Dell Support Center for E525w-multifunktionsfarveprinter

Se de udvidede afsnit og derefter de praktiske links til anbefalede supportartikler om Dell E525w-multifunktionsfarveprinter.

Dells laserprintere er unikt identificeret af servicekode og ekspresservicenummer. Ved hjælp af servicekoden og ekspresservicenummeret på Dells supportwebsted finder du drivere, software og manualer, der gælder for din printer.

Servicekodemærkaten på den E525w-printer sidder på indersiden af sidepanelet på printeren (figur 1).

Figur 1: E525w-servicekodemærkat

En servicekode kan også være trykt bag på printeren.

Bemærk: For yderligere oplysninger henvises til:

Se artiklen om How to Find Warranty Status and Information (Sådan finder du garantistatus og -oplysninger) i Dell Knowledge Base for få hjælp og oplysninger.

Brugervejledning og konfigurationsvejledning til Dell E525w-multifunktionsfarveprinter

Download af drivere og firmware

• Driver- og firmwareudgivelser er beregnet til at opdatere funktioner og rette funktionalitet. Det anbefales at opdatere til de nyeste versioner, der findes til din printer. Se flere oplysninger i Dell Knowledge Base-artiklen Sådan finder du Dells printerdrivere, software, brugervejledninger og firmware
    Bemærk: Det kan være nødvendigt at downloade og installere al den software og de drivere, der er anført under Programmer og drivere til implementering af operativsystem for at få printeren til at fungere korrekt.

Download dataark for materialesikkerhed

Se følgende artikler i Dell Knowledge Base for at få oplysninger om, hvordan man downloader og installerer drivere og software til din printer.

Se følgende artikel i Dell Knowledge Base for at få oplysninger om, hvordan man downloader og installerer drivere og software til din printer.
Sådan installeres og konfigureres en Dell-printerdriver i Mac OS X

Se følgende artikel i Dell Knowledge Base for at få oplysninger om, hvordan man downloader og installerer drivere og software til din printer.
Installer Dell-laserprintere på ikke-Windows-systemer

Se følgende artikel i Dell Knowledge Base for at få oplysninger om Hvordan man kontrollerer papirspecifikationerne på Dell E525w-multifunktionsfarveprinter.

Se følgende artikler i Dell Knowledge Base for at få oplysninger om, hvordan man downloader og installerer drivere og software til din printer.

Se følgende artikel i Dell Knowledge Base for at få oplysninger om Hvordan man konfigurerer scanning via SMB (servicemeddelelsesblok) på den enkelte Dell-laserprinter.

Se følgende artikel i Dell Knowledge Base for at få oplysninger om Hvordan man udskriver indstillingssider på alle Dell-laserprintere.

Se følgende artikler i Dell Knowledge Base for at få oplysninger om afhjælpning af problemer med udskriftskvaliteten.

Se følgende artikler i Dell Knowledge Base og manualerne for at få oplysninger om papirspecifikationer, ilægning og papirstop.

Se følgende artikel i Dell Knowledge Base for at få oplysninger om ESS-fejl på Dell-laserprintere

Se følgende artikler i Dell Knowledge Base for at få oplysninger om afhjælpning af kommunikations- og spoolerproblemer.

Se følgende artikler i Dell Knowledge Base for at få oplysninger om Hvordan man rydder NVRAM, netværk, indstillinger E-xxx Dell-laserprintere.

Se følgende artikler i Dell Knowledge Base for at få oplysninger om afhjælpning scanningsproblemer.

Se følgende artikler og manualer i Dell Knowledge Base for at få oplysninger om afhjælpning af problemer med tonerpatroner.

Se følgende artikler og manualer i Dell Knowledge Base for at få oplysninger om afhjælpning af faxproblemer.

Brug dette afsnit, når du har en ny printer, som du vil føje til et eksisterende trådløst netværk.

1. Sørg for, at din computer har forbindelse til internettet.
    Bemærk: For at få oplysninger om konfigurationen af et trådløst netværk eller tilføjelse af computeren til et eksisterende trådløst netværk kan du gå til vores Supportcenter for netværk og trådløse forbindelser.
  2. Indsæt cd'en med software og dokumentation, der fulgte med disken, eller download dem fra internettet, og følg vejledningen.
  3. Softwaren søger efter din printer, og det kan tage et stykke tid, da den ikke opretter forbindelse på dette tidspunkt.
  4. Vælg Setup (Opsætning)... Jeg vil konfigurere en ny printer
  5. Vælg Trådløs.
    Bemærk: E525W understøtter kun 2,4 GHz frekvens, så sørg for, at 2,4 GHz båndet på routeren er aktiveret. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte producenten af den trådløse router.
  6. Bekræft, at Wi-Fi-ikonet (tilføj billede) vises på printerens betjeningspanel, og klik derefter på Næste.
    Bemærk: Hvis Wi-Fi-ikonet ikke vises:
    1. Hvis der er sluttet et Ethernet-kabel til printeren, skal det fjernes.
    2. Sluk for printeren, og tænd den igen.
  7. Slut et USB-kabel til printeren og computeren, og klik derefter på Næste, hvis Næste vises i vinduet, og følg anvisningerne.
    Bemærk: Du skal kende netværksnavnet (SSID) og netværkets sikkerhedsnøgle (hvis relevant). For at få flere oplysninger henvises til artiklen Sikring af dit trådløse netværk i Dell Knowledge Base.
  8. I slutningen af processen bliver du bedt om at udskrive en testside.
  9. Klik på Udskriv en testside.
    Bemærk:
  10. Når du har udskrevet en testside, anbefales det, at du konfigurerer den trådløse router til hele tiden at tildele den samme IP-adresse til printeren. Dette gør det nemmere konsekvent at oprette forbindelse til printeren.

