aktiveres/deaktiveres den trådløse antenne på en Dell-computer

Tryk på tasten Fn og hold den nede, og tryk derefter på tasten PrtScr. Hvis du gentager dette, slås trådløs-antennen fra og til.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du aktiverer og deaktiverer den trådløse antenne på en Dell computer, i Dell Knowledge Base-artikel hvordan du tænder og slukker for den trådløse antenne på en Dell computer.

Tilbage til toppen

8. Drivere til Inspiron 13 (7347)

Hvis du vil have oplysninger om de tilgængelige drivere, skal du gå til Inspiron 13 (7347)-driver siden.

Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan du downloader drivere til Inspiron 13 (7347) computer, hvordan du downloader og installerer en driver.

Tilbage til toppen

9. Brug af og fejlfinding på Dells webkamera og Dell Webcam Central-softwaren

Se artiklen Using and Troubleshooting the Dell Webcam and Dell Webcam Central Software (Brug og fejlfinding af Dell Webcam og Dell Webcam Central-softwaren) i Dell Knowledge Base for at få oplysninger om, hvordan du udfører fejlfinding på computerens webcam.

10. Deaktivering eller aktivering af berøringspladen

Se artiklen Deaktivering eller aktivering af pegefeltet på en Dell-notebook i Dell Knowledge Base for at få oplysninger om, hvordan du aktiverer og deaktiverer pegefeltet.

Tilbage til toppen

11. Computeren starter ikke, eller der er ingen grafik

Hvis du oplever en situation, hvor computeren enten ikke starter eller den starter (indikatorerne lyser og ventilatorerne kører), men der er intet billede, skal du lytte efter en serie af biplyde under opstarten.

Se (Tabel 1) for at få hjælp til fejlfinding på computeren, når bipkoderne lyder.
Biplyde Beskrivelse Mulig årsag
1 BIOS ROM-kontrolsum i gang eller mislykket Fejl på systemkort, dækker BIOS-beskadigelse eller ROM-fejl.
2 Ingen hukommelse (RAM) registreret Fejl på hukommelse eller hukommelsesstik
3
  • Fejl på chipset (fejl på nord- og sydbro, DMA/IMR/Timer-fejl)
  • Fejl på test af ur
  • Gate A20-fejl
  • Fejl på super I/O-chip.
  • Fejl på test af tastatur-controller
Fejl på systemkort
4 Fejl ved læsning/skrivning til hukommelsen Hukommelsesfejl
5 Strømfejl på realtidsur Fejl på CMOS-batteri
6 Video-BIOS-testfejl Fejl på videoundersystem
7 Fejl på test af CPU-cache Processorfejl
8 LCD LCD-fejl

Tabel 1: Gentagne bip-koder hvis

du vil have yderligere hjælp til computeren, skal du kontakte teknisk support.

Hvis du ikke hører nogen bipkoder, skal du udføre følgende trin:
  1. Fjern forbindelsen til alle eksterne enheder, herunder tastatur, mus og ekstern monitor. Eksterne enheder omfatter også eksterne lagerenheder, såsom flashdrev, USB-enheder, printere, kort osv.
  2. Fjern vekselstrømsadapteren fra computeren, og tag adapterstikket ud af stikkontakten.
  3. Tryk på tænd/sluk-knappen i 15 sekunder.
  4. Sørg for, at stikkene på strømledningen og vekselstrømsadapteren er trykket fast sammen.
  5. Indsæt vekselstrømsadapteren i computeren og en god stikkontakt.
  6. Tryk på tænd/sluk-knappen for at se, om computeren tænder og starter korrekt. Se artiklen Computer does not turn on, or is stuck on the Dell logo screen" (Computeren tænder ikke, eller fastfryser på skærmbilledet med Dell-logoet) i Dell Knowledge Base, hvis den ikke gør.
  7. Start de tilsluttede enheder én ad gangen, og test dem for at se, om computeren tænder.

Tilbage til toppen

12. Dell PC Diagnostics lyntest og SupportAssist til pc'er og tablets

• Den hurtigste og nemmeste metode til at identificere og løse de mest almindelige problemer er at bruge vores Dell PC Diagnostics lyntest. Dette løser enten problemet automatisk eller guider dig igennem trinnene til løsning af problemet.
    BEMÆRK: Når fejlsøgningskoden angiver en fejlbehæftet del, påbegynder vi straks processen for en reservedel uden beregning i garantiperioden afhængigt af den fejlbehæftede del.

• SupportAssist, som tidligere hed My Dell, leverer systemopdateringer, registrerer problemer og sender dig advarsler baseret på din enhed, hvilket gør det nemmere end nogensinde at løse og forebygge problemer. Dette program giver dig adgang til alt, hvad du behøver for at fjerne gætteriet fra vedligeholdelse af pc'er og tablets. Gå til siden SupportAssist til pc'er og tablets for at få flere oplysninger, f.eks. hvordan du henter og installerer SupportAssist.
  • Hvis computeren ikke kan oprette forbindelse til internettet, kan du køre den indbyggede diagnosticering på din computer. Se artiklen Kør indbygget diagnostik (ePSA) til dit system i Dell Knowledge Base for at få flere oplysninger.

Tilbage til toppen

13. Specifikationer

Gå til siden med onlinemanualen til Inspiron 13 (7347), og klik på PDF til højre for Specifications (Specifikationer) for at få oplysninger om specifikationerne for Inspiron 13 (7347).

14. Placering af porte

Gå til siden med onlinemanualen til Inspiron 13 (7347), og klik på PDF til højre for Quick Start Guide (Vejledning til hurtig start) for at få oplysninger portenes placering.

15. Nulstilling af systemopsætning (BIOS) til standardindstillingerne

1. Genstart computeren.
  2. Tryk på tasten F2 for at åbne opsætningsskærmen, når du kan se Dell-logoet under POST.
  3. På skærmen System Setup (Systemopsætning) skal du vælge Load Defaults (Indlæs standardindstillinger).
  4. Bekræft valget for at indlæse standardindstillingerne.

Tilbage til toppen

16. Computerkomponenten genkendes ikke

SupportAssist, som tidligere hed My Dell, leverer systemopdateringer, registrerer problemer og sender dig advarsler baseret på din enhed. Dette program giver dig adgang til alt, hvad du behøver for at fjerne gætteriet fra vedligeholdelse af pc'er og tablets. Gå til siden SupportAssist til pc'er og tablets for at få flere oplysninger om, hvordan du henter og installerer SupportAssist.

Berørt produkt

Inspiron 7347

Sidste udgivelsesdato

14 jul. 2021