Dell Backup and Recovery (DBaR) og Windows 10

Denne artikel indeholder oplysninger om "Dell Backup and Recovery (DBaR) og Windows 10".

DBaR 1.9 er kun tilgængelig på systemer, der er opgraderet til Windows 10.

DBaR Update til version 1.9 er kun tilgængelig på systemer, der er opgraderet til Windows 10. Dette er for at bevare DBaR-programmets kompatibilitet.

Systemer, der leveres med Windows 10 har ikke DBaR forudinstalleret.

BEMÆRK: Hvis DBaR ikke opdateres som anbefalet (før opdateringen til Windows 10), er den eneste mulighed at vende tilbage til et tidligere fungerende operativsystem. Hvis annulleringen af operativsystemets opdatering ikke lykkes, kan den endelige løsning være en geninstallation af operativsystemet og DBaR.

Meddelelse om opdatering.

Dell-systemer, som har Dell Backup and Recovery (DBaR) og har opgraderet til Windows 10-operativsystemet vil bemærke en Dell Recommended Update på Dell Backup and Recovery-instrumentbrættet. Denne Windows 10-opdatering opdaterer DBaR til version 1.9, som er fuldt kompatibel med Windows 10.

Hvis et downloadlink til DBaR 1.9 er nødvendigt, kan det downloades via følgende link: Dell Backup and Recovery (DBaR) Version 1.9 (se figur 1).

BEMÆRK: DBaR 1.9 SKAL IKKE installeres på systemer, som leveres med Windows 10. DBaR 1.9 er KUN til systemer med WINDOWS 10 UPGRADE.

Systemer, der leveres med Windows 10 installeret fra fabrikken bruger det oprindelige Windows 10 Backup and Restore (Sikkerhedskopiering og gendannelse). Windows Sikkerhedskopiering og gendannelse kan findes ved at klikke på Start, Indstillinger, Opdatering og sikkerhed og Sikkerhedskopiering.

DBaR Dell Recommendation for update (Anbefaling til opdatering)
Figur 1. DBaR Dell Recommendation for update (Anbefaling til opdatering)

Klik på knappen Install Upgrade (Installer opgradering) for at starte processen. (Se figur 2).

DBaR install update (DBaR installer opdatering)
Figur 2. - DBaR install update (installer opdatering)

Klik derefter på knappen Start. (Se figur 3).

DBaR-startknap
Figur 3. - DBaR-startknap

Hvis du søger efter en internetopdatering på DBaR i Windows 8.1, vises nedenstående meddelelse: (Se figur 4).

DBaR Update available (Opdatering tilgængelig)
Figur 4. - DBaR Update available (Opdatering tilgængelig)

Artikelnummer: SLN298526

Sidste ændringsdato: 13.06.2018 07.15