Du finder flere oplysninger i Dell Knowledge Base-artiklen, der svarer til operativsystemet på din computer:

Brug dette afsnit, vil du vil slutte en computer til en printer, der allerede er tilsluttet et eksisterende trådløst netværk, og konfigurere til udskrivning.

1. Kontroller displayet på printeren for eventuelle fejlmeddelelser. Hvis der vises en fejlmeddelelse, skal problemet først afhjælpes. Søg efter fejlmeddelelsen på vores websted Dell support. For at opnå de bedste resultater for din søgning, skal du medtage navnet på produktet og den fulde fejlkode som f. eks. "E525W papirstop ved indføring 075-100 ", i stedet for blot "Papirstop ved indføring".
  2. Sørg for, at computeren har forbindelse til internettet.
    Bemærk:
    1. E525W understøtter kun 2,4 GHz frekvens, så sørg for, at 2,4 GHz båndet på routeren er aktiveret. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte producenten af den trådløse router. For at sikre, at computerens trådløse adapter kan kommunikere på 2,4 GHz frekvensen, henvises til fanen Konfigurer indstillingerne for den trådløse adapter for at opnå optimal ydelse i Dell Knowledge Base-artiklen Jeg har problemer med en langsom forbindelse eller med at oprette eller bevare internetforbindelse.
    2. For at få oplysninger om konfigurationen af et trådløst netværk eller tilføjelse af computeren til et eksisterende trådløst netværk kan du gå til vores Supportcenter for netværk og trådløse forbindelser.
  3. Udskriv en rapport over indstillinger for at få oplyst den aktuelle IP-adresse, der er tildelt printeren. Du skal muligvis bruge den, når du installerer softwaren til udskrivning af en side.

Sådan udskriver du en indstillingsside på de fleste nyere printere:

1. Tryk på knappen "Menu".
    2. Vælg "System'"
    3. Vælg "Rapporter" eller "Rapport/liste".
    4. Vælg "Systemindstillinger".
  4. Hvis disse anvisninger ikke ikke passer til din printer, henvises til printermanualen.
  5. Søg efter den IP-adresse, der er anført i rapportens afsnit Trådløst netværk.
  6. Bekræft, at der fremgår en gyldig IP-adresse for dit netværk. Denne vil typisk være inden for området 192.168.x.x eller 10.0.x.x. Når adressen er gyldig (169.254.x.x), skal du fortsætte til Trin 6, eller du kan læse følgende artikel i Dell Knowledge Base, Test the Network Connection (Test netværksforbindelsen), for at se, om din computer kan kommunikere med printeren.
  7. Indsæt cd'en med software og dokumentation, der fulgte med disken, eller download dem fra internettet.
  8. Softwaren søger efter din printer, og det kan tage et stykke tid.
  9. Vælg Opret forbindelse.... Jeg vil slutte denne computer til printeren.
  10. Under Vælg en metode til at oprette forbindelse skal du vælge Trådløs eller Ethernet-forbindelse og derefter klikke på Næste.
  11. Vælg printeren på listen, og følg vejledningen.
    Bemærk: Hvis printeren ikke er vist, selv efter brug af indstillingen Opdater.
    1. Klik på Tilføj printer.
    2. I feltet Portnavn: Indtast IP-adressen fra den rapport, du udskrev tidligere.
    3. I feltet Angiv IP-adresse indtastes IP-adressen fra den rapport, du udskrev tidligere, og klik derefter på Næste.
  12. Printeren føjes til listen, og klik derefter på Næste.
  13. Vælg, hvilke indstillinger du ønsker, og klik derefter på Næste.
  14. Klik på Installer, hvorefter installationsprocessen begynder.
  15. Klik på Udskriv en testside.
    Bemærk:
  16. Når du har udskrevet en testside, anbefales det, at du konfigurerer den trådløse router til hele tiden at tildele den samme IP-adresse til printeren. Dette gør det nemmere konsekvent at oprette forbindelse til printeren.

Du finder flere oplysninger i Dell Knowledge Base-artiklen, der svarer til operativsystemet på din computer:

Har du allerede TechDirect til selvafsendelse? Klik her for at logge på.

Artikelnummer: SLN297461

Sidste ændringsdato: 02.09.2018 18.58